Перейти до змісту

Чюжі менти в городі!

datacopy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні їздив по місту - і бачив кучу(десь зо 5ть патрулів в кількості трьох осіб) на незрозумілих автомобілях випуску до 2000 року, не притаманних славетному місту луцьку, а саме на якіхось гольфах 2-ках жигулях роздовбаних і так далі... Кто може що чув - КТО ОНІ? і де дільсь наші, мьестні, на гарненькіх "пассатіках якуновіча"?

Опубліковано

за скучав за нашими? певно давно не штрафували ?:)

До речі - ще згадав!

Зупиняли мене якісь малолетні менти, також вроде на якомусь гольфі старому в понеділок в 2.10... просто так... прикалупувались, обійшли машину, порахували колеса - 4 хв, й щасливої дороги... Так вони також не наші були, тіко шо дошло... Значить наші бойци вже нас покинули? Назавжди? :rolleyes:

Опубліковано

Також бачив, але на ниві, правда не зауважив які номера. Дійсно на наших не схожі, худі як ломаки, не те що наші - кабанці відкормлені.

Опубліковано

Сьогодні на кільці Конякіна-Гордіюк зупиняли ковельські,оглядали машину,дивилися під капот,звіряли номер кузова.

Було три машини ДПС.

На щастя все обійшлося,побажав щасливої дороги.

Опубліковано

Сьогодні на кільці Конякіна-Гордіюк зупиняли ковельські,оглядали машину,дивилися під капот,звіряли номер кузова.

Було три машини ДПС.

На щастя все обійшлося,побажав щасливої дороги.

А что? Вам есть чего бояться? Если ДА, то в таком случае лучше не светитесь .....

Ну и простите, за вопрос.

На каком основании, лазили под капот и чё-то там ГЛЯДЕЛИ?

Что была ориентировка на Вашу машину?

Или Вы были под "шафе", ну и чтобы не унюхали разрешили ЛАЗИТЬ им ВЕЗДЕ где не попадя?

.....

Извините за прямоту, но если Вы законопослушен (техосмотр,ручник и всё такое) и трезв, ТО хер им на воротник а не номер двигателя (без ориентировки). Дрочить их надо как "Сидоровых Коз" чтобы жизнь малиной не казалась :) и срать, Киевские или Кислодрищенские. (что я при случае и делаю)

Опубліковано

Их реально было много сегодня, но все экипажи волынские, я на транзитах ездил, меня, мля, весь день и все подряд тормозили, говорят автобазар отрабатывали. Кстати, сегодня весь автобазар был в клетке!!!, машин 5 или 6 ДАЙишных было там!

туареги ловят?

ДАЙцы должны боятся Туарегов!!! Туареги - истребители ДАЙцов и их машин!!! :mdr:

Опубліковано

туареги ловят?

ДАЙцы должны боятся Туарегов!!! Туареги - истребители ДАЙцов и их машин!!! :mdr:

самовбивці, а не винищувачі...

Опубліковано

Сегодня в 8-00 по Чернышевского со стороны ковельской ехало 7-9 Гаишных луноходов .

Причина мне самому неизвестна?

Опубліковано

туареги ловят?

самовбивці, а не винищувачі...

Исходя из количества подушек безопасности и краш-тестов - не понятно, кто самоубийца: пьяное тело на тауреге или ГАИцы стоящие на пути такого таурега...

Опубліковано

Правильно написав DarkMonk.**ТО хер им на воротник а не номер двигателя (без ориентировки). Дрочить их надо как "Сидоровых Коз" чтобы жизнь малиной не казалась**.Що то за оглядини?А може він мені щось підкине?Я вже виложив на Ютуб одного,він прокуратурою лякав.Протокол,два свідка,а тоді дивись і думай,напишу я в прокуратуру,чи ні.Я їм камеру сразу в морду.Оглядини влаштовують,блін...

Опубліковано

то з східних регіонів до нас прислали своїх жмуриків.

за них просили.

щоб ми їх тут трохи відмили, відкормили, навчили "телячій мові".

та й взагалі щоб трохи побачили як ті бандерівці там живуть поживать добро наживають :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...