Перейти до змісту

Велорюкзак

KolaT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Climber, ты бы сразу цены огласил, а? ведь выйдет также, как со мной, когда я рюкзак выбирал - зашел, посмотрел, офигел от цен, взял жабу под ручку и вышел :smile3:

дивлячись з чим порівнювати?

якщо ти про BD то ціна цілком адекватна як для такого бренду, в середньому вело рюкзак коштує 320грн (Douter, Fjord Nansen, Trek sport, Campus Terra) + знижка для бордівців і того в середньому 290грн.

ціни в нас такі як у офіційних дилерів на Україні. Так що, Ласкаво просимо!

п.с. ми продаємо рюкзаки якісні які протестовані нами чи друзями!

Опубліковано
досить непогані рюкзаки Osprey

На Osprey ціни - космос=))) Особисто я не бачу причин переплачувати за модний бренд і щось типу "рюкзак тестувався в аеро-динамічній трубі" ... Хоча всякі є люди.

:jeer:

Тобто рюкзаки б/ у ??? :D
Опубліковано
досить непогані рюкзаки Osprey

На Osprey ціни - космос=))) Особисто я не бачу причин переплачувати за модний бренд і щось типу "рюкзак тестувався в аеро-динамічній трубі" ... Хоча всякі є люди.

:jeer:

Тобто рюкзаки б/ у ??? :D

Хорошо пошутил, наверное Петросяну шутки пишешь!!!

Опубліковано

Заходив в ЦУМ, є аж 2 моделі Deuter з підвіскою Cross Air - 260 грн. та act lite - 240 грн. (виробник тайвань). Сходжу ще до Climber подивлюсь на Terra incognita. Дякую всім за коментарі.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Нарешті зібрався відписатись.

Придбав рюкзак Deuter Cross Air. Їжджу з ним на роботу, був в декількох покатушках, Враження, онозначно, позитивні. Підвіска таки класна штука, значно комфортніше і сухіше :smile-zachot:

Опубліковано
1. Даже пустой, он ощутимо увесист. Это конечно субъективно;

Черес підвісну систему з каркасом. Без каркасу є легший Рюкзаки Dorado 22. На 18 л всього 0,8 кг. Доречі Deuter Cross Air на 18 л - 1,1 кг з каркасом, на 0,2 важчий ... Так для порівняння... Так що 1,4 кг за 22 л. з каркасом, на мою думку, то не є багато.

2. Местами торчат ниточки; такое чувство, что в скором времени пойдет по швам; подозрение на не высокое качество пошива;

5. По-моему, не самый лучший материал. Промокает на "ура". Хорошо, что есть тент на этот случай;

Відомо, що ранніх моделях у Terra були пробеми зі швами та "пропіткою" матеріалу (як в таких рюкзака так і в туристичних). В нових дана проблема усунена, хоча ... хз ... брак всюди буває. У нових моделях довговічність служби рюкзака залежить від правильності догляду за ним.

4. Доступ к нижней секции ужасный - трудности с подступом к собачкам молнии, трудности с застегиванием;
Це не рюкзак такого типу, де нижній вхід є дуже необхідним, щоб не розпаковувати весь рюкзак з самого верху. А тут краще розстібнути перегородку між відділеннями. 1) Виросте корисний об'єм рюкзака. 2) Рюкзак не є таким високим, що часто виникатиме необхідність користуватись нижнім входом. imho... Принаймні так багато хто робить ;)

У меня свое ИМХО: безусловно, может и нижний вход кому-то не нужен, но 1) он нужен мне и 2)считаю, что раз изготовитель его там все же предусмотрел, тогда им должно быть удобно пользоваться, нужен он кому то или нет.

Опубліковано

Купив в Альпініста велобаул..збулась мрія.. бо вже за 4 роки 2 баула розірвав просто на шматки..

Ось такий красень. Рекомендую.. є ще 1 в наявності.

http://www.robinzon-ua.com.ua/ukr/catalog/velo/TravelBike50/

Також взяв собі Кемел.. на 1.5 літра. думю в Криму.. та й взагалі .. лишнім не будені разу. Юзав аналогічну модель тільки старого зразку.. спинка була мяка. В цій.. все ок.. спинка анатомічна, можна використовувати нгавіть сам рюкзачок.. без питної системи. Спокіфйно влазить туди, запаска, насос, шоколадка і банан... Так їхав Короля гір. :smile-zachot:

І взагалі.. розширяють вони свій асортимент.. є не тільки пішохідне туристичне спорядження, а й багато речей для велотуризму.

Опубліковано

У меня свое ИМХО: безусловно, может и нижний вход кому-то не нужен, но 1) он нужен мне и 2)считаю, что раз изготовитель его там все же предусмотрел, тогда им должно быть удобно пользоваться, нужен он кому то или нет.

