Перейти до змісту

Питання по принтеру

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене виникло питання чи можливо на БФП HP Photosmart C4183 поставити СБПЧ і чи є такі в продажі і скільки коштують.

Гуглити пробував, але вичерпної відповіді на мої питання не знайшов.

Опубліковано

СНПЧ поставить возможно, и работать тоже будет нормально. Только надо искать под совместимую модель СНПЧ, по сути в данной модели принтера достаточно "присобачить" шлейфы от доноров к картриджам, немного при этом "продырявив" картриджи.

Спросить по поводу СНПЧ можешь в магазине "Спрайт", они офф. дилер продукции от WWM, также, обратиться в магазин "Фан-фото" в комп. отдел.

Опубліковано

Можна ставити.

Тільки рекомендую робити це з тим хто має досвід.Або раз 10 перечитати інструкцію, щоб не було потім теми: " я весь в красці, шо мені робити? "

Опубліковано

Дякую за інформацію, буду наводити справки по можливих варіантах СБПЧ, про результати постараюсь відписати.

Можна ставити.

Тільки рекомендую робити це з тим хто має досвід.Або раз 10 перечитати інструкцію, щоб не було потім теми: " я весь в красці, шо мені робити? "

Дякую за рекомендацію, прийму до уваги.
Опубліковано

2 Terrable

шлефи в існуючі картриджі проводити не можна. Перефірено.

Оригінальний картридж не побудований на законі сполучених капілярів тому підтоку не буде, картридж просто зальє.

На твоїх картриджах знаходиться і печатна головка, наскільки знаю СБПЧ не роблять друкуючі головки.

Але знайшов

Опубліковано

І все таки чи варто підключати СБПЧ до стандартних картриджів.

Я так зрозумів що цей варіант найдешевший, чи не так?

2 kot

Я не зрозумів, представлена за посиланням СБПЧ має власні друкуючі головки,

чи виглядає як ємкості із трубочками.

Опубліковано

в тому й ньюанс, що сам здивований. На фото невидно, сам в руках СБПЧ на НР з друкуючими головами не тримав тому не підскажу. Краще в спрайт, там якщо не знають то, думаю, буде в наявності і можна буде пощупати.

Опубліковано

Преба зайти і глянути що в них є в наявності, може щось і буде підходяще.

Коли розвідаю ситуацію - відпишусь, може ця тема ще когось зацікавить.

Опубліковано

Заходив у Спрайт, нічим не порадували, сказали що колись були, але вже нема і скоріше всього що не буде і

не факт що така СБПЧ підійде до мого принтера. Так що Спрайт, хоч він і офф. диллер, нічим не допоміг і взагалі. 

Залишається ФАН-ФОТО, буде час - загляну. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...