Перейти до змісту

Віддам багато клавіатурних клавіш :D

BACbOK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З колегами назбирали трохи клавіш з клавіатур. Якщо підключити фантазію, то з них можна щось зробити цікаве. :)

Кому потрібно, можу за пиво віддати (5 пляшечок "Балтика 3"), або кому скільки треба - відсиплю.

Хто забере все - ящичок в нагрузку. :smile-zachot:

s_1294841992_607f93c938.jpeg

s_1294842069_a6c0278d62.jpeg

s_1294842112_9cfe706e42.jpeg

s_1294842149_0244a470a6.jpeg

s_1294842176_4f1c8dd4a1.jpeg

Опубліковано

Ну що, повеселились, посміялись, попідколювали, а клавіші хто забирати буде? :)

Десь я бачив оголошення що пластик (як вторсировину) приймають.

А ще можна їх як сємкі, стаканими продавати!

Опубліковано

Ну що, повеселились, посміялись, попідколювали, а клавіші хто забирати буде? :)

в мене є бажання купити або взяти за пиво, тільки один ньюанс))) в мене німецька клавітура і потрібно замінити клавіші, я заміню, і німецькі можу тобі залишити :lol: годиться? відпиши в приват

Опубліковано

ви мене вибачайте, але як я бачу цю тему: винесіть нам сміття, і дайте нам за це 5 пляшечок "Балтика 3"

і ящик на макулатуру))

яле ж мені потрібні))))

Опубліковано

Ні, ні, це не сміття. Ці кнопочки цілеспрямовано виколупувалися з покоцаних клавіатур протягом цілого року. :)

Опубліковано

Ні, ні, це не сміття. Ці кнопочки цілеспрямовано виколупувалися з покоцаних клавіатур протягом цілого року. :)

і можна взнати ціль?

Опубліковано

Спочатку один з колег збирав, хотів якийсь прикол з них зробити, потім передумав, викидати було трошки шкода, бо було вже пів-коробки (стояла собі в куточку, нікому не заважала), докидали ті кнопки далі, заради прикола, бо стільки кнопок в кучі ще не бачили :D, поки не стала повна.

От і подумалось, може кому буде треба...

Опубліковано

Мда, ну в кого фантазія є, то може що й придумає :) є ж різні фантазери - дизайнери :) можна з таких кнопок стіну замутити :)

Опубліковано

Мда, ну в кого фантазія є, то може що й придумає :) є ж різні фантазери - дизайнери :) можна з таких кнопок стіну замутити :)

ну на стынку не хватить, але корпус ПК можна обклеъти)))

Опубліковано

Чесно, я б забрала....... Якби точно придумати, що з того робити...... А так..... Ще й за пиво)))))).... Пиво мені зараз потрібніше ніж клавусіки))))).... От якби подарували ;):P

Опубліковано

Чесно, я б забрала....... Якби точно придумати, що з того робити...... А так..... Ще й за пиво)))))).... Пиво мені зараз потрібніше ніж клавусіки))))).... От якби подарували ;):P

але майте на увазі чорні клавіші я вже резервую)))

Опубліковано

Чорні клавіші вже відібрав для pasha1207, він забере. Фактично них було близько трьох комплектів.

Всі інші залишилися, і них є багато, так що Yrkesh - wellcome. :)

Опубліковано

Так, майже всі кнопки забрав dir, залишилися тільки чорні для pasha1207. :)

Збираємо далі? На наступний Новий Рік? А то сьогодні одну клавіатуру вже викинули...

Опубліковано

В новому році починайте виколупувати клавіші з ноутбуків... та айфонів

В нас битих ноутів і айфонів не водиться, тільки клавіатури. З чого можемо з того і виколупуємо. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...