Перейти до змісту

Я не згоден з політикою президента!

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Та ні, все просто. Якщо комусь Янукович добрий, знач є на те причини. Qui prodest, кому вигідно?

Дехто звик рішати просто, "по-понятіям", дехто тупо мріє про совок, деяким мова і менталітет наш не подобається, а декому просто все тут ЧУЖЕ.

Визначайтесь, господа і панове, в якій країні ви хочете жити?

Я не вірю в доброго царя як і в доброго президента. Я не рішаю по понятіях, не мрію про совок, подобається мова і все мені тут рідне. І хочу я жити в розвинутій країні, де можна гордитись не лише історією і народною творчістю.

Опубліковано

Harddriver & свидомый Smith: Рад, что смог доставить вам удовольствие, в столь не простое для вас время.

:g05:

Опубліковано

"Слава Украине", даже если я этой славы никак разглядеть не могу.

Той, хто не любить своєї країни, нічого любити не може.

Д. Байрон

Опубліковано

Читал тему, сначала было интересно...

Начались посты georg'a, и тема стала похожа на помойку :(

Последних 20 постов не осилил...

Опубліковано

З відозви не дуже зрозуміло- автор проти робочого класу? усі мають бути підприємцями? ми маємо стати країною виключно дрібного бізнесу чи лишимо сякий-такий індустріальний потенціал?

таким чином можна до будь-чиєї статті дої.. докулупатися. В 4 абзаца проект національного розвитку хєр втиснеш.

Опубліковано

В мене питання до виборців ВФЯ. Питання без під***ки, серйозно.

Завжди цікавило: чим приваблює виборця така людина як ВФЯ?

georg, Luychi?

Опубліковано
я не голосовал за януковича, я голосовал против "свидомизма" ющенко...

тепер дивись шо виходить: половина Батьківщини голосувала проти одного кандидата, інша половина - проти іншого. Питання: кому це вигідно? Очевидно - тому, хто переміг. Як мінімум, тільки йому... Мовчу про всілякі його зобов'язання перед зовнішніми, назву так, кредиторами...Висновок: всіх серйозно наїб... розвели. ВСІХ! З такої ситуації виникає нове питання: а чи не наказати їх всіх? Чи не дати їм адекватну до даної ситуації відповідь?..................................

Arden, не мели дурниць.

Опубліковано

Arden, не мели дурниць.

Ну, а чого дурниць?

Який вихід? Багато хто не вважає цю владу за владу демократичної країни і багато витікаючих моментів. Але який вихід? Влада не зміниться... не стане порядною, чесною і гуманною...

Опубліковано

Ви, шановний, розумієте, що такими словами ображаєте своїх співвітчизників? Чи манія величі по голові стукнула і дірочка не пломбірується? Чим я гірша Вас? Чим я не така українка?

Вибачте шановні кого образив. Безумовно, ви усі українці, навіть ті хто голосував за комуняк, яника чи тому подібну нечисту силу.

Я поважаю ваше право думати і віддавати ваші голоси, як ви хочете, але засуджую антиукраїнськість нинішньої влади.

Вибачте, якщо образив ваші погляди, але якщо неосталінізм/фашизм вилазить в новій формі - Бандюковича і Ко, коли загроза нашої державності на разі більша ніж за усі 20 років незалежності, по іншому назвати речі не можу і мовчати тим паче. Якби Гітлер автобани не розстроював і економіку не піднімав (Янику до нього далеко, бо він російський запроданець, а не президент), а фашизм в Бундесі був хворобою суспільства, як у нас зараз наша влада. І нормальною реакцією є не мовчати, а ще краще боротися.

І якщо хтось починає хворіти у нас зараз регіоналізмом, українофобством і пятоколонництвом сусідньої держави, зась, не дочекаєтесь є люди які не мовчатимуть і НЕ ЗГІДНІ З ПОЛІТИКОЮ ПРЕЗИДЕНТА.

Опубліковано

Ну, а чого дурниць?

тому що емоціями розуміння не знайдеш. (С) КО.

georg, що ВЯФ робить краще, наприклад, за ВАЮ?

Опубліковано

Ну, а чого дурниць?

тому що емоціями розуміння не знайдеш. (С) КО.

Да ні... Емоцій нема, просто роздуми... Якщо є одні ярі прихильники, а інші ярі противники, то вони не можуть жити під одною владою... Треба шукати вихід, щоб було добре всі :)

georg, що ВЯФ робить краще, наприклад, за ВАЮ?

Залякує, розкрадає, обіцяє :)

Опубліковано

georg просил передать что он нас покинул (отдельно передал спасибо ванусу).

по теме - научитесь, господа, принимать окружающую действительность как должное и абсолютно заслуженное и неизбежное. Вспомните мудрого жида Соломона с его "и это пройдет". от того согласны вы или не согласны ни Президент не почешется, ни страна сама собой не воспрянет. И, наконец, прекратите спекуляции вокруг истории, потому как в абсолютном большинстве вы хотите сказать что то умное и обидное оппоненту, а получается глупость.

