Перейти до змісту

вопрос по эксплуатации флешки

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго времени суток!

Хочу приобрести флешку на 8 гиг, компактную и симпатичную. Навскидку в нете нашел такую, что мне нравиться. Это USB Flash Drive Silicon Power Touch 830 8GB. Хотел спросить мнение форумчан, как думаете, при неправильной вставке данной флешки (вверх ногами) в комп, не произойдет ли замыкания и выхода из строя USB контроллера, корпус то типа металический. Вопрос глупый, но мне кажется что данный факт имеет место быть :rolleyes: .

1_vo.jpg

Опубліковано

Не замкне) Вона не влізе іншою стороною :)

А взагалі не радив би, ці флешки дуууже не надійні) В мене було 2 подарених і обидві не прожили і місяця, то купив собі таку і задоволений.

А ще краще взяти цю, але в Луцьку не найшов :(

Опубліковано

А мені здається, що влізе. Тут роз'єм не такий як в звичайних флешок. В перевернутому стані площа поверхні не міняється, тому я думаю що влізе легенько. Що не дуже зручно, тре придивлятися якою стороною правильно запхнути.

А взагалі не радив би, ці флешки дуууже не надійні) В мене було 2 подарених і обидві не прожили і місяця, то купив собі таку і задоволений.

А ще краще взяти цю, але в Луцьку не найшов :(

ти про Silicon Power чи про цю модель?

"бочечка" не дуже пре, краще вже PQI Intelligent Drive i820, вона компактніша.

343794.jpg

Опубліковано

Ти просто недооцінюєш можливості деяких користувачів :)

А якщо по сабжу, то там по боках роз'єму мають бути виступи зі сторони контактів які мають не дати вставити флешку іншою стороною. Але здуру можно і х* зламати :rolleyes:

Опубліковано

Как раз по Pretecам огорчительная статистика: практически все проданные в магазине флешки возвращались обратно.

Думаю, именно из-за метал корпуса.

А вот сама пользуюсь PQI - хороший бренд, просто не такой раскрученный

Опубліковано

В мене флешка тошиба 4г. скоросна, то вже рокiв 4 працюе без проблем, я нею стiльки iнфи перетягав що важко уявити, фiльми через двд на телiку дивлюсь через неi. Зараз таких уже незнайдеш напевне.

Опубліковано

У тебе запрацює...А десь понесеш і на іншому компі вже ні (розхитані USB, притримувати флешку, шукати контакт на ощуп) - для чого ці мороки..Що тільки не роблять щоб зменшити розмір...більшу ккупи зі стандартним повнірозмірним штекером найдешевшу найменшого розміру служитиме довше ніж будь яка тонка

Опубліковано
А якщо по сабжу, то там по боках роз'єму мають бути виступи зі сторони контактів які мають не дати вставити флешку іншою стороною.

І я про це :)

Как раз по Pretecам огорчительная статистика: практически все проданные в магазине флешки возвращались обратно.

А причины возврата? Юзаю Vault уже пол года и тьху тьху) Каждый день через нее проходит от 1 Gb інфи в среднем и привязана она к немаленькой связки ключей) Раз даже плавала в луже :blush:

Из дефектов только частично стерлись рисунки)

Самые надежные флехи это обычные в резиновом корпусе) А все эти флешки с вые долго не служат...

Опубліковано

Була в мене Pretec BulletProof 2Gb. Хороша флешка, але повільна. Зараз користуюсь двома Verbatim Store'n'go Micro -- на 8 і 16 гіг.

360_img_Wed0509050503.jpg

Працюють ідеально, до того ж це найшвидші флешки з тих, які проходили через мої руки (не стверджую, що швидших не буває).

Опубліковано

Но є одна проблема: їх зняли з виробництва і практично нереально знайти :(

Взяв собі PQI Intelligent Drive i820

Запис -- 10 Мб/с

Зчитування -- 50 Мб/с

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...