Перейти до змісту

Як би ви назвали фестиваль

Forever Autumn

назва фестивалю під Луцьком  

41 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я опитала частину неволинських діячів, музикантів, радійників і інших ...Звуки Лу поки лідирує.

Звуки какого Лу.....ни этого ли Лу

English name sounds a liitle bit clumsy

• Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Perfect fest of my life - слоган фестивалю! (або Perfect fest of my town)

Нехай хтось з музикантів-квартирантів задєлає гімн)

А ще щодо Лу - в одному з америкоських сімейних фільмів так назвали собаку. Етимологія - від looser. Правда в хепі-енді фільма він все таки виправився :)

Опубліковано

Я опитала частину неволинських діячів, музикантів, радійників і інших ...Звуки Лу поки лідирує.

просто на підсвідомому рівні вилазить назовні колись давно і "де-не-пам'ятаю" раніше почуте і вище згадувані "Звуки Му". Імхо, є невеликий страх того, щоб від "Звуків.Лу" (вперше почувши назву) не очікували того, що грали "Звуки Му" (постпанк, інді-рок).

Опубліковано

Шоби всьо знаць і панімаць, тра роззути очі і прачітаць.

Ай донт спік Інгліш, соу пліз пєрєвєді свой умний рєчь

Опубліковано

Perfect fest of my life - слоган фестивалю! (або Perfect fest of my town)

Нехай хтось з музикантів-квартирантів задєлає гімн)

А ще щодо Лу - в одному з америкоських сімейних фільмів так назвали собаку. Етимологія - від looser. Правда в хепі-енді фільма він все таки виправився :)

:0123:

Думаю асоціація буде більше зі Звуки Му, Луцьк, і т.п.))))

А взагалі я за подвійну назву

Хоча так і не прийнято :unsure:

Опубліковано

Звуки Лу практично не не підходить під жоден твій критерій

- котра б асоціювалася з містом географічно

- яка б несла атмосферу подій на фестивалі

- просто які б звучно та брендово звучала

А однозначно асоціюється лише з групою Звуки Му, яка дуже непроста і далеко не кожен її зможе слухати (в т.ч. і я :) )

Хоча назва цікава, креативна, якщо змістити акцент у виборі назви на це, тоді пайдьот 100%. Але піпл не схаває, ИМХО :(

Опубліковано
VOLinKa (Волинська кампанія) + звук увімкнено + муз. інструмент

А чому цього варіанта немає в голосуванні? Чи шість людей, які його позитивно оцінили позначкою "Thank" це замало? :sq_ye:

З цим не можу не погодитись. І тим не менше, цей варіант присутній в голосуванні.

Опубліковано

Попрошу претензії забрати і заховати кудись в дуже темне і тепле місце <_<

Це перше. Друге - я вже не можу редагувати повідомлення.

Прошу взяти до уваги, що визначення результатів все одно буде СУБ-ЄК-ТИВ-НЕ :smile3:

- котра б асоціювалася з містом географічно

- яка б несла атмосферу подій на фестивалі

- просто які б звучно та брендово звучала

А однозначно асоціюється лише з групою Звуки Му, яка дуже непроста і далеко не кожен її зможе слухати (в т.ч. і я :) )

Хоча назва цікава, креативна, якщо змістити акцент у виборі назви на це, тоді пайдьот 100%. Але піпл не схаває, ИМХО :(

Цікаво, чому тоді не за бордівським опитування лідирує саме ця назва, якщо піпл не хаває? Музиканти, радіоведучі, інші організатори фестів?м?

Опубліковано

Всего лишь из-за того, что ассоциируется с Му ;)

Плюс ко всему лидируют-то Lutsk.Talk и Підлуць.com (по восемь голосов против пяти) ;)

Опубліковано

Forever Autumn, якщо фест вдасться, а я вірю в те що він вдасться, то хоч не хоч, але тобі прийдеться стикнутись з паралелями з "Звуками Му" - кожен журналіст по-любому буде питати про зв'язок московського гурту з луцьким фестивалем. І рано чи пізно, але захочеться, щоб ці питання не задавали, захочеться того, про що ти писала ще в першому пості. Тому - ПідЛуць.ком, або ПідЛучеськ.ком.

Акустичний фестиваль авторської пісні та вуличних музикантів "ПідЛучеськ.ком" Звучить, а?

Опубліковано

Всего лишь из-за того, что ассоциируется с Му ;)

Плюс ко всему лидируют-то Lutsk.Talk и Підлуць.com (по восемь голосов против пяти) ;)

ПідЛУць.ком - супер назва. Але по звучанню вона трішки інтернетна. На жаль :(

Опубліковано

Ще один аргумент для "ПідЛучеськ.ком": використання назви "Лучеськ" дозволить органічно вписати в програму фесту виступи всяких лицарів/любителів середньовічної музики блаблабла.

Опубліковано

Але по звучанню вона трішки інтернетна.

мені трохи в ній не подобається співпадіння звуків: "підлу-цьком". Це якщо її вимовляти як веб-адресу. Оце "підлу" не туди і не сюди. Підписздесь.

Опубліковано

Звуки Лу (5 голосов [18.52%])

шота я не пойняу как оно лидирует?

Lutsk.Talk (паралель з Вудстоком у звучанні назви) (8 голосов [29.63%])

Підлуць.com (8 голосов [29.63%])

:sm128:

Опубліковано

Шоби всьо знаць і панімаць, тра роззути очі і прачітаць.

Ай донт спік Інгліш, соу пліз пєрєвєді свой умний рєчь

Sounds of the Lou(имя) or Souds of a Loo(уборная)-не торт Фест "звуки из уборной"

Опубліковано
Цікаво, чому тоді не за бордівським опитування лідирує саме ця назва, якщо піпл не хаває? Музиканти, радіоведучі, інші організатори фестів?м?

Ризикну припустити, що нелуцьким діячам трошки більш по барабану на медійний, рекламний, брендовий ефект від назви фестивалю, який вона має створювати, а в першу чергу вони орієнтуються на критерії креативності, плюс люди вони більше долучені до культури, до музики ніж середньостатистичний відвідувач фесту, який може і не знати що таке "Звуки Му" і назви не зрозуміє.

Те, що вибір буде суб'єктивним, то це само собою ясно і очевидно :_06: , але те, що радишся на форумі, значить, що чучуть все таки цікаво, що ж інші думають :_04:

Опубліковано

Теми з інтернет звучанням як от підлуцьком, підлучеськом, ай-фест, як і слово ФЕСТ

відкридаються безворотно і однозначно

Хоча мені Підлуць.ком //Підлучеськ.ком нра :smile-zachot:

Опубліковано

Без слова РОК

Без латинських закінчень -tion,-zation і т.п.

Без прив*язок до інтернету

Без слова ФЕСТ

Без матюків

значить rockfestization.xxx не підходить?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...