Перейти до змісту

Чому не можна поставити автомобіль на облік (Кажуть нема техпаспортів)

shvezigor

Рекомендовані повідомлення

Хтось щось чув, що робиться з наявністю тех-паспортів ? Вже місяць не можна поставити машину на облік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знач Мають давати тимчасові талони як завжди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За додаткову оплату техпаспорти знайдуться. Катайся собі по тимчасовому талоні, раз в три місяці не забувай продовжувати його термін дії. Відповідний запис роблять безплатно, може й без черги у відповідне віконечко звернутися, хай запис зроблять. І чекай поки появляться паспорта або тимчасовий талон спишуть так, що не буде писати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

талонов техосмотра тоже нету

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажу тех-паспорти є тількі люди грошенят хоуть. це взагалі брєд авто поставити на облік коштує бєшані бабкі а тут така дрібничка не має тимчасових чи пластикових талонів :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцькому МРЕВ постійно так. Все роблять для того, щоб людина платила гроші "на лапу" і тоді все вирішується. Знайомий недавно таку ж процедуру в Києві проходив. Одну машину продав, іншу купив. Каже з переоформленням проблем немає, за пару годин все робиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знач Мають давати тимчасові талони як завжди

Кажуть тимчасових теж нема. Це все з нового року продовжується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно треба закрити те МРЕВ ... толку ніякого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Талонів немає і техпаспортів теж. Кажуть ще не закінчився тендер на друк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене був випадок ніштячний літом. Я пройшов техогляд всією фірмою але талонів небуло і нам виписали папір в якому зазначили що такі то автомобілі пройшли ТО але талонів немає, дозволено їздити і підпис начальника МРЕО. Їздили десь місяць, надзванювали в МРЕО чи можна заїхати талони забрати, отримували відповідь шо ще немає і т.д. і тут мені дзвінок від шофера шо моя колона зупинена в районі єршова (кран, длінномер і маз) і щас будуть везти на штрафплощадку, виписали штаф на кожну і т.д і т.п. скандал на. Я сказав своїм щоб повиходили з машин, позакривали і сіли десь чекали. Пішли прямо до начальника МРЕО і показали їхній папір та 3 постанови. Він так розпсіхувався що я думав він вбє начальника відділу по ТО, постанови скасував. Потім той начальник відділу сказав, що тре було прямо до нього іти, а той сержант що спинив мої автомобілі [censored]. Зясувалось шо той сержант ще й сам давав нам ті папери. кароче через 2-3 тижня я отримав свої талони ТО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас в Луцьку постійно якісь мутки в тому МРЕО. Давно потрібно їх там половину (БІЛЬШУ) за грубі порушення та зловживання службовим становижем - по заслугам !

Знайомий нежодавно їздив в закарпаття знімати автомобіль з обліку, за 30 хв вложився і без всяких придірок і безглуздих запитань.

+ щей працівники МРЕО розповіли як краще від них виїхати на трасу а в нас вони навіть рота без хабаря не відкривають (навіть послати безплатно не можуть )) )

А ви ще й хотіли щоб талони та техпаспорта видавали без додаткових виплат з вашого боку, одна експертна оцінка чого коштує 50 баксів тільки за те щоб експерт підняв свою дупу і підійшов до вашої машини !!! або чекай 4-5 години поки його величність держслужбовець що отримується за наші податки змилується над вами.

Так і живем...

З впевніностю можу сказати що в інших областях такого набагато менше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але з іншої сторони ми самі в цьому винні. Даєм на лапу за пришвидшення послуг - тим самим провокуєм держслужбовців до звикання і вони приймають це за налажне.

я особисто у свій час як належить проторчав в тому МРЕО майже весь день, але поставив все-таки авто на облік, не давши ні гривні хабарів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічна і в мене ситуація. Вже третій раз продовжують тимчасовий! :lopata:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рік назад продовжили четвертий раз і сказали... що ще не має підтвердження з Кіровограда. Подзвонив знайомому в Кіровоград той пішов в їхнє Мрео щоб прискорити це діло....і припух коли йому сказали що...з Луцька не було ніякого запросу на це підтвердження.Я їзджу 12 місяців без техпаспорта а вони мені нагло брешуть.

Далі...дзвінок в Київ в Департамент ДАІ там є відділ контролю за Мрев і......о чудо через півтори години є запрос є підтвердження і є новий техпаспорт (звичайно при відсутності такових).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рік назад продовжили четвертий раз і сказали... що ще не має підтвердження з Кіровограда. Подзвонив знайомому в Кіровоград той пішов в їхнє Мрео щоб прискорити це діло....і припух коли йому сказали що...з Луцька не було ніякого запросу на це підтвердження.Я їзджу 12 місяців без техпаспорта а вони мені нагло брешуть.

