Перейти до змісту

Супер Прокладки. (Тема тільки для жінок.)

Nelly

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Десь два місяці тому знайома "втулила" мені упаковку аніонових прокладок. Як я за це вдячна - окрема тема.

Там було написано, що ці прокладки "без таблеток, уколов и операций избавят эррозии, кист, миом, молочницы, спаек, мастопатии, бесплодия, мочекаменной болезни, нефрита, цистита..."

Отож, почала користуватися, й була здивована, коли обіцянка виявилася правдивою. Окрім мене користувалися ще дві знайомі, одна з них дійсно не пішла на операцію - за три тижні киста зникла. Друга позбавилася молочниці, а раніше навіть клотрімазол не допомагав.

Загалом "голь на выдумку хитра", отже, зараз я користуюсь прокладками для лікування травми суглоба, теж допомагає, знеболювальне навіть не треба пити. )) А колись в мене заболів зуб (запалення, гній, а на дворі неділя!) тож поклала прокладку, просто на обліччя, наступного дня до стоматолога йти було вже не треба.

Не хочу, щоб це виглядало, як реклама. Скажу за себе: я в захваті, кажу "hasta la vista" Олвейсам і навіть Котексам.

Якщо треба буде комусь з вас, пишите в ЛС, я дам номер телефону знайомой, вона допоможе придбати та проконсультує.

Чи запитайте в темі, що знаю, розповім, або з реклами передрукую.

В фірме ще є подгузники, теж аніонові, дитячи та дорослі, але щодо них власного досвіду немає, але, кажуть, теж дуже добрі.

Бувайте здорові, любі сестри. Це дуже важливо.

Опубліковано

да, да. тільки для жінок.

6 человек читают эту тему

5 пользователей, 0 гостей, 1 скрытых пользователей

QWESTiON,

NightVision,

Lisovic,

Dream,

CEM

Опубліковано

Панянки, ви вже вибачайте, але "аніони в прокладках" - це ЩОСЬ!

Погуглив і начитався таких анєкдотів, що мушу з вами поділитись:

Наприклад тут пише що:

Каждая прокладка снабжена запатентованной системой анионов (отрицательных ионов), которая встроена в хлопковый слой прокладки. При использовании она генерирует конденсированные анионы, которые позволяют улучшить общее состояние организма, усилить иммунитет, вывести токсины, устранить бактерии и неприятные запахи. Не вызывает побочных действий.

І далі:

В обычных условиях молекулы и атомы воздуха нейтральны. Однако при ионизации, которая может происходить посредством обычного излучения, ультрафиолетовой радиации, микроволновой радиации или же посредством простого удара молнии, молекулы воздуха теряют часть вращающихся вокруг атомного ядра отрицательно заряженных электронов, которые в дальнейшем присоединяются к нейтральным молекулам, придавая им отрицательный заряд. Такие молекулы мы и называем анионами.

Блискавка в трусах!? :D

Імхо - черговий маркетинговий хід аби ошарашити жінок набором "розумних" слів і привести їх в стан "must have". :D

Опубліковано

7 человек читают эту тему

6 пользователей, 0 гостей, 1 скрытых пользователей

1. getto,

2. QWESTiON,

3. Lisovic,

4. NightVision,

5. Dream,

6. CEM

:sq_ye: казалось, при чём сдесь ЛужковТема тільки для жінок :D

Опубліковано

Имя автора топстарта Нелли ? так вот, традиция этого форума такова, что налетит много троллей, и пока модеры не выймут из кобуры пистолеты, будет немножко суматошно и весело так что извините

:)

Опубліковано

Да нет ребята, не Амвей. Хотя я пользуюсь их зубной пастой.))

Просто написала, т.к. помогает же, и я этим не торгую.

Да, мне что-то говорили о люстре Чижевского, вроде принцип действия тот же.

Да, там вшит чип, и гель есть, который кислород проводит. Мне так объяснили, что происходит эффект санации, за счет чего и выздоровление.

Не нравиться - что ж, посылайте своих девочек на операции или на уколы.

Вообще топик веселый получился, хотя и не рассчитывала людей веселить.

Так что, мальчики, срочно покиньте тему, это только для девочек.))))))))))))))))

Кстати, у них еще и мужские прокладки есть, но их в Украину не возят. Из-за таких юмористов, как вы, вероятно.

Опубліковано

ты статус видел? он ведь из КоМанDы форума, он может и 2 поставить, и стопиццот замутить (тоже извините, что не в тему) :g05::rolleyes:

Опубліковано

Nelly ну так навіщо платити більше, берете люстру Чежовського (більш потужного побутового генератора аніонів я не знаю) і використовуєте в тих же цілях, зате скіко економії, не потрібно міняти (на всяк випадок можна від'єднати від генератора і прокип'ятити), і ефект має бути потужнішим, особливо якщо використати більш потужний генератор на більшу напругу :D

Опубліковано

Кстати, у них еще и мужские прокладки есть

а чому це досі ще в презервативи цих аніонів не повставляли?

Опубліковано

Nelly, ліцензія чи сертифікат якості від того ж самого МОЗу є? Чи основним аргументом є LED-підсвітка хворого місця, наприклад? :)

а куда их подкладывать ? и зачем ?

замість устілок - шоб ноги не смерділи.

Опубліковано

:sq_ye:

и как вы умудряетесь простую информационную тему для женщин превратить в мужской балаган ? :D люстры Чижевского, сейчас кто то вспомнит про автомобильные аккумуляторы, кто то предложит высокочастотные генераторы, и понеслась П***да по кочкам !!! :0123:

как результат: тема во флейме, особо активные участники в каземате, или как там назвали бан на форуме... :D

Опубліковано

:sq_ye:

и как вы умудряетесь простую информационную тему для женщин превратить в мужской балаган ?

... сказал гетто, в восьмой раз отписав в топик не по теме.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...