Перейти до змісту

Вибір ободів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Коротким оглядом українських магазинів знайшов FULCRUM Red Metal 5 та FULCRUM Red Metal 10, які з них твої :D.

Є 2 проблеми (як для мене, може поправите, якщо маю мало інформації):

1) на заводські колеса і Fulcrum та Mavic Crossmax не ставлять втулок під 20 мм. вісь, а мені треба саме така під вилку.

2) ціна в них, особливо Мавіків, "ЗАШИБІСЬ" =)) Mavic Crossmax SLR Mavic Crossmax SLR Disc, 9/15х100мм

Опубліковано

Ред метал 5 мої, причому вони наскільки я розумію підходять і під 20 вісь і під ексцентрик. там на втулці є зйомні перехідники з одного на інше

Опубліковано

Ред метал 5 мої, причому вони наскільки я розумію підходять і під 20 вісь і під ексцентрик. там на втулці є зйомні перехідники з одного на інше

Да перехідники є, найшов інфу. Дякую!

Опубліковано

На СЛРах помоему тоже можно поставить 20-ю ось

За офф інформацією вони сумусні тільки з 15 мм та з QR з перехідниками. :(

Опубліковано

Знайшов цікавий варіант DT Swiss FR 600 Disc Rim. На 57г. легші за Мавікі 823 з тимиж характеристиками, міцніші за 721і важчі всього на 10г. Скласти б на них колеса з Hope Pro 2 Disc Front та Hope Pro 2 Disc Rear та спицями DT Swiss Comp ... :0123:. Треба тільки розрахувати потрібну довжину спиць та знайти людину, яка допоможе правильно зібрати колесо (сам ще не збирав повністю :( )...

Опубліковано

Підкажіть, будь-ласка:

1) Як правильно вирахувати які по довжині спиці потрібні будуть для вищевказаних ободів та втулок?

2) До кого в нашому місті можна звернутись з проханням якісно скласти колесо, або за консультацією по цьому питанню? Обчем, хто в цьому тямить ...

Опубліковано

1. spoke calculator - такой запрос на гугле даст массу полезных ссылок. например на DT Swiss

2. Юра Тимцо (мастерская за хлебзаводом на Франка), Макар с велозоны (давно его не видел, но колеса он тоже собирает отлично), самостоятельно используя станок для юстировки (есть у Di)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Хто юзає Mavic EX 729 Disc або Mavic XM 719 Disc? Напишіть враження від ободів, як вони себе показають при експлуатації... Наперед всім дякую!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

На СЛРах помоему тоже можно поставить 20-ю ось

За офф інформацією вони сумусні тільки з 15 мм та з QR з перехідниками. :(

Вчера померил "дырку" в которую на кросмаксах втыкаются переходники под эксцентрик - как раз 20мм. Так что можно попробовать воткнуть мое колесо в твою вилку просто без переходников. Может оно как раз так и задумано.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Отож, реалізація муків вибору... Ободи Mavic XM719 Disc, Втулки Hope Pro2 evo, спиці Sapim Race. Ітого переднє колесо ~ 900г, заднє колесо ~ 1 кг. Тепер зрозумів що таке їздити на вертольоті :D.

Опубліковано

Вага 1,8-2 кг оце тіпа новина :lol: , в цей діапазон вписуються більшість пар.

Ось тобі рецептура діскачів на 6 болтоф : З.І. Забув добавить - лайтових діскачів.

Rims: Mavic XC 717 Disc

Hubs: DT 240s

Spokes: Sapim CX RAY

Nipples: DT Pro Lock Black alu

Rotor mount: 6 bolts

Weight:

Front: 636g

Back: 826G

Set: 1472g

Rims: DT Swiss XR 4.2, white, kapslowane

Spokes: Sapim D-Light red 2.0/1.8/1.65/2.0

Nipples: DT Swiss red But 2.0/12mm

Hubs: Rear Novateck N D712SB White / Front Novateck NT D711SB White

wheels for DISC brakes

Weight around 1580g without terminals

Rims: DT Swiss XR 400, white, kapslowane

Spokes: Sapim RACE black 2.0/1.8/2.0

Nipples: DT Swiss pro lock 12mm alu black

Hubs: Novatec Rear N D712SB White / Front Novatec NT D711SB white

wheels for brake DISC

weight 1580g

На Цетр Лок

hub front / rear XTR centerlock 32 holes (Model 975)

Rims:Mavic XC717 disc black or DT Swiss XR 4.2D black 32 holes

Spokes:DT Swiss Competition Black shaded 2.0-1.8

Nipples:DT Swiss aluminum

Weight:

748 front wheel

880 rear wheel

Прайс - 325€

Rims: ZTR Notubes Alpine

Spokes: Sapim CX Ray black

Nipples: Sapim alu red

Hubs: DT Swiss 240s centerlock wheel for Disc brake

Weight Front: 616g

Rear Weight: 736g

Weight set without clamps: 1352g

Прайс - 680€

Забув цени дописать приблизні на деталі, щоб наглядно було :smile3:

А Ваще то нада іметь калькулятор веса для колес та колькулятор для спиць, а то херньой займаєтесь.

Опубліковано

Вага 1,8-2 кг оце тіпа новина :lol: , в цей діапазон вписуються більшість пар.

Ось тобі рецептура діскачів на 6 болтоф : З.І. Забув добавить - лайтових діскачів.

Не уважно читали тему :). Не було на меті збирати лайтові кантрійні колеса за туєву хучу євриків.

• 1 рік потому...
Опубліковано

На днях вбив переднє стокове колесо (AlexRims DC4.5 26"32H диск, ніпель AV), тріснув обід, постала проблема в покупці нового. Так як я не сильно в тому шарю, вирішив тут порадитись.

c122ft6bbq_2496223_5715735.jpg

Трохи порився в інеті і знайшов наступні варіанти які можу купити зараз:

1. DT Swiss E 530 Disc Rim

2. ALEXRIMS SUPRA BH PRO

3. MAVIC XM 319

Що краще купити, можливо запропонуєте щось ще? Найбільш сподобались DT Swiss. Наперед дякую за поради.

Опубліковано

http://www.chainreac...x?ModelID=75709

Глянь ще ці... На 100 г. легші за DT Swiss, трішки дешевші та головне обід зварний, а не клепаний. І взагалі глянь на Чейні їх асортимент. Там зараз на багато ободів знижки та доставка така ж як і на всі решту товарів, а не як колись. Тому є сенс брати звідти. Знаю навіть людину, котра допоможе замовити та привезти звідти (всі здогадались про кого я :D )

Опубліковано

однозначно варто подивитися в неті на веловорумах і для порівняння в ЛУцьких магазинах, свої шосерні так само вибирав ціна виявилась значно нижчою навіть з умовою переказів коштів та пересилкою.

P.S Хто шукає завжди знайде

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...