Перейти до змісту

С Днемчиком, Иванка!

pauTinka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бажаю кохання, гарних подій,

Здійснення задумів,планів і мрій

Щастя квітучого, злетів найвищих,

Шляхів до мети легких і найближчих.

:g17::g17::g17:

• Відповідей 148
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вітаю, з цієї нагоди процитую один гарнюній дитячий віршик))):

Осінь, осінь по землі крокує,

Осінь, осінь стала на порі.

Осінь, осінь листячко фарбує

В жовті і червоні кольори! :)

Розфарбовуй своє життя і життя близьких тобі людей в усі барви, які лиш є (і які ти сама придумала :D )

Опубліковано

:friday: Примазуюсь до побажань (але тільки до найкращих) і АТ ВСЄЙ ДУШИ ДАРАГІЄ САГРАЖДАНЄ, БАРДАВЧАНЄ, шлю пацелуі найяскравішій зірці нашого форуму і бажаю їй сьогодні і завжди сяяти своєю гарною усмішкою :D , бути в мирі і з собою і з простими смертними :) , мати море позитиву від людей які її оточують :rotate: , кайфувати від цікавих подорожей і подій у житті :g33::0095::0082::0057::0064: , мати всі земні феншуї, шняжки, блати, шарові білети на коври-самальоти, скатерті-самобранки, матраси-самотр....

Май діар Отем! Будь ща-здо-кох, а решта то всьо пох, саме прийде!

Опубліковано

Осєнній дєнь

п’єса-феєрія в двох діях

Дійові особи:

Осєнь - курулєва і опальний олігарх Борди, керівник терористично-музичної організації

Борда - різношерстне збіговисько

kmd - Бог

t0rik - Бог

Plum - модер, прібліжонний к богам, властєлін желєза

vanus - модер, прібліжонний к богам, западєнєц-бєндєровєц

Yarchik - модер, гєній юріспунденції і одночасно улюблений герой мультфільмів

Zheny@ - модер, підпільний відєопірат

Tolik_lt - олігарх-банкір, іронічєскій ценітєль прєкрасного

Thorgalll, kykysya5, MOTOROLLLA - група поддєржкі, підозрюються у співпраці з КвартироюФМ (підпільна музично-терористична організація, що розповсюджує музіку і іншу творчість, чим збурює маси і відволікає обивателів від перегляду серіалів і іншої корисної діяльності). Завжди льстят Осєні, оскільки бояться репресій і чисток в підпільній організації

kudrom - загадочний пацанчік

Дія перша

(Thorgalll, kykysya5, MOTOROLLLA сидять в бункері. Обличчя в них задумчіві, видно, що запланували якийсь теракт)

Thorgalll - я не уверен, что приглашение выступить "Руки вверх" вживую это хорошая идея для подзравления Осени... и этот гламурный шоу-балет в

розовом... может это лишнее?

MOTOROLLLA - то помста їй за всьо! з тих пір як у підпільники нас записала ващє часу нема на лічну жизнь, всьо акції, теракти і двіжуха інша!

kykysya5 - да, і Кіркоров обіцяв під’їхати, такий приємний виявився співрозмовник!

(Thorgall з криком "аааааааа!" намагається вистрибнути в вікно. Так як вікон в бункерах нема, стукається в стіну і падає)

MOTOROLLLA, kykysya5 (разом) - да шутім ми, шутім, вже з Metallica перетерли, сидять в неї на кухні в квартирі, прийшлося двері трошки взламать, зато сюрприз буде. А ще БГ з цвєтами буде її з маршрутки встрєчать, як вона з роботи приїде. Вибачався що не попав на квартірнік, в компенсацію склав для неї пєсню о любві

Thorgall (захоплено) - вот это я понимаю! а деньги то откуда?

MOTOROLLLA - фігня, взяли у Tolika_lt крєдіт під проценти нормальні, він замутив, всьо буде чікі-пікі. В заставу взяв собачу будку і "МЖ" за драмтеатром, оформив то всьо тіпа бізнес-центр!

Thorgall - ну шо, тогда в Майдань бухать за это дело?

