Nokian Опубліковано 23 Січня, 2011 в 18:11 #1 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 18:11 Назбирав невелику суму (1300грн) яку хочу віддати в дитячий будинок.Але хочкться за ці кошти придбати щось таке, що слугувало б дітям , допомогало їм в розвитку , або в побуті.Також здається , що діти віддаленеші від Луцька більше обділені.Якщо хто знає про такі потреби -буду дуже вдячний.І ще можна було б на форумі зробити окрему гілку по благодійництву, де можна реалізовувати солідні проекти ,як опалення , або компютеризація дитячих будинків.
Oksana04 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 18:15 #2 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 18:15 Назбирав невелику суму (1300грн) яку хочу віддати в дитячий будинок.Але хочкться за ці кошти придбати щось таке, що слугувало б дітям , допомогало їм в розвитку , або в побуті.Телефонуєте в дитбудинок, якому хочете допомогти і Вам там все скажуть.На мою думку - найкраще - розвиваючі іграшки.Суми достатньо для покупки іграшок для наручного лялькового театру.
Nokian Опубліковано 23 Січня, 2011 в 18:33 Автор #3 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 18:33 На жаль в інеті знайшов лише Голобський дитячий будинок.Їм треба було иорозильну камеру, але вже придбали.Зараз адміністрація хоче хліборізку.Мені здається , що є будинки ,в яких є нагальніші потреби.
Oksana04 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 18:36 #4 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 18:36 Мені здається , що є будинки ,в яких є нагальніші потреби.Це складна тема.Я вже про це писала.Було б добре, якби на ці кошти Ви організували діткам щось типу пікніка з Вашою участю у ньому.Кожен дитбудинок має свого "покровителя", який в міру потреб і можливостей допомагає.Ці дітки хочуть уваги. Тішаться коли є кому щось розповісти.
Skorpio76 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 18:37 #5 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 18:37 Дитинство неповторне! І ці дітки мають побачити багато дитячих розваг.Іграшки - це добре, одяг, взуття - необхідно. Але мені здається ці дітки дуже потребують крім мінімальних матеріальних благ і спілкування, розширення кругозору. За таку суму, гадаю можна зробити незабутнє свято для дітей - завести їх у відомий у Луцьку розважальний центр!Попутне звернення до працівників Адреналіна (а такі є на форумі), долучіться до цієї ідеї. Для Адреналі це буде дуже добрим піаром, корисним для суспільства.Можна ж підібрати такий час, коли мало відвідувачів і можна за символічні гроші подарувати дітлахам свято. Вони на грам стануть щасливішими та добрішими. А таку яскраву життєву подію вони ніколи не забуть. В маркетингу це називається "створення майбутніх клієнтів".П.С. Схожу пропозицію, як я бачу, висловила Оксана.
Varvara Опубліковано 23 Січня, 2011 в 18:37 #6 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 18:37 Хорошо тема. Я би теж допомогала б із задоволенням.
Nokian Опубліковано 23 Січня, 2011 в 19:27 Автор #7 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 19:27 А в кого є адреси та телефони дитячих будинків.
GalinkaS Опубліковано 24 Січня, 2011 в 12:16 #8 Опубліковано 24 Січня, 2011 в 12:16 Пару років поспіль на Миколая та на день сміху ми їздимо в Ківерцівський будинок-малятко та Рожищенський притулок.Є така Волинська обласна громадська організація Ми+, вони підключають різних спонсорів, меценатів , також акторів і їдуть в ці дитбудинки з подарунками та розвагами. Пам'ятаю як минулого року вони зробили дітям справжнє свято в Фелічіті, ви б бачили очі цих діток.А Ківерцівський будинок-малятко, там дітки до 5-ти рочків, то я туди взагалі не можу спокійно їхати, тому що вони постійно просяться на ручки і питають:"А ти не поїдеш? або А ти ще приїдеш?"Тому якщо цікавлять контакти директора цієї благодійної організації- пишіть в приват.
