Перейти до змісту

Не будь овцой:Однажды это случится

VeryFate

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можна подумати що з пневмата чи травмата неможна вбити людину - рот, око, висок - можна туди не цілитись, але випадково попасти. І бидло в маршрутці може наробити біди маючи чи пневмата чи ножа (у випадку описаному Отто). Тим не менше в маршрутці ще хтось може мати ствол - "каждой хітрой _опе - свой %ер с винтом".

особисто мене бiльше всього хвилюе не те, чи можна вбити з травмата, а дальнiсть польоту кулi перш за все, якщо в неадеквата промахнувся з травмата (вiршами заговорив) то вибачте, здохну лише я, (бо промахнувся), якщо я промахнуся з вогнепальноi ( i якщо навiть не промахнуся ) то найближчих пiв кiлометра на шляху польоту кулi, живим чи неушкодженим не залишится нiхто. А якщо з переляку декiлька разiв вистрiлив ? А вечiр спального району ? Де через триста метрiв будинок, ато й ближче, тут ти на кухнi каву робиш, а в сусiдньому дворi перехожий вiд гопоти вiдстрiлюется, вiн вiдстрiлюется, а навкруги всi вдома по пiдлогах лежать, щоб куля в лоб не влетiла. Нажаль, шкода вогнепальноi зброi бiльше не в тому, що вона вбити може, а в тому, що вона вбити може далеко не тiльки того, в кого цiлився

• Відповідей 155
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Боїться влада що першими жертвами народу стане :)

ось вам яскравий приклад для чого людині потрібна зброя

підняли ціни на проїзд у транспорті - розстріляти мера

Опубліковано

Otto Kreer, ну побалакати про те що "піду з вилами зі зброєю на владу" кожен може, а насправді не кожен здатен піти. Особисто мене влада не настільки ще дістала щоб братись за зброю (з готовністю вбивати а не мітингувати!), і до цієї стадії ще досить далеко - мене ж бо дома близькі чекають. І так у відповідний момент подумає кожен адекватний власник ствола.

Опубліковано

Боїться влада що першими жертвами народу стане :)

ось вам яскравий приклад для чого людині потрібна зброя

підняли ціни на проїзд у транспорті - розстріляти мера

Вы так говорите как будто это что-то плохое!(с)

Пе Се ну який з нього стрілок? наб"є пайп оф піс і улибатиметься блаженно

Опубліковано
бо ми унікальна нація

Угу, білі та пухнасті сніжинки, а не люди))

п.с. не можу зрозуміти, тут спеціально не все читають, чи не звертають увагу на незручні речі, але повторю:

людині яка вирішила здійснити злочин (сходити в "гості", постріляти в школі,застрілити мера за дорогу маршрутку) дозвіл на зброю не потрібен, він її й так купить))

Опубліковано

людині яка вирішила здійснити злочин ...

це ви ніяк не зрозумієте, що не обов"язково ВИРІШИТИ чи ХОТІТИ здійснити злочин

ось наприклад , думаю багато хто з нас встаючи збодуна зранку каже собі чи дружині - "а я ж не збирався вчора пити.... а як так могло статися ?"

Опубліковано

це ви ніяк не зрозумієте, що не обов"язково ВИРІШИТИ чи ХОТІТИ здійснити злочин

ось наприклад , думаю багато хто з нас встаючи збодуна зранку каже собі чи дружині - "а я ж не збирався вчора пити.... а як так могло статися ?"

:_07: :_07: :_07:

Ось якраз ви й не розумієте, про що я говорю. Ваш приклад яскраве тому підтвердження.

Що за бухарика горілка вирішила? Так може заборонеми й всі одразу пити перестануть? :_04:

Все що дає заборона зброї - обмежує можливість законослухняних громадян захищатись.

Опубліковано

Так може заборонеми й всі одразу пити перестануть? :_04:

Не путайте грішне з праведним. Горілка це продукт першої необхідності, а що таке зброя ??? :0155:

Опубліковано
Горілка це продукт першої необхідності

Вот оно че, Михалыч (с)

що таке зброя ?

Зброя це інструмент для захисту чи нападу.

Якщо нападники мають зброю, то якого милого мені забороненно мати захист???

Опубліковано

То ви не знаєте Отто Креєра ???? )))))

http://www.wolyn.com.ua/kreer

Та не знав, а ж соромно стало))

Класне у вас хобі (чи як правильно назвати)...

Опубліковано
Але єпоха романтизму у військово-історичній реконструкції для мене особисто минула вночі з 8 на 9 травня 2009 на Пирогов

А що так? Трапилось щось?

Опубліковано
Але єпоха романтизму у військово-історичній реконструкції для мене особисто минула вночі з 8 на 9 травня 2009 на Пирогов

А що так? Трапилось щось?

Ну, Оттто, Андрій Віталійович питається ж Вас! І цікаво не тільки йому! :)

Опубліковано

Андрій Віталійович, вы так напираете на самооборону)) Были случАи? Что-то случилось?;)

Просто прикинуть, сколько у каждого было таких случаев в жизни, когда пожалели, что не было оружия под рукой.

