Перейти до змісту

Чи допоможе заміна відеокарти?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене на 512Mb пам'яті, проц Sempron 2.2+ та відео Radeon 9600 256Mb "Сталкер" бігає тільки так, так що перед початком витрат грошей можна спробувати погратись з налаштуваннями. Змінити, для прикладу, розширення на раз менше (візуально різниці майже не буде), зняти лишнє навантаження з відеокарти. Так що опція "прямі руки" економить гроші)))

Опубліковано

може в грі ввімкнена відеоопція V. Sync (вертикальна синхронізація)? це саме більше тормозить усі ігри, наскільки я знаю, і спробуйте змінити розширення на 1280х1024 якщо воно стоїть на більших показниках бо я щось не можу зрозуміти, що така комплектація тормозить ігри на мінімумі..

мова йшла не про мінімальні настройки,а про середні і вище середніх, саме тоді починало підтормажувати.

Вот про ввімкненя цієї відеоопції син не знав, тай зараз незнає, можливо і в цьому справа.

... перед початком витрат грошей можна спробувати погратись з налаштуваннями. Змінити, для прикладу, розширення на раз менше (візуально різниці майже не буде), зняти лишнє навантаження з відеокарти. Так що опція "прямі руки" економить гроші)))

про "прямі руки"- хлопчина ходить в 6 клас, ще не добре розбираєтся в цьому, а мені якось не до ігр :) ,хоча буває й граю.

про "... перед початком витрат..." вже пізно говорити :) вже замовив, і вже забрав новий комп"ютер. Тепер відеокарта GeForse GTX 460 (1Gb.).4 Gb. оперативної пам"яті,процесор I Core 3 , думаю цього вже повинно бути достатньо для ігр.

Опубліковано
Тепер відеокарта GeForse GTX 460 (1Gb.).4 Gb. оперативної пам"яті,процесор I Core 3 , думаю цього вже повинно бути достатньо для ігр.

більш ніж достатньо :ok2::)

Опубліковано

Дякую!

Так, тепер достатньо :)

Попробували грати в " Test drive 2" - навіть не порівняти, набагато краще стало, причому навіть я це замітив :)

Тільки щось після ігр системник гарячий,не знаю чи це дуже погано, наприклад старий, хоч цілий день в ту гру грай - буде холодний.

• Адміністратори
Опубліковано

Блок живлення, замінити на якісну 450ку.

Докинути в блок кулєра 120ку малооборотистого на видув.

Також замінив відео в домашній машині, погратись захотілось :) (GTX 460)

Після гри в WOT, машинка ставала м'яко кажучи теплою, 70% температури двав БЖ малої потужності і неясного походження :)

Опубліковано

Блок живлення, замінити на якісну 450ку.

Ага, наприклад на таку

І ціна порівняно невисока, всі необхідні розєми присутні, кулер 120мм, активна функція PFC (Power Factor Correction).

Коли складав комп сусідам, поставив такий. Запросто витягує Athlon II X4 3.0, GTS 250 щей з запасом потужності.

Опубліковано

підкажіть

В мене стоїть Celeron E3400 + ATI 3650 256 DDR3 + Cieftec 350Wt :blush:

Як альтернативу апгрейду розглядаю ASUS 5670 512(1024) :smile-zachot:

Взагалі то ігри не граю, але після виходу WOT дуже хочеться побачити ИС-7 в повній красі при 1680*1050 :0005:

Питання: чи є альтернатива моїй альтернативі(ASUS 5670)?

P.S. бюджет не гумовий

Опубліковано

ІМХО

Думаю під такий процик (Е3400) вдяшки на 5670 більше ніж достатньо.

Щось потужніше недоцільно ставити бо всеодно ігри будуть впиратись в продуктивність проца.

Опубліковано

шукай 4850 і буде в самий раз, та відео шукай із совісним охолодженням типу PowerColor 4850, ІМХО

Бентежить питання : чи витягне мій БЖ ?

Cieftec 350Wt :blush:

На офф сайтах вимоги на бж від 450Вт :0002:

Опубліковано

Використовую в своїй домашній машині такий БЖ від Chieftec.

Без проблем витягував Athlon II X2 4400e(Sempron 140) + Sapphire ATI Radeon X1950XT досить тривалий час.

А також тестував під навантаженням Athlon II X4 640 + GTS 250 від Asus, все працювало без проблем.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...