Перейти до змісту

Програма для друку фотографій

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт усім :--)

Підскажіть яку програму для друку фотографій в т.ч. raw формату.

До цього часу використовував та що йшла з прінтером, так як моїм вимогам основним вона задовільнала.

Тепер треба щось краще.

Опубліковано

роу на прямую не печатають.из бесплатных программ FastStone Image viewer.а лучша всех Адобе Фотошопе :mdr:

Опубліковано

просто іногда буває рав, вот я і думаю чи є така прога.

смысла печать из роу нет ни какого.в роу нет ни бб путевого ни резкости ни подавления шум если он есть в кадре.все это обрабатываеться сначало в конверторе потом печатается и результат лучше.роу формат промежуточный.

Опубліковано

Нє, Ви неправильно зрозуміли, фоткати якраз і потрібно в роу. А потім на комп'ютері конвертувати в інші формати, результат зазвичай виходить кращий ніж зразу знімати в джипег, плюс до всього із роу при необхідності можна легше виправити недоліки фото.

Опубліковано

Справа в тому що у мене є прога від прінтера кенон де можна друкувати багато фото на різних форматах, по 2 чи по 4 на сторінку і більше розумієте, але тільки jpeg-и Ізі фотопрінт називається. От і я шукав аналог проги але з розшириними можливостями.

Опубліковано

Справа в тому що у мене є прога від прінтера кенон де можна друкувати багато фото на різних форматах, по 2 чи по 4 на сторінку і більше розумієте, але тільки jpeg-и Ізі фотопрінт називається. От і я шукав аналог проги але з розшириними можливостями.

як що Ви хочете друкувати прямо з камери, то тоді тіки в джипег фотографувати,бо роу так невдасться друкувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...