А после прикинуть, сколько было случаев, когда благодарили небеса, что в тот момент оружия под рукой не оказалось.

Паранойа - это опасность, порожденная и живущая в мозгах. Много информации стекается на подорванный жизнью организм, вот и кажется временами, что все нас мочить хотят, а временами самому всех мочить хочется...

С нами был случай. Нас ограбили с друзьями в одном портовом городке. Подробности будут лишние. Только мой товарищ после этого случая, сделал разрешение, приобрел пистолет, хранил его по всем законам. А по прошествии каких-то лет избавился от него от греха по дальше. Покачто, не жалел об этом. Это только в кино так - герою на задницу сыпятся каждый день приключения. Жизнь - скучней намного

Опубліковано
Андрій Віталійович, вы так напираете на самооборону)) Были случАи? Что-то случилось?

Були в свій час "моменти"...А тепер підростають діти, а світ ніяк не стає добрішим...

Одним словом особисті переконання, що зброя це законне право кожного й досі я не чув жодного сильного аргументу в бік її заборони))

Опубліковано

то найближчих пiв кiлометра на шляху польоту кулi, живим чи неушкодженим не залишится нiхто.

Ага куля розміром з бульдозер чи джип і випущена строго по горизонталі, треба ж 500м пролетіти.

Траекторія кулі ж як лазерна указка, пересік луч, отримав кулю. А тепер спробуйте навести лазерну указку, щоб попасти за 70м, а уклон на 2-3градуса від горизонту вниз скорочує шлях кулі до 20м, вгору до морского боя в морі.

Математична ймовірність попадання дуже низька, ну а щоб пістолетна куля пролетіла 500м і в неї було енергії достатньо для вбивства.... Явно треба з 357-ми ходити.

По темі. А що Ви будете робити коли прийшли отморозкі і починають Вашу дружину з дітьми вішати у Вас на очах. Коли є як оборонятись результат в кількох тілах і в тому що Ви сядете, але родина буде жива, а значить зможе виїхати в Європу наприклад...

Опубліковано

досі я не чув жодного сильного аргументу в бік її заборони))

так її ніхто не забороняв і не збирається )))

пора зав"язувати диспут - він ні про що

Опубліковано
По темі. А що Ви будете робити коли прийшли отморозкі і починають Вашу дружину з дітьми вішати у Вас на очах. Коли є як оборонятись результат в кількох тілах і в тому що Ви сядете, але родина буде жива, а значить зможе виїхати в Європу наприклад...

Пістолет в такому випадку не допоможе, то тільки в кіно все так просто. В реалі поки дістанеш пістолет і переведеш його в бойовий режим, то ті ж відморозки вже встигнуть його тобі в одне місце вставити і буде як в анекдоті про "спили мушку". Хіба що маєш офігенно стальні нерви і психіку.

Опубліковано

Пістолет в такому випадку не допоможе, то тільки в кіно все так просто. В реалі поки дістанеш пістолет і переведеш його в бойовий режим, то ті ж відморозки вже встигнуть його тобі в одне місце вставити і буде як в анекдоті про "спили мушку". Хіба що маєш офігенно стальні нерви і психіку.

А я й не кажу, що легко. Але є 1-н прикол, коли в тебе його немає то тебе погрузять як мясо в машину і вивезуть, а далі все що завгодно, від нарізання як салямі за підпис до тикання туди ж стронніх предметів.

А от якщо є ствол, є шанс коли дьорнеш від них навіть достати, ніхто ж посеред вулиці стріляти вслід не буде. А завязувати бій навіть з новачком навіть отморозок мабуть не ризикне.

Про мушку взагалі ЛОЛ. Це наскільки збоченим треба бути, щоб цей ствол посеред вулиці мужику пхати, мабуть для більшості це норма, раз такі доводи....

Опубліковано
Траекторія кулі ж як лазерна указка

r039.jpg

Математична ймовірність попадання дуже низька, ну а щоб пістолетна куля пролетіла 500м і в неї було енергії достатньо для вбивства.... Явно треба з 357-ми ходити.

http://ru.wikipedia.org/wiki/9×19_мм_Парабеллум

цікаво, як ти уявляєш собі пістолетну кулю, яка пролітає 500м ? 0_о

Опубліковано

Андрій Віталійович, у меня к вам будет последний вопрос:)

Вы вправду верите, что оружие в домах у граждан будет спасать жизни?

Или вам это просто принципиально, хотите теоретически уровнять свои шансы с гипотетическим вторженцем?

Я лично оружие люблю. Хотела бы им обладать, просто так - "моя прелесть".

Просто не верю, что легализация уменьшит число уродов. Если нормальные люди расправятся с отпетыми, они станут убийцами, в таком случае. Нормальным людям с ЭТИМ жить непросто.

Однознано я поддерживаю, что овцой быть нельзя. Если люди, как скот, тогда обязательно найдется на них, либо пастух, либо хищник. Но если овцам раздать оружие, они остануться скотом, только вооруженным.

Я не против, но я и не за;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...