Опубліковано

Arden, зараз я тобі сам розкажу що не зробив ТОЙ, за якого я голосував в 2004-му!..

Да вся влада хороша, не спорю)

Но год - два назад (до прихода регионалов) мне жилось и не только мне, я думаю, лучше и лекче и лишний раз не думал купить мне то или иное, а если нада шел и покупал... Вот такие факты... А щас иногда стает страшно, если подумать о том, что будет дальше.

Сужу из того что вижу...

Опубліковано

ухти, Політика модерується, ось пішов конструктив..

пости видаляються, зсилання на них в цитатах залишаються, тема від того кумедно читається

Опубліковано
georg просил передать что он нас покинул (отдельно передал спасибо ванусу).

шкода дуже. :( Наступні думки багато в чому писались для нього....

Я просто хочу зрозуміти, чим зумовлений особистісний вибір того чи іншого кандидата. Рвати на грудях рубаху - "За Данбас!" чи "За Галичину!" - це, імхо, дурня, вигідна, наприклад, тій самій п'ятій колоні.

Що мало/має найбільший вплив на волю людини при виборі: чи переважний перегляд виборцем того чи іншого каналу ТВ, чи вплив розповідей батьків в дитинстві/юнацтві, чи зовнішній вигляд (краса, солідність, імпозантність блаблабла) кандидата, який якимось чином зачіпає підсвідоме, приховані в пам'яті спогади про дитячі симпатії..... Чи все відразу?... ЩО?

Знання цього, хоча б для самого себе (!), може дати розуміння особистості
наступного
Президента. Того, кого чекає народ... Я неодноразово, і тут в т.ч., писав що: Україна пережила Ющенка, мусить пережити і Януковича. Дай Бог щоб це "переживання" було мирним, але, тим не менше, - з наступним поверненням народу всього того, що було
нажито нєпосільним трудом
НАКРАДЕНО в нього і використовується не для його блага! Останнє речення, думаю, тлумачити не варто?

mammoth, дякую за адекватність.

Но год - два назад (до прихода регионалов) мне жилось и не только мне, я думаю, лучше и лекче и лишний раз не думал купить мне то или иное, а если нада шел и покупал... Вот такие факты... А щас иногда стает страшно, если подумать о том, что будет дальше.

Сужу из того что вижу...

дивись глобальніше - в цьому вина не виключно регіоналів, і не виключно НУНСу з БЮТом. Та біда прийшла, в принципі, ззовні і до всіх (тут - до всіх країн) відразу.

Опубліковано

пости видаляються, зсилання на них в цитатах залишаються, тема від того кумедно читається

суть лишилась - не переживай. Видалили лише срач і провокації.

Опубліковано

Суть імхо в тому, що народ гуде як вулик, а на майдан ніхто не поспішає - нема лідерів, патова ситуація.

Піду, подивлюся Шустера, може присутній пан отаман Корчський чого розумного скаже.

Опубліковано

Harddriver, щоб знайти лідера серед людей, треба спочатку знайти його в собі (вибачайте за двозначність).

Опубліковано
половина Батьківщини голосувала проти одного кандидата, інша половина - проти іншого

якось так водиться у демократичних батьківщинах, що одна половина голосу за одного, а інша за іншого. тільки зазвичай у тиз батьківщинах легше сприймають, якщо переміг не їхній кандидат.

Опубліковано

Harddriver, щоб знайти лідера серед людей, треба спочатку знайти його в собі (вибачайте за двозначність).

Каждый не может быть лидером ;)

Все эти розговоры: начни с себя, ищи в себе, измени что то в себе это просто красивые отмазки, в контр аргумент которым нечего сказать... Эти фразы не имеют смыла, ведь сколько бы мы их не говорили, все ровно в себе никто нечего менять не будет и это ФАКТ. Люди могут только обьединится в сообщества по взглядам/интересам/ и т.д. и .т.п. в которым им комфортно, выберут лидера и все :)

дивись глобальніше - в цьому вина не виключно регіоналів, і не виключно НУНСу з БЮТом. Та біда прийшла, в принципі, ззовні і до всіх (тут - до всіх країн) відразу.

Согласен, но я смотрю на изменения ситуации за последний год от 17 января и до сегодня... Все показатили благосостояния для меня ухутшились, а вне кризис уже какбэ прошел. Что за реакция жирафа, если проблеми к нам пришли из вне?

Наша "власть" делает все, что бы заставить людей молчать, тех кто еще может говорить. Налоговый кодекс, ЖКГ, цены... Что бы люди думали о выживании, а не о том как контролировать власть...

Конешно я сгущаю краски, но всеже.

Опубліковано

Каждый не может быть лидером

я вибачився за двозначніть фрази "треба спочатку знайти його в собі" - одне з значень може бути "зрозуміти себе - кого саме ти хочеш бачити лідером". ;)

а вне кризис уже какбэ прошел

справді?

Наша "власть" делает все, что бы заставить людей молчать, тех кто еще может говорить. Налоговый кодекс, ЖКГ, цены... Что бы люди думали о выживании, а не о том как контролировать власть...

100% і лише від неї самої залежить чим вона 'кінчить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...