Всі хором - Єсс! Ще тіко забіжим на Борду

(партизани виходять в радісному прєдчуствії п’янки)

Дія друга

(місце подій - Бордівщина, віртуальний край)

(kmd,t0rik,Plum,vanus,Yarchik і Zheny@ попивають пиво і полемізують про політику і дєвок, більше про дєвок, канєшно)

(заходить Tolik_lt з цвєтами)

kmd - О, ти кому квіточки припер? в нас тіко пацани тут, ми не по цвєтах, чи може ти на щось нам намєкаєш? ;)

Tolik_lt (високомєрно) - Шо тупім? Внизу на борді в кого дєнь рожденья прочитайте, підказка - "дєвочка одна красіва, але троха норовлива"

(адміни і модери уважно читають і прозрєвають)

Yarchik - Ой блін! То ж тре і нам купити, щас сюди прийде! Та де ж дістати?

Tolik_lt (находчіво) - Купіть у мене, я іще один букєт узяв, щоб ризики мінімізувати, впаду там єслі раптом чи десь здує вітер...

Zheny@ (прібєдняючись)- а в нас грошей почті нема, ми все уже пропили...

Tolik_lt (ще більш находчіво) - беріть в кредит у мене, які праблєми? процентіки малі, комісії нема, тіки швиденько, бо уже подруга на подходє!

(адміни-модери скидають по рубчіку на початковий внесок)

kmd - а що, ми вже розбанили її?

t0rik - ну да, хотя ты сопротивлялся ;) а банили за что, хоть кто-то помнит?

Plum - то vanus всьо, сказав, давайте Осєнь в бан пошлем

vanus (обурено) - шо? ніфіга! пить менше тре! тоді сказав я - "може Осєнь в баню?", тобто у сауну мою, а ви одразу так серйозно всьо сприйняли!

kmd - нє ну капєц, це ж вроді всіх нас вона тоді на йух послала, нє?

Zheny@ - ну чьо так сразу всіх, скоріш через одного :)

Yarchik - карочє, фіг з тим всім, уже амністували і зараз стала біла і пушиста, та й скучно якось було трохи без нєйо

(вбігає група поддєржкі)

Група поддєржкі - Єдут! Єдут!

(Tolik_lt роздає всім по цвєточку)

(заходить Осєнь, пєчальна і сумна)

Осєнь - чьо либимся? чого такі щасливі? опять забанили когось?

(помічає цвіточки, ніяковіє)

Осєнь - ой, ета шо? да нєужелі.... мнє??

Всі присутні хором - ПАДЗРАВЛЯЄМ!

(Осєнь широко посміхається, з очей падає скупа сльоза)

Осєнь - а знаєте.. ви всі по своєму пріятні... ну єслі шо не так, характєр в мене сквєрний, не в обіду... Ідьом бухать чи шо?

Борда (вся хором) - Канєшно да! Ми вже давно чекаєм!

(усі виходять разом, 9 251 чоловіки, в статистиці пише - онлайн: 1 пользователь)

Загадочний пацанчік (в якому особливо замєчатєльні впізнають kudrom’а) - Вот так, бухать погнали всі, а я і не поздравив... Може стіха якого напісать

чи п’єсу офігєнну? Візьму-ка я пивка із рибкой для натхненння, а вдруг попре на творчість...

(уходить, Борда вперше за 6 років пустує...)

(завіса)

P.S. Якщо обідив там кого чи хтось сьогодні без почуття гумору, наперед прошу пробачення ;)

P.P.S - З днем народження, Forever Autumn!

Опубліковано

аааааааааааааахахахаааааааааааааааааааа))))))))))))))))

:smile-zachot:

бадуна німа.

американця пропила. фааааааааак..ПРОВЕЛА

ма

бути дія третя про тортік сьогодні.

і про квартірнік завтра

Опубліковано

Толік, ну шо ви ета..как усігда ілішо?:)))

Кстаті. Виявилось, що моя зала може вмістити біля 25 чоловік і міні-столик посередині, що робить її енергомісткою при відсутності столика і наявності 35 чоловік, що в свою чергу доводить те, що якщо влада ні паможед і всім буде так же поф , Як і раніше, то там зя дєлать натуральниє кварцірнєгі.

З.І."боже, пасіба тобі, шо не було гітари", - Іванчині сусіди

Опубліковано

Коротше.

Дякую всім-всім-всім за вітання і подарунки!

А хто недовітав, недодвіжував, недоржав і т.п. ..

Мілості просім на прадалженє празніка!

Во сюда:

x_28eb8bdc.jpg

Опубліковано

Іванко, з днем народженням! Хоч і з запізненням, але краще пізно ніж ніколи.

дадада)) ти казав тобі нагадувати -- то нагадую: глянь на афішку і жду 12-го лютого :0123:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...