Перейти до змісту

допоможіть настроїти роутер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть будь-ласка настроїти wi-fi роутер tp-link TL-WR741ND під білайн

пробував сам настроювати, з інструкції (пдф) з сайта білайн, вроді вводив все правильно

пише "connecting..." находить ір і сторінка перезавантажується і знов шукає... незнаю що робити....

• 4 тижня потому...
Опубліковано

:smile-zachot: Хороша штука... в себе дома поставив... 3х3dbi антени, 802.11n (300мбіт) :ok:

Но TL-WR741ND тож для білайна підійде, головне правильно настроїть... :rolleyes:

завдяки користувачу "Tum@n" я його настроїв!!))) :smile-zachot::smile-zachot: )

Вот, звернись до нього... Хлопець шарить в цьому - допоможе :mdr:

Опубліковано

а хто візметься за роутер Dir- 120? Так, працює нормально ,а з юторентом,доходить до максимальної швидкості 1,2 мв/с ,хвилин 5, і гасить зєднання, в чому річ ? порти настроював !

провайдер київстар!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Просто треба відкотити Utorrent, до древнішої версії. наприклад 1,7-1,8. Тому як пакети UDP ,в нових версіях, забивають памороки процесору роутера!!! Я особисто вирішив цю проблему так,і нехай він апаратно слабенький,зате працює на швидкості 10мб/с стабільно. Питання знято! А НЕКОМПЕТЕНТНИХ прошу не коментувати!!!

Опубліковано

TP-Link TL-WR941ND

ідеально підходить до айрбіта (для iptv потрыбно перепрошити)

п.с купив його в Tum@n

Просто треба відкотити Utorrent, до древнішої версії. наприклад 1,7-1,8. Тому як пакети UDP ,в нових версіях, забивають памороки процесору роутера!!! Я особисто вирішив цю проблему так,і нехай він апаратно слабенький,зате працює на швидкості 10мб/с стабільно. Питання знято! А НЕКОМПЕТЕНТНИХ прошу не коментувати!!!

скажу так це не вихід з положення, це відстрочка проблеми

я б пішов за новим роутером)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...