Далі...дзвінок в Київ в Департамент ДАІ там є відділ контролю за Мрев і......о чудо через півтори години є запрос є підтвердження і є новий техпаспорт (звичайно при відсутності такових).

А телефончик у відділ по нагляду за МРЕО можна дізнатись ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Номер тел. не скажу бо дзвонив брат(він живе в Київі)на якусь гарячу лінію і його переключали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли купив собі машинку поїхав у Мрео, протинався пів дня!!!, і толком нічого не дочекався. Подзвонив товаришу, домовився про зустріч, віддав всі належні документи гроші... через 2-ві !!!!!!!!! години була машина зареєстрована на мене! ЧУДЕСА :closedeyes: Правда тех паспорт був тимчасовий рівно 3-и дні.. Ось таке "кіно" там крутять. Думаю що заплатив би трошки менше, але мої нерви дорожче коштують... дивлячись на ті ПИКІ мєнтовські мене аж коробить... краще так Вартість постановки автівки на облік у рідній державі коштувала мені майже 4400 гривень! просто катастрофа! Для порівняння, мій брат у Білорусі поставив машину на облік всього за 50 баксів... різницю відчуваєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж знакома ситуація, вже два тижні мучусь, допомогли тільки знакомі, але нажаль просто не вмісті, тому чекаю 8 числа, і все вирішиться.....

Хоча, підходив я до них на пряму і кажу: так і так, знаю шо у вас нема, але може можна якось вирішити, доплачу скільки потрібно, то всі були на морозі

Аналогічна і в мене ситуація. Вже третій раз продовжують тимчасовий! :lopata:

а де ти саме продовжив транзити? а то мені сказали що такої довідки вони не видають..... а на дорозі наше дружне ДАІ вже виписало мені....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене знайомий вже 1,5 (півтора!) руку їздить по тимчасовому талону.... і кожен раз нема в них талонів... не уявляю скільки за рік поставлено авто на облік по тимчасовому талону?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Номер тел. не скажу бо дзвонив брат(він живе в Київі)на якусь гарячу лінію і його переключали.

Зможтш дізнатися цей номер ? Я думаю всім цікаво тай корисно а то дійсно півтора року людям голову морочать МЕНТЯКІ (від одної думки про них верне).

P.S. Такого не буває щоб за півтора року не з"явилось бланків, це маразм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зможтш дізнатися цей номер ? Я думаю всім цікаво тай корисно а то дійсно півтора року людям голову морочать МЕНТЯКІ (від одної думки про них верне).

реально нема бланків по усій нашій Україні, і не тільки по лінії МРЕО. Ще тиждень назад можна було домовитися за 200 грн - на тимчасовий, а зараз і ця послуга у нас закрилась....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реально нема бланків по усій нашій Україні, і не тільки по лінії МРЕО. Ще тиждень назад можна було домовитися за 200 грн - на тимчасовий, а зараз і ця послуга у нас закрилась....

Отакої, скоро щоб виїхати на дорожне покриття власним авто потрібно буде платити за таке право окрім податку на дорогу...

(накшталт - вазелін ще треба заслужити :))))

І всі мовчать і всі довольні , тільки не відомо чим довольні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то це якийсь дурдом, платиш вже гроші і не малі за реєстрацію автомобіля, і нема якогось звичайного бланку. Це просто нонсенс!!!. Цеж папірець чому Міністерство чи хто їх замовляє не проплатило гроші їх виробнику чи в чому тоді проблема. Ми ж з вами за це платимо. Це що виходить що автомобільний ринок стоїть, авто не продаються, цеж недохід в бюджет і так далі. Хто за це буде відповідати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то це якийсь дурдом, платиш вже гроші і не малі за реєстрацію автомобіля, і нема якогось звичайного бланку. Це просто нонсенс!!!. Цеж папірець чому Міністерство чи хто їх замовляє не проплатило гроші їх виробнику чи в чому тоді проблема. Ми ж з вами за це платимо. Це що виходить що автомобільний ринок стоїть, авто не продаються, цеж недохід в бюджет і так далі. Хто за це буде відповідати.

Потому что я Витя срал на розы бланки

Стране нужны паровозы вертолеты

Стране нужен металл

Майже Маяковський

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так думаю Нада іти до того дядька, шо в самому останньому кабінеті і розмовляти напряму і скільки він хоче!!! В вівторок думаю піду, попробую домовитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...