Romawka Опубліковано 24 Січня, 2011 в 16:56 #9 Опубліковано 24 Січня, 2011 в 16:56 есть в нашей психбольнице детское отделение........там лечат детей сирот с психическими расстройствами....больные дети-сироты нуждаются во всем.......обратитесь туда...с нашими бюджетными тратами на медицину не трудно представить какая там проблема....туда спонсоры редко заглядывают...там в элементарном есть нужда....по 109 вам скажут телефон зав отделения...
yurgen Опубліковано 24 Січня, 2011 в 17:22 #10 Опубліковано 24 Січня, 2011 в 17:22 Крупівський навчально-реабілітаційний центр: 45604, Волинська область, Луцький район, село Крупа, вул. Центральна 22, тел/факс (0332)707460Незрячие собирали деньги на тактильный дисплей (переводит обычный текст в шрифт Брайля). Вроде бы как наколядовали, но собирают ещё на компьютер куда подключать тот дисплей. Книги для незрячих почти не выпускают, а дети хотят читать. Думаю им деньги будут совсем не лишними.
Egoist Опубліковано 25 Січня, 2011 в 10:25 #11 Опубліковано 25 Січня, 2011 в 10:25 http://www.detdom.info/choose_region?offset=0&type=0&oblast=3&school= по этой ссылке есть Волынские дет\дома,и что им нужно. Тоже насобирал 500-600грн на такое действие.Так как им действительно нужно ВНИМАНИЕ провести акцию приблизительно такую как проводили в Ровно от Форд-Клуба(в котором я состою).Мы:1.Купили акварельные краски и предоставили наши транспортные средства в качестве полотна (им слегка помогали ученики из художней школы): тут фото и видео http://ogo.rv.ua/articles/view/2010-10-20/23610.html# , только надо дождаться весны,что б было тепло.2. Призы за лучшую разрисованную машину (но само собой что призы получили все)3. Нанять клоунов. спрограммой на 2-3 часа4. Помощь (игрушки,фрукты,одежка,обувь)
Liberta Опубліковано 25 Січня, 2011 в 10:41 #12 Опубліковано 25 Січня, 2011 в 10:41 На жаль в інеті знайшов лише Голобський дитячий будинок.Їм треба було иорозильну камеру, але вже придбали.Зараз адміністрація хоче хліборізку.Мені здається , що є будинки ,в яких є нагальніші потреби.Можливо, я щось не розумію, але, по-моєму, хліборізка - то для полегшення життя обслуговуючого персоналу, а не дітей...
barbariska Опубліковано 25 Січня, 2011 в 18:15 #13 Опубліковано 25 Січня, 2011 в 18:15 Правильно Оксана порадила: потрібно власноруч за ці кошти влаштувати малечі святковий пікнік. І не додумайтесь накупити на ці гроші солодощів або іграшок. Повірте мені, але велика доля всього не перепадає дітлахам. В мене є колега, який кожен день носить собі на обід дитяче пюре або фрукти. Дружина в нього працює в будинку малютки, і він не приховує того, що вона бере додому відняті у дітей харчі. Коли роблять благодійні внески спонсори, то дирекція дитбудинку за кожну копійку несе відповідальність, бо благодійні організації час від часу роблять ревізії. Простому громадянинові це зробити неможливо...
Nokian Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 12:45 Автор #14 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 12:45 Сьогодні говорив з Ткачуком Віталієм, який є викладачем у Крпівській школі для незрячих.Вони назбирали 41 тис грн, а на дисплей треба 46 тис.Ще для цього дисплея не завадив би ноут.Чи реально зібрати за допомогою форума 3,5 тис грн.хоча б на дисплей поки що.?
Zevs_Isver Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 12:52 #15 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 12:52 как можно передать свой скромный вклад?
