Перейти до змісту

Несправедлива цінова політика

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Часто доводиться їздити маршрутками до Львова, обурює факт суттєвої різниці в ціні на маршрут із Луцька до Львова (до 40 грн.) та із Львова до Луцька (близько 50 грн.). Якщо платити водію в Луцьку, то можна обійтися 35 грн., а от зі Львова найчастіше беруть 45 грн.

От чого така несправедливість? Відстань та ж сама. Різниця в ціні була завжди, але щоб 10 грн. і більше то вже занадто.

Крім того автолюкси після 8 год. вечора вже не ходять. От і доводиться платити 50 грн. і мерзнути як собака.

Може, хтось знає причини такої політики перевізників.

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як на мене причина банальна - гроші.

Львів місто мільйонер, звідси випливає, що в маршрутку сідає більше народу.

П.С. Ну а може розцінки на станціях(послуги автостанцій) різні.

Опубліковано

Станційний, касовий, страховий збір в нас і у Львові різні, тому і ціна не однакова. Це звичайне здирництво з простих людей. А гроші за страховку хоч і по копійці, але беручи під увагу кількість пасажирів по всій Україні, капають мільйонами комусь в кишеню.

Опубліковано

Вчора їхав зі Львова в Луцьк. Сів в маршрутку на автостанції (Стрійській). Білету купити не вспів. Водій сказав: "До Луцька 40 грн"... Де Ви взяли 50 ?

По автостанціях - різниця може бути в станційних зборах...

Опубліковано

Де Ви взяли 50 ?

Якщо подивитися на електронне табло біля каси з цінами і графіком руху, або просто спитати в касі, то таке питання не виникло б.

Опубліковано

В мене мама працює на автостанції, я запитала її про різницю в цінах. Все залежить від перевізників, тобто кожен підприємець встановлює свою ціну, тому вартість квитка на Львів може коливатись в межах від 36 грн до 45 грн.

От така політика цін, хто яку встановив.

Опубліковано

В мене мама працює на автостанції, я запитала її про різницю в цінах. Все залежить від перевізників, тобто кожен підприємець встановлює свою ціну, тому вартість квитка на Львів може коливатись в межах від 36 грн до 45 грн.

От така політика цін, хто яку встановив.

Але все-таки виходить якась змова перевізників у встановленні цін залежно від напряму. Бо, якщо середня ціна квитка на Львів 40 грн., то зі Львова нижче 49 грн. в касі за останні два тижні я не бачила.

Опубліковано

Смотри, чтобы местные перевозчики не прочитали эту тему и не сравняли цены со львовскими ;)

Опубліковано

Смотри, чтобы местные перевозчики не прочитали эту тему и не сравняли цены со львовскими ;)

Це точно :lol:

Вже написала раз, що ціни в Сільпо набагато менші на "Венеціанську ніч" - тепер кожного тижня стабільно дорожчають. :dont:

Опубліковано

Часто доводиться їздити маршрутками до Львова, обурює факт суттєвої різниці в ціні на маршрут із Луцька до Львова (до 40 грн.) та із Львова до Луцька (близько 50 грн.). Якщо платити водію в Луцьку, то можна обійтися 35 грн., а от зі Львова найчастіше беруть 45 грн.

От чого така несправедливість? Відстань та ж сама. Різниця в ціні була завжди, але щоб 10 грн. і більше то вже занадто.

Крім того автолюкси після 8 год. вечора вже не ходять. От і доводиться платити 50 грн. і мерзнути як собака.

Може, хтось знає причини такої політики перевізників.

Якщо б ви почитали інформацію яка вказується у квитку, то б побачили, що головнв відміність це станційний збір! Було зауважено мною після перешої ж поїздки. <_<

Опубліковано

Начинаем террористическую деятельность.Зарегистрируем организацию "Аль-Несправедлива цінова політика" и будем минировать дороги,брать автобусы в заложники,писять в бензобак и засовывать бананы в выхлопную трубу.

Опубліковано

Якщо б ви почитали інформацію яка вказується у квитку, то б побачили, що головнв відміність це станційний збір! Було зауважено мною після перешої ж поїздки. <_<

Знайшла сама:

Із 1 січня набув чинності Наказ Міністерства транспорту та зв’язку України № 700 від 27 вересня 2010 року. Згідно з цим документом, ми зобов’язані обчислювати збір за новою формулою”.

Суть у тому, що відтепер ціна за послуги автостанції залежить від вартості власне тарифу на проїзд. Тобто що він більший, то й станційний збір буде вищим! Правда, не може перевалювати за 10 % вартості проїзду. Розмір станційного збору залежатиме ще й від класу автовокзалу: якщо він нижчий, то й квиток дешевший. На практиці новація призвела до того, що проїзні документи на приміські перевезення трохи подешевшали, а на міжміські – зросли. Найбільше ж ціна* зросла на міжнародні напрямки.

http://www.uzhforum.com/showthread.php?t=20557

Виходячи з цього, не так станційний збір впливає на ціну, як навпаки. Ну і на рахунок Львова - я б не сказала, що їх автовокзал на Стрийській такий вже крутий.

Опубліковано
я б не сказала, що їх автовокзал на Стрийській такий вже крутий

був би крутий- їхала б по 60

как мінімум :)

Опубліковано

ну, у всякому випадку, солідніше нашого.

Доречі, ніхто не замітив, що якщо їхати з Автостанції №2 - буде на ~2 грн дешевше :)

Опубліковано

Ты серьёзно? Что-то ни разу не вызывал он у меня чувства солидности - так, дыра ужасная...

Доречі, ніхто не замітив, що якщо їхати з Автостанції №2 - буде на ~2 грн дешевше :)

Угу. Тому, кто живёт на Львовской ;)

Опубліковано

я щітаю, нада жалуваться!

В ООН, або в ЮНЕСКО

"Обратитесь во Всемирную лигу сексуальных реформ. Может быть, там помогут" © О.Бендер

Опубліковано

ХІбя якщо солідність визначається величиною.

Занедбаний Бермудський трикутник радянського періоду. Для такого міста як Львів взагалі ганьба, як на мене.

До речі, ніхто не в курсі, Львівський Автовокзал передумали до Євро 2012 реконструйовувати? Ще рік тому полумяно вибирали новий проект....

Опубліковано

На смузі, що від Львова до Луцька ям більше, ніж на тій полосі, по якій їдуть машини в сторону Львова :)

Опубліковано

опа. а автолюкси на Львів ще ходять? а то щось на сайті їхньому Львова нема :blink:

Відмінили :) Вище про це писалось

Опубліковано

опа. а автолюкси на Львів ще ходять? а то щось на сайті їхньому Львова нема :blink:

оце так "подстава" чим же тепер з концертів додому добиратись :unsure:

Опубліковано

оце так "подстава" чим же тепер з концертів додому добиратись :unsure:

Залізниця рулить. Особливо "собаки"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...