Перейти до змісту

Янукович ліквідував музей УНР?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

цитую:

музей УНР опечатано

Прийшовши сьогодні до музею Української Народної Республіки, що знаходиться в Будинку Учителя, я дізнався, що музей ліквідовано. Його було закрито і опечатано. Від директора музею довідався, що музей ліквідовують відповідно до Указу Президента України № 1085/2010 “Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади”.

Відповідно до п. 2 цього Указу ліквідації підлягає Український інститут національної пам'яті. А оскільки, Музей Української Народної Республіки підпорядковується Інституту національної пам’яті, то ліквідовують і його.

Про долю архівних документів наразі невідомо. Говорять, що, можливо, їх буде перенесено до Академії педагогічних наук. А на це піде не один місяць!

Тож 22 січня у День Соборності виставки документів УНР вже не буде!

Нагадаємо, Музей Української Народної Республіки було відкрито в День незалежності України, 24 серпня 2008 року.

вот! єсть резерви для економії! яка нафіг УНР? не було такого нікагда! я б ще бібліотеки позакривав трохи, розплодилося їх, і літературу тре почистити, перевірити на "канонічність"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цитую:

музей УНР опечатано

Прийшовши сьогодні до музею Української Народної Республіки, що знаходиться в Будинку Учителя, я дізнався, що музей ліквідовано. Його було закрито і опечатано. Від директора музею довідався, що музей ліквідовують відповідно до Указу Президента України № 1085/2010 “Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади”.

Відповідно до п. 2 цього Указу ліквідації підлягає Український інститут національної пам'яті. А оскільки, Музей Української Народної Республіки підпорядковується Інституту національної пам’яті, то ліквідовують і його.

Про долю архівних документів наразі невідомо. Говорять, що, можливо, їх буде перенесено до Академії педагогічних наук. А на це піде не один місяць!

Тож 22 січня у День Соборності виставки документів УНР вже не буде!

Нагадаємо, Музей Української Народної Республіки було відкрито в День незалежності України, 24 серпня 2008 року.

вот! єсть резерви для економії! яка нафіг УНР? не було такого нікагда! я б ще бібліотеки позакривав трохи, розплодилося їх, і літературу тре почистити, перевірити на "канонічність"!

Це його реакція на заяву консула РФ у Львові?

Отже, наведемо сказане дослiвно: "Тут була Русь -- Галицька Русь, Червона Русь. Люди говорили по-руськи, тому що вони були русини. Проект "Україна" створили австрiяки для вас, щоби вiдiрвати вас вiд Росiї, вiд Русi. Роздiлили нас".

Також генеральний консул РФ Євген Гузєєв публiчно заявив, що українську мову завезли в Захiдну Україну бiльшовики. Вiн, зокрема, сказав таке: "Українцiв (тут) не було, i студентiв не було українцiв -- так, трошечки... До 40-го це все тривало, коли прийшла (на Захiдну Україну) Червона армiя, комунiсти... Вони сказали: "Якi ви русини? Ви -- українцi. Ви були русинами всi тут. Українську мову принесли бiльшовики сюди, зi Сходу України. Вони органiзували тут українськi школи i назвали вашу росiйську мову українською мовою".

Я радив би не обурюватися з цього приводу, а спiвчутливо усмiхатися.

На бiльше цей абсурд не заслуговує. А генконсула РФ у Львовi пана Гузєєва можна просто здивувати деякими фактами зi шкiльного курсу. Наприклад, тим, що ще 1918 року появилася Захiдно-Українська Народна Республiка зi столицею у Львовi, а з 1933 року дiяла така ненависна Кремлю Органiзацiя Українських Нацiоналiстiв.

Джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот! єсть резерви для економії! ... я б ще бібліотеки позакривав трохи, розплодилося їх, і літературу тре почистити, перевірити на "канонічність"!

Нєнєнє. Для економії рос.газу, який вже по 264 бакси, почати опалювати житло книжками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для азаровського бюджету і інститут пам"яті, і подібні музеї, це "кровосісі". 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...