Перейти до змісту

Інтерфакс про Львівську залізницю

PavelS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наче і авторитетне видання, але... Уважно читаємо останній абзац статті :)

"Лугансктепловоз" поставит Львовской железной дороге электропоезд на 69 млн грн

Холдинговая компания "Лугансктепловоз", монопольный в Украине производитель магистральных грузовых тепловозов, поставит в адрес Государственного территориального отраслевого объединения "Львовская железная дорога" электропоезд постоянного тока ЕПЛТ2Т.

Согласно объявлению об итогах соответствующего тендера в "Вестнике государственных закупок", стоимость договора, подписанного 29 декабря, составляет около 69 млн грн.

"Лугансктепловоз" выпускает магистральные и маневровые тепловозы, дизель- и электропоезда, трамваи, поворотные круги, запчасти для железнодорожного транспорта.

Основные заказчики – "Укрзализныця" и Российские железные дороги.

В январе-сентябре 2010 года компания сократила чистый убыток почти в шесть раз по сравнению с тем же периодом 2009 года – до 20,9 млн грн, увеличив чистый доход от реализации продукции на 33,7% - до 541,54 млн грн.

Львовская желдорога пролегает в юго-западной части Украины на территории семи областей: Львовской, Ивано-Франковской, Закарпатской, Черновицкой, Винницкой, Луцкой и Волынской. На дороге действует 354 станции, из них 252 открыты для грузовых операций.

--джерело--

Опубліковано

Львовская желдорога пролегает в юго-западной части Украины на территории семи областей: Львовской, Ивано-Франковской, Закарпатской, Черновицкой, Винницкой, Луцкой и Волынской.

Їх би за цих СІМ областей ПОСЛАТИ... знову якісь елементарні заліки поздавати - на профпридатність - гади.

Опубліковано
Львовская желдорога пролегает в юго-западной части Украины на территории семи областей: Львовской, Ивано-Франковской, Закарпатской, Черновицкой, Винницкой, Луцкой и Волынской. На дороге действует 354 станции, из них 252 открыты для грузовых операций.

Області, які входять до Львівської залізниці: Рівненська, Тернопільська, Волинська, Львівська, Чернівецька, Івано-Франківська, Закарпатська. Авторитетне видання, але джерело інформації ніяке...

Опубліковано

Я тож десь до 5-ти років думав, що ми живемо в Луцькій області :) Ну не доганяв я чому всі (майже всі) області мають назву, яка походить від назви обласного центру, А Луцьк - обласний центр, значить Луцька область.

Але в їхньому випадку, вони могли б хоч на карту подивитись :)

Опубліковано

это типа как москва и вся остальная россия.

то у нас Луцкая область и вся остальная Волынь

Опубліковано

это типа как москва и вся остальная россия.

то у нас Луцкая область и вся остальная Волынь

Золоті слова!!!! :smile-zachot:

Опубліковано

Я тож десь до 5-ти років думав, що ми живемо в Луцькій області :) Ну не доганяв я чому всі (майже всі) області мають назву, яка походить від назви обласного центру, А Луцьк - обласний центр, значить Луцька область.

До 5ти років не вчать географію в школі. :D

А ці писаки, думаю, закінчили школу, причому, з непоганими оцінками.

Опубліковано

До 5ти років не вчать географію в школі. :D

А ці писаки, думаю, закінчили школу, причому, з непоганими оцінками.

"Учили ми усе потрішки, чого небудь, і як небудь... А потім купили диплом "

Опубліковано

А чого ви дивуєтесь?хіба Луцьк таке вже відоме місто, місто мільйонник?

тому Луцьк нажаль так часто путають з чимось іншим, або не плутають бо взагалі вперше чують...

а шкода

Опубліковано

Ми так дивуємось, бо середня освіта (чи як вона там тепер зветься) в Україні є обовязковою. А це означає, що фактично кожен (принаймні, хто отримав роботу писати таку фігню) вивчав такий предмет, як географія України. І там розказували, що наша країна складається з 24 областей і Атономної Республіки Крим. І що назви лише двох областей не походять від назв обласних центрів: Волинської і Закарпатської. Центром Волинської є місто Луцьк, а Закарпатської - ..? Усі ж знають це, правда? А вони не знають. От це і дивує.

Мільйонник не мільйонник, але обласний центр, а не куй собачий. А це зобов’язує як-не-як. А відомість міста залежить тільки від кількості населення? А ти знаєш, яке найбільш населене місце у світі? Тільки без гугля. Ну?

Опубліковано

Області, які входять до Львівської залізниці: Рівненська, Тернопільська, Волинська, Львівська, Чернівецька, Івано-Франківська, Закарпатська. Авторитетне видання, але джерело інформації ніяке...

Плюс до того це ще і юго-запад :)

Опубліковано

І там розказували, що наша країна складається з 24 областей і Атономної Республіки Крим.

Коли я вчився в школі було 25 областей.

Опубліковано

Не знаю, де вони таке вичитали, до речі.) Про області - повна лажа. Я тут покопався по сайту тієї самої Львівської залізниці. Вона справді покриває сім областей: Волинська, Рівненська, Львівська, Тернопільська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька. Нічьо так авторитетний ресурс, ага - писати з голови.)

До топікстартера:

У підрозділів Укразалізниці взагалі дивні назви. Зверніть увагу, наприклад, де знаходиться Південна залізниця.) Видно, ці назви формувались за іншим принципом. Можливо, якось історично лишились.

Опубліковано

У підрозділів Укразалізниці взагалі дивні назви. Зверніть увагу, наприклад, де знаходиться Південна залізниця.) Видно, ці назви формувались за іншим принципом. Можливо, якось історично лишились.

Все правильно. Назви залишились ще з часів СРСР.

Опубліковано

Ещё можно понять, когда идёт асоциативная ошибка, то есть если центр Луцк, то область Луцкая, или наоборот - Волынская обл. значит центр Волынск.

но

территории семи областей: Львовской, Ивано-Франковской, Закарпатской, Черновицкой, Винницкой, Луцкой и Волынской

за логикой автора, в Украине на одну область больше, чем есть на самом деле? Автор текста приехал откуда то из Африки, что ли...

Опубліковано

Мені здається, що дане повідомлення від Інтерфакс - це прес-реліз від Укрзалізниці, який Інтерфакс передрукувало і не перевірило (тобто, не вичитало).

Опубліковано

я колись знайшов таку саму ляпу на сайті хостинг компанії задрипаної якоїсь.

послав запит.

відписали типу — дякуємо будемо шось предпрінімати шоб виправити.

ясен пень таке можуть придумати тільки люди з батьківщини нашого президента. у них там це хронічне, — проблеми з географією :D

"мой адрєс нє дом і нє уліца... мой адрєс савєцкій саюз..."

Опубліковано

до теми: колись було (реально було) - дзвонять на роботі з іншого міста:

"Здраствуйтє! ето город Волинск???"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...