Перейти до змісту

порадьте авто

PEACH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Навіть невелике маневрування з блокованим деференціалом приводить до поломки останнього.

Є власний досвід? Я особисто їздив з увімкненим блокуванням немало, і крім "впирання" на поворотах(машина просто не хоче повертати аж гума рипить) більше ніяких проявів.

Власний досвід є, але на авто який до німецького автопрому ніякого відношення авто немає. Блокований диференціал передає крутний момент з однаковою кутовою швидкістю на обидва колеса осі. При непрямолінінійному русі праве і ліве колесо мають різні кутові швидкості і проходять різну відстань, тому неблокований диференціал починає передавати крутний момент на одне колесо, яке йому легше прокрутити (власне для того і стоїть він там). Блокований диференціал при такій умові переносить підвищений знос рухомих деталей і як наслідок ймовірність поломки. А проявів ніяких небуде. Рипіння гуми відповідно виникає при ковзанні її по дорожній поверхні.

Ще щодо вибору авта, на місці покупця я би походив поцікавився запчастинами (ціна/наявність) (щоб не ходити) , і вибрав би механічно простішого, на той випадок щоб можна було в домашніх умовах поремонтувати.

Опубліковано

Форди, Опелі - машини хороші, але гниють жахливо. Якщо брати на 2-3 роки, то можна з французів за ці гроші дивитись на Рено Кангу 99-2000 р.

Вітчизняні авто взагалі до уваги не беру.

Чого Renault Kangoo на 2-3 роки?

Опубліковано

Renault Kangoo хороша машина, але за таку ціну навіть на авторіа вибір мізерний...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

lada kalina універсал (б.у.) не поганий варіант за ці гроші...менше проблем чим з Пассатом Б3м однозначно...був Б3(((

радити можна багато але за 5 шт.??? маловато...хороше дешевим не буває)

Опубліковано

lada kalina універсал (б.у.) не поганий варіант за ці гроші...менше проблем чим з Пассатом Б3м однозначно...був Б3(((

це тому що "живого" б3 зараз знайти майже нереально, а так порівнювати його і КАЛину немає сенсу

Опубліковано

це тому що "живого" б3 зараз знайти майже нереально, а так порівнювати його і КАЛину немає сенсу

Згідний, але КАЛина варіант не поганий як на свої гроші, обслуговування дешеве, двигуни 1.4 16 кл. економні...З заводу сигналкі, БК, електропідйомники, електропідсилювачі керма...тобто є свої плюси...

купувати б3 немає сенсу, адже ці автомобілі вже своє доживають на наших дорогах...їх вбивають а вбити не можуть...щодо комфорту то звичайно б3 буде комфотшішим ніж ЛАДА, але нове є нове,ОКРІМ КИТАЙСЬКИХ!!!

Опубліковано

Згідний, але КАЛина варіант не поганий як на свої гроші, обслуговування дешеве, двигуни 1.4 16 кл. економні...З заводу сигналкі, БК, електропідйомники, електропідсилювачі керма...тобто є свої плюси...

купувати б3 немає сенсу, адже ці автомобілі вже своє доживають на наших дорогах...їх вбивають а вбити не можуть...щодо комфорту то звичайно б3 буде комфотшішим ніж ЛАДА, але нове є нове,ОКРІМ КИТАЙСЬКИХ!!!

всеодно я б купив б3 а не ладу :rolleyes: тільки перед цим треба дуже добре дивитися

Опубліковано

А я би Ланоса взяв.

Ланос для села занизький (сам юзаю цей девайс). Знаю, що можна підняти, але я не прибічник таких "тюнінгів".

• 2 тижня потому...
Опубліковано

ехх в бундесі їх за 100 євро повно гниє...

за 5 вже третій - файний буде.

Тижня 2 назад був на автобазарі то 3 Golf за 5 в норм. стані не найдеш

http://auto.ria.ua/?target=search&event=little&category_id=0&state=0&city=0&marka=84&model=30785&s_yers=0&po_yers=0&bodystyle=0&gearbox=0&type=0&drive_type=0&color=0&door=0&engineVolumeFrom=&engineVolumeTo=&raceFrom=&raceTo=&powerFrom=&powerTo=&power_name=1&custom=1&damage=0&with_photo=1&exchangeTypeId=0&saledParam=0&under_credit=0&price_ot=&price_do=&currency=1&auto_id=&order_by=0&top=0&search_button=%CF%EE%E8%F1%EA

Можеш глянути скільки коштує найдешевший, а скільки в норм стані

Опубліковано

Там це вже не авто, а металобрухт, котрий ой як дорого утримувати, і да, треті гольфи від 200 ойро :smile3:

тиц

p.s. еххх, заздрю сусідам-білорусам...

Опубліковано

В неділю на авторинку 5000$ цінили за Mercedes 190D. Машина хороша, але не в такому стані, як той екзеплярчик. Укатаний і заколхожений. В нас на базарі важко знайти щось достойне :-( Пристойний W124 за такі гроші не візьмеш.

Опубліковано

З основного вибору, що тут представлений на розсуд, а також по фінансах, наявності та ціні запчастин а також своєму особистому досвіді рекомендую Пасат Б3. А до нього, в переспективі, щоб не мати проблем з запчастинами, за, орієнтовно, 1200 у.о., свіжого донора)

Опубліковано

ГАЗ-24 саме воно, тим більше я віддаю за копійки :-)

За скіко?...Колега мислить про рестайлінг цього монстра)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...