Перейти до змісту

Чюжі менти в городі!

datacopy

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні їздив по місту - і бачив кучу(десь зо 5ть патрулів в кількості трьох осіб) на незрозумілих автомобілях випуску до 2000 року, не притаманних славетному місту луцьку, а саме на якіхось гольфах 2-ках жигулях роздовбаних і так далі... Кто може що чув - КТО ОНІ? і де дільсь наші, мьестні, на гарненькіх "пассатіках якуновіча"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за скучав за нашими? певно давно не штрафували ?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за скучав за нашими? певно давно не штрафували ?:)

До речі - ще згадав!

Зупиняли мене якісь малолетні менти, також вроде на якомусь гольфі старому в понеділок в 2.10... просто так... прикалупувались, обійшли машину, порахували колеса - 4 хв, й щасливої дороги... Так вони також не наші були, тіко шо дошло... Значить наші бойци вже нас покинули? Назавжди? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також бачив, але на ниві, правда не зауважив які номера. Дійсно на наших не схожі, худі як ломаки, не те що наші - кабанці відкормлені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на кільці Конякіна-Гордіюк зупиняли ковельські,оглядали машину,дивилися під капот,звіряли номер кузова.

Було три машини ДПС.

На щастя все обійшлося,побажав щасливої дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то з цієї області з"їхались...в них якесь там відпрацювання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

туареги ловят?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відправте ТС повчити правопис трошки, plz.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на кільці Конякіна-Гордіюк зупиняли ковельські,оглядали машину,дивилися під капот,звіряли номер кузова.

Було три машини ДПС.

На щастя все обійшлося,побажав щасливої дороги.

А что? Вам есть чего бояться? Если ДА, то в таком случае лучше не светитесь .....

Ну и простите, за вопрос.

На каком основании, лазили под капот и чё-то там ГЛЯДЕЛИ?

Что была ориентировка на Вашу машину?

Или Вы были под "шафе", ну и чтобы не унюхали разрешили ЛАЗИТЬ им ВЕЗДЕ где не попадя?

.....

Извините за прямоту, но если Вы законопослушен (техосмотр,ручник и всё такое) и трезв, ТО хер им на воротник а не номер двигателя (без ориентировки). Дрочить их надо как "Сидоровых Коз" чтобы жизнь малиной не казалась :) и срать, Киевские или Кислодрищенские. (что я при случае и делаю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Их реально было много сегодня, но все экипажи волынские, я на транзитах ездил, меня, мля, весь день и все подряд тормозили, говорят автобазар отрабатывали. Кстати, сегодня весь автобазар был в клетке!!!, машин 5 или 6 ДАЙишных было там!

туареги ловят?

ДАЙцы должны боятся Туарегов!!! Туареги - истребители ДАЙцов и их машин!!! :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

туареги ловят?

ДАЙцы должны боятся Туарегов!!! Туареги - истребители ДАЙцов и их машин!!! :mdr:

самовбивці, а не винищувачі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня в 8-00 по Чернышевского со стороны ковельской ехало 7-9 Гаишных луноходов .

Причина мне самому неизвестна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

туареги ловят?

самовбивці, а не винищувачі...

Исходя из количества подушек безопасности и краш-тестов - не понятно, кто самоубийца: пьяное тело на тауреге или ГАИцы стоящие на пути такого таурега...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То це просто районним дайцям, премію виписали. От вони і приїхали її отримувати хто скільки всигне :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно написав DarkMonk.**ТО хер им на воротник а не номер двигателя (без ориентировки). Дрочить их надо как "Сидоровых Коз" чтобы жизнь малиной не казалась**.Що то за оглядини?А може він мені щось підкине?Я вже виложив на Ютуб одного,він прокуратурою лякав.Протокол,два свідка,а тоді дивись і думай,напишу я в прокуратуру,чи ні.Я їм камеру сразу в морду.Оглядини влаштовують,блін...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то з східних регіонів до нас прислали своїх жмуриків.

за них просили.

щоб ми їх тут трохи відмили, відкормили, навчили "телячій мові".

та й взагалі щоб трохи побачили як ті бандерівці там живуть поживать добро наживають :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...