Перейти до змісту

повернення попереднього стану барахолки !

irenka

105 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо краще ввести сортування тем за датою створення та датою останньої відповіді, а юзер уже сам вибере що йому краще.

Опубліковано
Цікаво в реалі тоже такі гострі на язик!?!? І

ше хуже, я їх бачив. Особєнно Шкодер

якщо ти (йожик) 2006 року зареєстрований значить самий умний...

є ше умніші, 2005 року зарегістрірувані.

непоганий вийшов пост, в моторолкіну тему майже повністю піде:rolleyes:

Опубліковано

Існування барахолки є хорошим синергетичним фактором. В рейтингу форумів Торгівля:комп'ютери/комплектуючі/периферія займає досить високе третє місце (або друге якщо невраховувати смітник). Тому вважаю недоцільним припинення існування даного форуму. Розумію, що є ряд незручностей і проблем з цим розділом. Проте залишаюсь при думці, що з проблемами потрібно боротись, а не відвертатись від них. Так даний розділ можна було покращити, н-д:

1)дозвіл на розміщення повідомлення через 7 днів з моменту реєстрації;

(при реєстрації перевіряти грамотність покупців, щоб потім не створювати дошку "позору")

2)рейтинг покупців і продавців (саме по цьому форуму, а не взагальному по всіх);

і т.д.

Той факт, що на форум прийшли професійні продавці - свідчить про популярність ресурсу, а здорова конкуренція нікому незавадить.

Опубліковано

Існування барахолки є хорошим синергетичним фактором. В рейтингу форумів Торгівля:комп'ютери/комплектуючі/периферія займає досить високе третє місце (або друге якщо невраховувати смітник). Тому вважаю недоцільним припинення існування даного форуму. Розумію, що є ряд незручностей і проблем з цим розділом. Проте залишаюсь при думці, що з проблемами потрібно боротись, а не відвертатись від них. Так даний розділ можна було покращити, н-д:

(при реєстрації перевіряти грамотність покупців, щоб потім не створювати дошку "позору")

2)рейтинг покупців і продавців (саме по цьому форуму, а не взагальному по всіх);

і т.д.

Той факт, що на форум прийшли професійні продавці - свідчить про популярність ресурсу, а здорова конкуренція нікому незавадить.

форум не припиняє своє існування, просто сервіс "Купля-Продажа" стає самостійним від форума! )

Опубліковано

А давайте поміряємося регістраціями :) в мене - 07 жовтня 05 :)))

Хтось рішив, що Борда розвивалась тільки завдяки "Купи-продам"? А я щось пам’ятаю часи, коли основним розділом було "Відео" і "Музика" теж трохи, бо нет не був безлімітним, а з внутрішніх ресурсів Луцьких мереж можна було качнути щось відносно свіженьке і смачненьке. І тоді я взагалі в "купи-продай" нічого не розміщував, і нічо, лишився на Борді.

Більшість звалять з Борди, бо не буде "купи-продай" в старому вигляді? та гон, ви знайдіть луцький ресурс, де є той же "купи-продай", який краще, якщо такий є, то так - більшість звалить туди, але поки я такого не помічав, тому, думаю, якраз більшість чемненько змириться, а нові юзвери будуть реєструватися, навіть і не знаючи про стару "схему" і будуть продавати, бо Борда найпопулярніший луцький ресурс.

Раз адміни-власники рішили поставити нову фішку, значить на те була якась причина, а не просто тому що вони "казли-ідіоти". І те, що та фішка недосконала не значить, що вони не планують її вдосконалювати. Опозиція завжди є і буде, ви можете піти і висловити свою думку безпосередньо на найближчій святковій Бордовці, причому для храбрості ще тяпнути грам 150, підійти до Торіка з Командором і сказати - "ей ви, казли, я ухожу з вашої галімої Борди, бо ви убили купи-продай!". Ви що, думаєте, Торік мазохіст і хоче вгробити свій ресурс?

Опубліковано

як ти собі це уявляєш?диктант заставляти писати?

реклама рушій торгівлі, а ще коли вона безкоштовна...

Опубліковано

Marko! При реестрації запитують, щось на зразок: в якому році була війна з Наполеоном? Перефразуй запитання на: Скільки помилок у фразі: "Текст фрази з помилками" і зробити кілька аналогічних запитань.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...