Перейти до змісту

Зіграємо в теніс

mokilo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. Хочеться грати в теніс, а немає з ким. Не грав більше двох років. Давайте будемо грати разом, можливо організуєм міні-турніри.

Може хтось не грав, а хоче спробувати - сміливо пишіть. Я після такої перерви теж мабуть все забув.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Ніколи не грав, але хотілося б!

Тоді давай зіграємо, якщо не передумав пиши ос. повідомлення.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

блін, та ви задрали.

крики-воплі "йдемо на теніс! НА ТЕНІС! УРРРА!!!" а коли доходить до конкретних зборів то всі пропадають <_<

• 2 місяця потому...
Опубліковано

ехехе...великий теніс це прекрасно)))

хтось позичить/подарує/здасть в оренду ракеточку??? ібо свою давно продала...(((

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Большой теннис рулит . А где играть ?

У меня есть три ракетки .Одна маленькая, я в восемь лет ею играл , вторая бес струн , и третья тяжелая Лыбидь !Что-то можно будет придумать

Опубліковано

Большой теннис рулит . А где играть ?

Например в Адреналине ;) Но, к сожалению, не могу на сайте найти стоимость аренды корта

Опубліковано

Колись створювала відповідну тему. Мріяла навчитися у великий теніс грати. Так що якщо будете збиратися, залюбки приєднаюся.

В малий також би згадала :)

Опубліковано

Vika, вчити грати в теніс на другому місці після більярду :) Активісти повинні знайтись.

Олімпія це на 33-му?

Яке покриття в Олімпії і Адреналіні? Колись вже питав, але лінь шукати.

Опубліковано

Яке покриття в Олімпії і Адреналіні? Колись вже питав, але лінь шукати.

В Адреналіні покриття "Терафлекс", тобто ось таке:

5310pos.jpg

Як на мене, то ходити на тренування краще в "Олімпію, а прийти декілька раз зіграти - в "Адреналіні"

• 2 тижня потому...
Опубліковано

я б зіграв би, але трох дорогувато, в Алушті влітку 20 грн за год було... )) хоча разок можна було б сходить)

• 4 місяця потому...
Опубліковано

В Адреналіні великий теніс на вулиці в суботу, неділю = 50 грн\год

в будні дні з 11:00 до 17:00 =40 грн\год. До 11:00, і після 17:00 = 50 грн\год

Великий теніс в залі =80грн\год

• 2 тижня потому...
Опубліковано

колись давненько грав та теж все призабув, залюбки приєднався би, але з часом зараз проблеми... але як тільки, так відразу і приєднаюсь:))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...