Перейти до змісту

Покупка Таврии (Славута)

kayot

Рекомендовані повідомлення

""Коробка 5 ступка. Двигун в нормальному стані кап.ремонта ще не було. Їхав з 4 пасажирами і заваленим багажником 145км/год. ще був запас, але на той час ще була рулюва і підвіска розбита, так що більше не ризикнув. Машина рушає з 4 безпроблем.""

Ну мужчины вы ЖЖОТЕ!!!! Я сначала посмотрел ролик 95квартала, потом дочитал тему .... это шедевр, ну потянет на второй "мопед-не мой...". Если продать эту тему юмористу, можно даже заработать на вторую таврию.

Простите за нескромный вопрос. Химчистку салона Вы делали ДО того как прокатили троих людей, с полным багажником и разбитым рулевым -- на скорости 145км/ч или ПОСЛЕ этого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Даркмонк, жжош :)

Мав досвід поїздки на море в таврії новій - 5 чоловік 19 годин їхали туди, і 23 назад. Це був просто АД якійсь. Я сидів ззаду за водійом, вікна постійно потіли, тому було привідкрите вікно. А всю дорогу йшов дощ, відповідно краплі летіли в обличчя. І сховатись не можна, бо збоку ще 2 рила сидять...

Ніколи не забуду цю поїздку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даркмонк, жжош :)Мав досвід поїздки на море в таврії новій - 5 чоловік 19 годин їхали туди, і 23 назад.

Я так зрозумів назад проти вітру їхали? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...