Nokian Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 13:10 Автор #16 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 13:10 Віталій Ткачук 27 декабря 2010 в 19:32«Незрячій дитині – тактильнукнигу 2010 - 2011»Вукраїнському суспільстві залишається відкритим і майже непоміченим питання соціальної інтеграції осіб зобмеженими можливостями, а саме дітей з вадами зору. Держава виділяє кошти на їхутримання у спеціальних навчально – реабілітаційних закладах, надає фінансову допомогу поінвалідності, та, на жаль, на якіснуосвіту, зокрема, на доступ до джерел інформації чи то бажання, чи то можливостейне вистачає.В Україні є 5 шкіл-інтернатів длянезрячих дітей, в яких навчається понад 1000 учнів. Окрім того, майже в кожнійобласті є школи для дітей з вадами зору, в яких крім слабозорих учнівнавчаються і незрячі, що у навчальному процесі використовують шрифт Брайля.Залишається певна кількість дітей, що навчається за індивідуальним планом(вдома). Загальна кількість школярів з вадами зору складає близько 5 тисяч.Навчальні заклади для незрячих частково забезпеченіпідручниками, а художня література майже відсутня. Діти читають твори, виданіще в роки Радянського Союзу. Як наслідок, школярі втрачають можливістьповноцінно розвиватися, що в майбутньому значною мірою знижує їх самореалізацію у соціумі.Ми, як громадська організація, яка об`єднує молодь з важкими вадами зору, хочемо допомогти увирішенні цієї проблеми.З цією метою на Волині стартував благодійний марафон«Незрячій дитині - тактильну книгу», якийтриватиме з 25 грудня 2010 р. по 20 січня 2011 р. Його організатором єВолинський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організаціїінвалідів із вадами зору «Генерація успішної дії» під патронатом Волинськоїобласної адміністрації і Луцької міської ради.Основна мета благодійногомарафону - сприяння безперешкодногодоступу незрячими дітьми до джерелінформації.Нагадаємо, що минулого року вмежах аналогічного марафону на зібрані кошти було видано 10 примірників першихчотирьох томів книги Джоан Роулінг про ГарріПоттера рельєфно – крапковим шрифтом.Беручи до уваги можливості нинішньогомарафону, який проходить в межах однієї області, стає зрозумілим той факт, щонеможливо забезпечити інформаційні потреби всіх незрячих школярів України. Тому мизупинилися на Крупівському навчально-реабілітаційному центрі для дітей ізвадами зору. Для нас пріоритетним завданням є покращити умови навчально - виховного процесу саме для учнів цього центру, в якомунавчається більшість дітей - інвалідів зору Волині.Однією з можливостей доступу долітератури рельєфно-крапковим шрифтом є придбання для даного навчально –реабілітаційного закладу брайлівськогодисплею, вартість якого понад 30 тис. грн. З допомогою цьогодисплею, який підключається до комп’ютера, можна прочитати будь-який текст велектронному форматі. Брайлівський дисплей буде суттєвою підтримкою незрячимдітям в оволодінні шкільною програмою.Мета проекту: Сприяти придбанню Брайлівськогодисплею для незрячих дітей, шляхом проведення благодійного марафону «Незрячійдитині - тактильну книгу».В рамках проекту заплановано:На першому етапі передбачається організувати групумолоді з вадами зору (учнів спеціалізованих шкіл, студентів, молодихспеціалістів), а також волонтерів (дітей та молоді для підготовки різдвяноїакції (вертепу).Наступним кроком марафону буде участьв обласних телерадіоефірах, публікації у місцевих газетах, у яких плануєтьсявисвітлити проблему доступу незрячих до художньої, навчальної та науково –популярної літератури, можливості ташляхи її вирішення, а також презентація та перспективи реалізації благодійного марафону.З 25 грудня до 19 січня триватиме безпосередня фазаакції:1. Розповсюдження листівок середгромадськості міста із закликом підтримати акцію. та трансляція роликівсоціальної реклами на місцевих радіо та публікаціями у пресі.2. Проведення благодійної акції (РіздвяногоВертепу). Період проведення: 7 – 19січня. Протягом Різдвяних свят учасники акції завітають зі сценічними дійствамисім’ї до незрячих дітей та відвідаютьдержавні установи й приватні структури з метою збору коштів.Завершиться проект проведенням звітноїпрес-конференції, на якій буде презентовано підсумки марафону.Марафон проходить за підтримки:Волинського благодійного фонду Миколи Яручика, поліграфічної майстерні«Друк» в особі Пундор Наталії. Офіційний перевізник «Луцьк експрес».Закликаємо всіх небайдужих долучатись домарафону.Наш розрахунковий рахунок:ЄДРПОУ 37004147р/р 26001060513024 у філії ВолинськогоГоловного регіонального управління ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 303440За детальнішою інформацією звертатись зател.:+38 (050) 223 22 64:+38 (096) 781 30 32. Ткачук Віталій.
ToryCJ Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 16:47 #17 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 16:47 Ми на Різдво їздили у Голобський інтернат. Хлопці там із затримкою психічного розвитку і схожими діагнозами. Директор казав, що дууууже хочеться їм дешевеньких б/в мобільних телефонів (аби гратися). Ще їм потрібні килими (але треба знати розміри). І нагальна потреба - ОДЯГ!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.