Перейти до змісту

Оплата за послуги зв'язку Укртелеком

xriaps

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З першого січня 2011 року відділення «Телкомсервісу» - структурної одиниці «Укртелекому» - не прийматиме оплату за телекомунікаційні послуги. Оплатити послуги зв’язку можна буде через банківську мережу.

Як зазначає начальник по роботі зі споживачами «Телекомсервісу» Тетяна Сунак, підприємство уклало договори із найбільшими банками в області, які прийматимуть плату за телефон без комісії.

До їх переліку потрапили: «Ощадбанк», «Приватбанк», «Форум», «Західінкомбанк», «Демарк» (лише у місті Ковель), «Хрещатик» (у місті Володимир-Волинський та Луцьк), «Укргазбанк», «Банк інвестицій та заощаджень», та «Фамільний».

В окремих банках за послуги телефонного зв’язку можна буде розплатитись не тільки у касі, а й з допомогою банкомату, зарплатної картки та через інтернет.

Процедура оплати послуг не зміниться – варто буде лише назвати свій номер телефону, адресу та ім’я. «Це дозволить відразу платити і за комунальні послуги і за телефон одночасно», - каже Тетяна Сунак.

Вона зазначає, що з допомогою банків і раніше можна було сплатити за телекомунікаційні послуги, проте здебільшого люди все одно ідуть у відділення «Телекомсервісу».

«На проспекті Перемоги, до прикладу, разом розміщені і наше відділення і банк, але люди все одно ідуть до нас», - каже Тетяна Сунак.

Вона пояснює, що таким чином підприємство хоче зменшити навантаження на свої відділення. Хоча клієнти від того тільки виграють - запевняють в «Укртелекомі». Адже замість 23 відділень «Телекомсервісу» оплату за телефон прийматимуть близько 200 відділень банків у області.

У згаданих банках передбачається надання роздруківок телефонних розмов абонента, - додала Тетяна Сунак.

Окрім того, діє гаряча лінія, де кожному абоненту можуть надати потрібну інформацію щодо його

Джерело

п.с. хто підскаже який банк надає роздруківку розмов. (був вчора в ощадбанку - вони не надають)

наперед дякую.....

Опубліковано

Роздрукiвку в банках поки не впровадили, це буде чуть пiзнiше. коли саме повiдомлятимуть завчасно. Наразi роздрукiвку можна отримати як i було ранiше у вiддiленнях телекомсервiсу.

Опубліковано

В мене автоматично знімає з зарплатної картки Приватбанку оплату за Укртелеком і Датагруп. Мені приходить SMS про дату та суму зняття. Дуже зручно і вартує копійки.

Опубліковано

Я в банку "Форум" платив, комісії немає, роздруківок не дають. На запитання: А коли будете надавати роздруківки розмов? Відповіли, що можливо у лютому.

Опубліковано

В мене акція ОГО+телефон - плата стабільна, тому роздруківка мало цікавить...Плачу з терміналу ПриватБанку на Львівській 75(ЛНТУ)

Опубліковано

Роздруківку дають лише Укргазбанк та Західнкомбанк. Їм надано доступ через виділений канал безпосередньо до бази Укртелекому. Всі інші банки працюють поки що в іншому режимі і тому такої інформації надавати не можуть.

Опубліковано

В мене автоматично знімає з зарплатної картки Приватбанку оплату за Укртелеком і Датагруп. Мені приходить SMS про дату та суму зняття. Дуже зручно і вартує копійки.

коштує 2 грн. в рiк. як маршрутка в один бiк. можу органiзувати ;) картка може бути будь-яка, не обов'язково зарплатна.

Опубліковано

Через Приват24 можна оплачувати??? Там тільки Київ у списку:( Чи я можливо не там шукаю.

Луцк через "Оплата коммунальных платежей"

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Щойно платив за послуги Укртелекому в Ощадбанку

Нараховано лише за послуги телефонії, вартості ОГО "до оплати" не включено.

Як повідомив працівник банку, ходять чутки, що за інтернет треба платити окремо, але що де й до чого сам не в курсі

Хто що чув?

Опубліковано

Щойно платив за послуги Укртелекому в Ощадбанку

Нараховано лише за послуги телефонії, вартості ОГО "до оплати" не включено.

Як повідомив працівник банку, ходять чутки, що за інтернет треба платити окремо, але що де й до чого сам не в курсі

Хто що чув?

те саме. подзвонила 170 (довідка укртелекому) - сказали що за січень за інтернет не треба платити :blink: , на запитання про відключення - сказали що не відключать. про суму оплати за лютий не знають чи буде подвійна, так само як і про причини такого і де платити. більш детального чогось не вдалось взнати, просили подзвонити 6-7 березня - тоді щось проясниться.

Опубліковано

Уже ж писали в теме "укртелеком".

Вроде как очередная перетрубация с формой оплаты.

Мне по почте пришел счёт.

Там написано, что на 1 января я должен был 134 грн, оплатил в январе 306 грн, остаток 171 грн.

А дальше сам счёт

абонплата - 16

межгород - 40

интернет - 86

+ ПДВ

итого 172 грн

плюс аванс на февраль 20 грн

А так как у меня остаток 171 грн, то "сума до сплати 20 грн 39 коп"

Так что всё включено и уплочено.

Опубліковано

раніше оплата зразу в банку за весь місяць (орієнтовно 150-170).

минулого разу заплатив 220 грв з авансом в ощадбанку за 5 Мбіт.

цього місяця тільки 40 (платив в приваті, мав з собою зарплатну картку)

• 1 місяць потому...
  • 9 місяців потому...
Опубліковано

Хто має перелік банків, де можна оплатити послуги Укртелекома, накатався сьогодні..бензи спалив, а заплатити не заплатив: в Приваті та Ощаду таки черги - що можна до завтра стояти, Укргазбанк від Майдана з’їхав, Банк інвестицій та заощаджень вже не приймає платежі .......

Підскажіть, будь-ласка.

Опубліковано

Приватовские терминалы принимают оплату, а они не только в отделениях расположены. Видел и в Вопаке в центре и в Колибрисе на Грушевского.

Опубліковано

Приватовские терминалы принимают оплату, а они не только в отделениях расположены. Видел и в Вопаке в центре и в Колибрисе на Грушевского.

спасибо за совет!!!!

один только нюанс - сумму не знаю...а квитанции то приходят..то нет..то после 20-го...короче сложно!!!

Опубліковано

Західінкомбанк ніби ще приймає. Там відразу ж суму кажуть. Уточнюють, чи будете платити аванс, чи рахувати без авансу.

Опубліковано
сумму не знаю

Вводишь свой номер с кодом города и терминал сумму тебе покажет. Только надо учесть, что сумма указана с авансом.

Опубліковано
сумму не знаю

Вводишь свой номер с кодом города и терминал сумму тебе покажет. Только надо учесть, что сумма указана с авансом.

а без авнса приймет???

Опубліковано

Підключив собі регулярні платежі через Приват24 і вже кілька років проплати в Укртелеком і Датагруп проходять без моєї участі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...