Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вот просветите меня, на СТБ издеваются что ли? Включила программу "Вікна" и услышала массу новых для меня слов(еврів, кіна, спеціяльно......). Не знаю, может это правила новые такиеhuh.gif

Опубліковано

Вот просветите меня, на СТБ издеваются что ли? Включила программу "Вікна" и услышала массу новых для меня слов(еврів, кіна, спеціяльно......). Не знаю, может это правила новые такиеhuh.gif

ти вчора вперше подивилась СТБ?

Опубліковано

ти вчора вперше подивилась СТБ?

Да нет, просто внимания не обращала как-то

Опубліковано

вони послуговуються одним із варіантів українського правопису, а точніше проектом правопису 1999 року, при чому років уже й років. і тут тебе це почало дивувати. от і цікаво- що ж такого сталося "невчора"?

Опубліковано

Та це добре, якщо вони хоч чимось послуговуються. Я сьогодні по радіо чув як ведучий задвінув "він збирався не користуватись речами, які називаються жіночими іменами", маючи на увазі речі, назви яких відносяться до жіночого роду. У нас тепер бути тупим, як поліно, модно?

Опубліковано

Поняв. Термінова пачинаю деградувати.

А більше всього із тих речей, які ми цитуємо сюди в тему, мені подобається "LSD-монітор".) Я тепер навіть на роботі використовую тільки цей термін:

- У вас є філіпси 22-ки?

- Хочеш собі LSD-монітор?

Опубліковано
Непрацюе матиринка допоможіть

ХТО мігби глянути чи стоїть її ладити чи їй капец . матиринка сокет478 GigaByte GA-8SIMLH/-P

Опубліковано

сподіваюся, що забанять перманентно

:blush::blink::rolleyes:

слухай сонечко :wub::0074: чого ти то на мене наїжджаєш зразу , :0073:

нажаль твоїх френдів я незнаю і хто такий аловін я незнаю, можливо в тебе зним щось недуже склалося чи чи може чимось не догодив тобі :0016::lol: , то цього мені явно не узнать ! А ти запальна !! ! :0073: Може номер свій дасиж ??? :0073:

Розділові знаки - окреме питання...

Опубліковано

Продається кухня Маневицьа в повному порядку-не сучасне гамно яке через рік сиплеться! Ціна комплекта 800гр. Товар знаходиться у Луцку! При бажанні фасад можна зробити новим і ця кухня буде крутіша за Італійський фуфел!

Чи то в "доску позора" за коректність, чи то в гумор ...а ми нерозумні всю кухню маневицьку пороздавали по селах, їй ще служити і служити було. Поставили новий фуфел, а я так раділа :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...