Перейти до змісту

Як підключити аудіо

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю 5 колонок по 8 Ом та одну більшу на 4 Ом від домашнього кінотеатру (дістались в подарунок).

Можна їх якось присобачити до комп'ютера? Через якийсь пристрій, чи на пряму?

Опубліковано

- Подскажите, как подсоединить ноутбук к телевизору без проводов, с помощью какого оборудования, чтобы смотреть фильмы?

- Скотчем... Прямо по центру экрана.

Опубліковано

Маю 5 колонок по 8 Ом та одну більшу на 4 Ом від домашнього кінотеатру (дістались в подарунок).

Модель, роз'єми і т.д.

Купи собі для цього ресівер. Бажано щось із Marantz. Останнього покоління. Надійна техніка.

Опубліковано

Модель, роз'єми і т.д.

Купи собі для цього ресівер. Бажано щось із Marantz. Останнього покоління. Надійна техніка.

модель кінотеатра не знаю, на колонках пише red star, а номер взаді на них 200-AV (приблизно, бо вони на роботі!). роз'ємів не має, просто провід прижимається!

Коли гуглив то нічого не знайшов!

На рахунок ресіверів, скиньте силочку, де їх можна побачити!

Опубліковано

Ти їх всі 6 хоч до компа підключити? "Одна більша" це я так зрозумів сабвуфер. А твоя звукова може працювати в 5.1 режимі?

Опубліковано

Ти їх всі 6 хоч до компа підключити? "Одна більша" це я так зрозумів сабвуфер. А твоя звукова може працювати в 5.1 режимі?

В мене старіша звукова на 3 лінії. Якщо реально то я готовий докупити псі звукову на 6 ліній!

Опубліковано

Три лінії це 3 гнізда я так зрозумів, це не показник бо кожне гніздо по 2 канала видає, тобто якраз 6 каналів можна підключити, а скільки реально звукова підтримує нада в настройках дивитись.

Опубліковано

А якщо просто на один вихід реально зробити? Для підключення до нетбука, чи плеєра. В принципі ефекти 5.1 не цікавлять, так просто щоб всі колонки пілінькали!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Якщо 5.1 то треба через ресівер підключати по s/pdif до звуковухи. Якщо просто пілікали - зєднуєш динаміки паралельно-послідовно і через підсилювач до виходу НЧ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...