Перейти до змісту

Ціни на пальне

Xmarunka

Рекомендовані повідомлення

вони його точно з гречки роблять

ось воно

Но главная причина – покупатель согласен с этой ценой, раз приобретает топливо за такие деньги.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь

Гречка+добавки із платини та золота... :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читав цю статтю в "Автоцентрі". Також ця фраза привернула увагу:

Но главная причина – покупатель согласен с этой ценой, раз приобретает топливо за такие деньги.

Вона є ключовою. Але куди ж діватися?

В нас "економіка" працює за своїми законами. Все робиться для того, щоб обдерти людей до нитки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті!!!!! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті!!!!! :smile-zachot:

Цей штраф - копійки для нафтотрейдерів. Щоб довго не гуглити взяв за приклад Укрнафту:

чистий прибуток у 2010 р. збільшився на 2267,5 млн. грн. (598,6%) і становить 2646,3 млн. грн. (за 2009 рік – 378,8 млн. грн.)

Чистий прибуток за один день - 7,25 млн. грн. (а*уєть). Такий штраф сама Укрнафта виплатила б за 20 днів, а порушення триває вже з нового року, тобто 3 місяці (90 днів)! А тут штраф "на троих" розписали, відіб'ють за тиждень. Один хєр вони свої штрафи з наших кишень заплатять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І після штрафу знову здорожчання пального на 10 коп. на відомих АЗС. По суті АМКУ штрафанув водіїв... :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эн..да.....вчера ВОГУ штраф, а сегодня 95 по 9,95 :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ничего удивительного, ведь теперь штраф "отбивать" нужно... :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З моєї ссилки:

Комітет дав компаніям два тижні на зниження цін.

А не дві години. Не все зразу )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ничего удивительного, ведь теперь штраф "отбивать" нужно... :g05:

мля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З моєї ссилки:

Правильно. Що б вони, бідненькі, підняли ціни знов на пальне, тим самим перекладаючи даний штраф на плечі водії та ін., а потім виконати вказівку АМКУ щодо зниження ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було б клаcно, якби в Україні продавалися автомобілі Honda Clarity.

Їздять на водні (Н2), споживають всього 171 літр (тобто 1кг) на 100 км.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було б клаcно, якби в Україні продавалися автомобілі Honda Clarity.

Їздять на водні (Н2), споживають всього 171 літр (тобто 1кг) на 100 км.

Скільки українців зможуть дозволити собі таке авто? Яка його ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На WOG ДП по 9,4 грн/л - при тому, що антимонопольний комітет встанвив планку 9 грн/л. Значить їм закони не писані...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки що це експериментальне авто, ціна пробігу 100 км приблизно 26-30 грн (за умови, що в наших АЗС Н2 коштуватиме як у Сполучених Штатах Америки).

Наразі авто дороге, і не продається, оскільки воно на стадії тестування, всього у світі 220 штук, 20 із яких розбили на краш тестах.

Оренда авто на 1 місяць складає аж 600$ через два роки світ дізнається про результати тестування і авто вийде у масове виробництво (якщо Японія до тих пір оклигає). Побічним продуктом роботи авто - вода, авто безшумне, тому існує підвищена аварійність, над цим працюють.

Я складатиму гроші на електромобіль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електроавтомобіль - утопія. Майбутнє за воднем, правда прийде воно тоді, коли свій прийме нарешті теорію Ларіна і почне правильно добувати водень, який коштуватиме копійки. Наближені прогнози - 20 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

D@ve, електромобіль у мому роз'ясненні і є даний апарат, джерелом енергії якого є хімічна реакція водню із топливним елементом, в результаті якого утворюється електроенергія, яка приводить у дію електромотор. Енергія від гальмування також не пропадає марно - заряджає літій-іонний акумулятор, на одній заправці воднем таке авто здатне проїхати близько 500 км.

Цікаво що уже продаються (де точно, не пам'ятаю) установки для синтезу Н2 із природного газу. Н2 можна добути із будь-яких нафтопродуктів.

Я думаю, що за цим майбутнє, але треба зачекати.

З.Ы.: Як тільки почнуть масово з'являтися такі автівки - ціна бенза суттєво впаде, я думаю на відсотків 45 %.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Якийсь смішна "картельна змова" - три компанії, які мають менше 30% ринку нафтопродуктів, ніби домовились збільшити ціну, а всі інші не збільшили її?

Якщо наказувати, то всіх, хто збільшив ціну і в першу чергу російські та "донецькі" компанії.

І ще, варто згадати фірму "лівела", яка мабуть більше року імпортувала(а може й досі імпортує) в Україну пальне без сплати митного, ПДВ та акцизного збору. (http://blog.i.ua/community/662/655154/)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З моєї ссилки:

так шо це за таке "зниження цін"?, коли пальне піднялось на 2-ві гривні, а подешевшає, ну максимум, копійок на 15!

лохотрон то, а не АМКУ! причому лошарять нас - тих хто л"є пальне за власний кошт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Укрнафту задавила жаба: ціни виросли на 10 коп., не дивлячись на заборону від Азарова

А-80 - 9.00

А-92 - 9.35

А-95 - 9.60

ДТ - 9.10

На совещании экспертно-аналитической группы по проработке вопросов функционирования рынка нефти и нефтепродуктов, которое состоялось в министерстве энергетики и угольной промышленности, принято решение об установлении верхней границы ценового коридора в размере, не превышающем 9,5 грн/л на бензин А-95 и 9,0 грн/л – на дизельное топливо.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні Лукойл бачив ДП - 9.00 <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я сьогодні на WOG бачив ДТ по 9,50 грн. за 1 л.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вчора заливав на ОККО 95ий по 9,94 (((

Укрнафту задавила жаба: ціни виросли на 10 коп., не дивлячись на заборону від Азарова
Ото влада, на заборони якої всі клали, великого і круглого...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б не поспішав називати оту шайку безумців! (вдумайтесь у слово) - ВЛАДОЮ! Бидло воно безтолкове. І всі розуміють що то обєктивна оцінка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...