Перейти до змісту

Який телефон вибрати для підлітка

Рекомендовані повідомлення

Зараз в школах, якщо в тебе не модна "труба" то, ти "лох" :)))

це батьки так розбалували купляють телефони за пару "штук" грн., а так, то да металічний корпус щоб можна було в футбол пограти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На новый рык подарував Самсунг корбі, купив новий за 700 грн в фокстроті, дівченці 9 років

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо Samsung SGH-E200 і я своїх п’ять копійок вставлю. Користуюся більше трьох років - апарат супер зручний (як в руці так і меню) і досить надійний (падав кілька десятків разів, переважно не дуже жорстко, але іноді з рук прямо на асфальт, плитку, бетон...). З помічених недоліків:

1)батарея не дуже потужна через особливості розмірів. Останній рік різко зросла інтенсивність розмов, і, як результат - заряджаю щоночі, а іноді і від USB протягом дня підживлюю, бо починає проситися спати (і це при тому, що крім розмов рідко що використовую).

2)часто співрозмовники скаржаться на те, що мене погано чути, і тут я підозрюю мікрофон телефону, і до того ж не конкретно свого, а моделі в цілому. Чому? Тому що у брата точно такий же телефон, і часто спілкуючись з ним стикаюся з тим, що голос його суттєво спотворений, настільки, що важко розібрати що він говорить. Звук ніби достатньо гучний, але водночас якась луна іде, або просто призвуки якісь, коротшее у такі моменти кажу йому що погано чую, він міняє положення телефону, і звук поправляється. Помітив, що найчастіше скаржаться співрозмовники, коли телефон до вуха плечем притискаю. Підозрюю саме мікрофон тому, що, за відгуками тих же співрозмовників, через комплектну гарнітуру мене завжди чути чіткіше.

3)останнім часом помітив глюк - з мережею ніби усе гаразд, але ніхто до мене дозвонитися не може, просто скидає виклик до моменту початку гудків. Відповідно я теж подзвонити не можу нікуди, пише збій виклику. Помагало викл./вкл. апарата. Одного разу частота такого глюку зросла до такої межі (кілька разів на день), що я вже почав задумуватись про купівлю нового телефону, хоча не хочу прощатися з цим - мене усе в ньому влаштовує. Зайшов у майстерню, і майстер сказав спробувати вийняти з телефону батарею і картку на кілька годин. Ви не повірите - допомогло! Тепер як тільки починає глючити, виймаю картку на кілька хвилин картку і забуваю про глюк на кілька тижнів. Думаю то є наслідком частих падінь.

Коротше кажучи апарат дуже класний, але через мікрофон не ідеал.

p.s. якщо ще хтось стикався з проблемою мікрофона, скажіть як боротися.

Можливо варто "показатися лікарю" (майстру)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я раджу Samsung B2100. Телефон невбиваємий. і для дитини саме то. Як то кажуть і в вогні не горить і в воді не тоне, і ціна не кусає.

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз в школах, якщо в тебе не модна "труба" то, ти "лох" :)))

це батьки так розбалували купляють телефони за пару "штук" грн., а так, то да металічний корпус щоб можна було в футбол пограти :)

ІМХО, не варто дитину в школі балувати дорогими телефонами

в школі вчитись треба, а не мобілами хизуватись...

хоча, вирішувати звісно батькам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сльози капалі на парту, я с радостю достала самий кавайний телефон с гравіровочкой "Любімой деточке от мами с папочкой".

Все на сайт умовно дешевих мабіл сваїм деточкам в школу. (Донт рекламс).

Там просто сказочні є для пацанчіков F98%2001.jpg

і девачек C168%2002.jpg

Ну стоїть троха більше бюджета :closedeyes: . Але Ваша дитина буде в захваті, і усі будуть їй заздрити в школі.

Дітей нема, но баловать цяцьками це ж здорово :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 раза кинути й по китайцю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається топікстартер чітко висловився:

Зразу прошу не розвивати тему в напрямку шкідливості для здоровя дітей і т.п. Телефон у нього буде обов'язково, він не один раз виручав нас, батьків,  та і сина в неприємних ситуаціях.

Дякую!

Чому час від часу знаходяться ті, хто бажає навчити мудрості інших чи швидше себе такими показати?  :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається топікстартер чітко висловився:

Зразу прошу не розвивати тему в напрямку шкідливості для здоровя дітей і т.п. Телефон у нього буде обов'язково, він не один раз виручав нас, батьків,  та і сина в неприємних ситуаціях.

Дякую!

Чому час від часу знаходяться ті, хто бажає навчити мудрості інших чи швидше себе такими показати?  :naezd:

За телефон я не проти, але чимало дітей собі зір зіпсували, граючись в іграшки на ньому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То створи тему не в технічному розділі і розвивай!

А тут, це флуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То створи тему не в технічному розділі і розвивай!

А тут, це флуд.

Я не флуджу. Я порадив найкращі варіанти до 600 гривень. І дійсно зараз багато дітей ходять з сенсорами чи смартфонами, але це їм не потрібно.

Головне тримати баланс: функціональність та надійність + якість зв'язку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мого старшого з 7 років смарт Nokia 6124 (операторська версія 6120 classic). На 9 років (в березні) хочу купити йому щось з більшим сенсорним дисплеєм, бо малий дуже любить читати на телефоні книжки -- в 7 років прочитав так всі книги про Гарі Поттера... якщо "потягну" -- візьму iPhone або щось на Android, для них дуже багато іграшок гарних є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...