Доречі недовно купив собі такий же тільки на 22л. Іздив в дощ ... рюкзак не промок (про накидку від дощу забув :_14: ) але був страшно грязний ))) Якщо правильно настроїти, то лижить на спині як приклеєний, навіть при доброму "розколбасі". "Вуха" на поясі не заважають ;) В рюкзак влазить рем набір, "застібка" до велосипеда, змінна форма, шолом, футляр для окулярів, обід, ще одні окуляри, ряд дрібниць (документи, моб зарядка і т.п.), доречі дуже зручний карабін для ключів (вже не потрібно носити в'язку в кармані). І при цьому всьому рюкзак заповнений на 50-60%... Довольний як слон!!!

PS: Нижнє відділення буде зручним, якщо класти на дно рюкзака речі котрі часто виймаєш...

Опубліковано

Купив в Альпініста велобаул..збулась мрія.. бо вже за 4 роки 2 баула розірвав просто на шматки..

Ось такий красень. Рекомендую.. є ще 1 в наявності.

http://www.robinzon-ua.com.ua/ukr/catalog/velo/TravelBike50/

Також взяв собі Кемел.. на 1.5 літра. думю в Криму.. та й взагалі .. лишнім не будені разу. Юзав аналогічну модель тільки старого зразку.. спинка була мяка. В цій.. все ок.. спинка анатомічна, можна використовувати нгавіть сам рюкзачок.. без питної системи. Спокіфйно влазить туди, запаска, насос, шоколадка і банан... Так їхав Короля гір. :smile-zachot:

І взагалі.. розширяють вони свій асортимент.. є не тільки пішохідне туристичне спорядження, а й багато речей для велотуризму.

Поздравляю! Я вот над баулом Travel Extream думаю (дешевле), но он 70 л., хотя он не выглядит на столько. Если б 50...

Опубліковано

Дякую. :ok:

Бачив я в дії Travel Extream... Один мій знайомий "трійку" з ним ходив.. і Танюшка.. ОДНА.. такий теж юзає. Як на мене то 70 забагато. 50 це реально влазить все що треба. Тера мені сподобалась більше.. купа кишеньок, можливість встановлення фляги, або бокс-фляги (в моєму випадку).. ззаду, рейнковер в комплекті. Також в звязку зі спекифікою крою Тревел Екстрім має широкі штанини (це добре, центр ваги нижче), але в мене рама специфічної геометрії (короткі задні пера), плюс в мене розмір взуття 45 + бахіли.. карочє черкає ... за 10-20 км.. ти готовий вже когось вбити..)))) Якщо ставити ногу так, що не черкало.. зразу відчувається це ахілами.. на другий день дуже болітимуть.

Так що.... мій вибір грунтується на практиці. Приїду з походу.. розкажу, як себе показав рюкзак.

• 2 року потому...
Опубліковано

А яка ситуація з рюкзаками зараз? Шукаю десь на 22 літра, може чуть більший. Де, яка ціна тощо?:)

Опубліковано

Сам запитав - сам відповім :)

в Бон Вояжі (ЦУМ) Deuter Cross Air, що активно обговорювався та рекомендувався у цій темі, коштує 290,00 грн.

Якість, на перший погляд, хороша. Є накидка від дощу, місце для шолома, можливість встановлення гідропаку тощо.

Його я й придбав :)

Опубліковано

Я юзаю Osprey Escapist 30. Очень удобный и практичный. Намного удобнее умершего уже дёйтера. Вот про него видео.

Хочу еще докупить гидропак родной. Хотя есть еще полторалитровый кэмэл, но от него гидропак неудобно юзать в оспрее.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

мій вчора пішов по швах!

Що порадите не дороге, на 25-30л?

Deuter Cross Air не катить - маленький мені :(; Osprey Escapist 30 - рулить, але ціна ух...!:(

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Можемо привезти наступні позиції:

1. http://www.sierratra...&colorFamily=01

Орієнтовна ціна - 500 гривень. Об"єм рюкзака - 12 літрів.

2. http://www.sierratra...&colorFamily=03

Орієнтовна ціна - 830 гривень (гідрік в комплекті). Об"єм рюкзака - 20 літрів.

3. http://www.sierratra...&colorFamily=02

Орієнтовна ціна - 965 гривень. Об"єм рюкзака - 32 літра.

4. http://www.sierratra...&colorFamily=01

Орієнтовна ціна - 1025 гривень. Об"єм рюкзака - 32 літра.

5. http://www.sierratra...&colorFamily=01

Орієнтовна ціна - 1450 гривень (гідрік в комплекті). Об"єм рюкзака - 33 літра.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...