Перейти до змісту

Педіатр

erica

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 минуты назад, iiron сказал:

Температура 39 в дитини це і є форс-мажор.Навіть як-що збити нурофеном то всерівно краще викликати швидку.Переконався на собі як був мєлкім.Збивали мені довго і наполегливо температуру від горла, а швидка після безуспішних спроб констатувала апедцицит.

я уточнювала : температура через застуду ,грві чи просто температура 39 і більше нічого?

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Щойно, kroha сказано:

я уточнювала : температура через застуду ,грві чи просто температура 39 і більше нічого?

Навіть як-що ми впевнені що температура від грві, коли вона 39 всерівно викликаєм швидку.По перше самим спокійніше коли огляне фахівець, по друге вони(швидка) самі так радять.

Опубліковано
2 минуты назад, iiron сказал:

Навіть як-що ми впевнені що температура від грві, коли вона 39 всерівно викликаєм швидку.По перше самим спокійніше коли огляне фахівець, по друге вони(швидка) самі так радять.

ясно

просто я навіть не довожу до такого ні себе,ні дитину

і часто через це сперечаюся з мамою,бо вона як ви притримується думки що хай температура росте і організм бореться

а я,якщо бачу ,що дитині зле - і з 38 почну збивати

а ви читали про нову медреформу ?

до вас уже не приідуть на високу температуру

Опубліковано

Поки вона лише росла нурофен дали, більше півтора години назад... Але ні парацетамол ні нурофен не допомогли.. 

Опубліковано

Перепрошую, а ніяких спеціалістів не знаєте? Бо в нас зазвичай обструктивний бронхіт і на ніч без призначеного лікування і діагностики трішки страшнувато.. Завтра звісно буде дільничий, але коли дитина задихається при кашлі, то "зрєліще" не з приємних.. Хотілось почути думку спеціаліста, бо в минулі рази температура сбивалась.. А зараз росте.. Дякую..

Опубліковано
Щойно, kroha сказано:

ясно

просто я навіть не довожу до такого ні себе,ні дитину

і часто через це сперечаюся з мамою,бо вона як ви притримується думки що хай температура росте і організм бореться

а я,якщо бачу ,що дитині зле - і з 38 почну збивати

до вас уже не приідуть на високу температуру

просто я навіть не довожу до такого ні себе,ні дитину - в нас таке було 2 рази і років 8 тому.

часто через це сперечаюся з мамою,бо вона як ви притримується думки що хай температура росте і організм бореться

а я,якщо бачу ,що дитині зле - і з 38 почну збивати - наш дільничний такої думки притримується, а мене, повірте, є причини йому довіряти.В нас планка 38,5.

до вас уже не приідуть на високу температуру - не читав, давно вже крім дасмарка нічого не турбувало.

Опубліковано

@Ridec7 "невідкладна дитяча", як показала практика, краще працює ніж дільнича педіатр. Не одноразово переконувались що те що прописують - допомагає. Цікавляться що є в аптечці, цікавляться які антибіотики вже приймали раніше перед тим як прописувати якийсь. Все доступно розжовують - що і як давати, як діяти в такому чи іншому випадку і тп. Нормально визначають чи то від зубів, чи від горла температура чи ще від чогось.

Дільнича виписує все на купу.

Швидка може послухати, глянути горло, вколоти анальгін з димедролом, запропонувати госпіталізацію в інфекційну. Ліки не призначають.

Викликаємо якщо не збивається температура, якщо після збиття швидко виростає - "невідкладну дитячу". Переважно це вже пора давати антибіотики, тільки не призначати ж їх самому...

Дільничу - хіба заради довідки в школу.

Знайомий педіатр, толковий, працює як раз-таки в "невідкладній дитячій".

Коротше, викликайте "невідкладну дитячу", можна і прямо зараз. Враження складете про них самі, а не зі слів знайомих.

Нурофен чередуйте з парацетомолом, інакше звикне і не буде ефекту. Тільки з дозами уважно.

Опубліковано

Дякую за відгук, ніч температура трималась але і не росла, сьогодні педіатр сказав що гній у вушках тому і тримається, на запитання чому так швидко, сказали, що у діток пілвищенний метаболізм і тому хвороби розвиваються швидко.. Дякую всім хто відгукнувся!

• 2 тижня потому...
Опубліковано
7 хвилин тому, Alex S сказано:

Допоможіть з пошуком педіатра

На вул. Романюка, 9 (Діагностичний центр), там є хороший терапевт (сімейний лікар). Дітей до неї багато водять, не знаю чи в Вашому випадку допоможе, але можете спробувати

Опубліковано
3 хвилин тому, Alex S сказано:

боюся потрапити до іншого, як призвіще ,якщо немеє телефону?

Я не пам"ятаю :( Жінка років 60-ти, по батькові вроді Давидівна. Ви подзвоніть і попитайте, опишіть проблему...

Опубліковано
34 минуты назад, Alex S сказал:

Шановні добродії !Допоможіть з пошуком педіатра, чи потрібного спеціаліста для донечки.Мають місце  больові відчуття ,більше всього зранку ,в районі нижніх кінцівок .Як би по народному ,судоми ,чи крутить ножки.Були і в Благомеді ,і на Уоллі в дитконсультації .Що там педіатр ,схожий на равлика ,що там.А може те.....а може те....а може те....Вітаміни....Аналізи всі зроблені свіжі.УЗД внутрішніх органів та щитовидки ,та по максимуму кров та сеча в Синєво.Також венозна кров.Порадьте, може в кого були схожі проблеми, порадьте лікаря.Всім буду вдячний.Заздалегідь дякую.

В дружини племіниці теж болять ноги, лежала в обласній дитячій крім всіх аналізів робили мрт і нічого не знайшли взагалі, ще крім всіх інших лікарів оглядав психолог і сказав що це щось типу психо соматичних болей, зараз ходять до психолога, каже що трохи лекшає. Просто ситуації схожі болі в ногах і ніяких діагнозів. І ще мрт вони дуже неохоче роблять, поки грошей не запропонували ніхто і не заікався за нього. Можливо варто ще мрт зробити.

Опубліковано
13 хвилин тому, Валерій86 сказано:

Можливо варто ще мрт зробити.

Можливо просто кальцію в організмі не вистачає. В мене щось схоже було, вночі ногу крутило, до ранку не міг заснути. Допоміг кальцемін та(або) вживання червоної риби, жінка варила з хребта лосося "уху", через днів 10 пройшло і більше не турбує роки два. Але хай лікар скаже.

Опубліковано
6 минут назад, Alex S сказал:

Валерій дякую!В мене як в нездійсненого лікаря, шуткую, є підозра про той самий діагноз, що був в сина приблизно в цьому віці, 10 років.Діти обоє дуже рослі ,сину 16 років зріст 195 см.Мала також найвища в класі.Ми з дружиною високі - є в кого.З малим був схожий кіпіш ще в Криму- сильно зранку боліли ноги та руки.Та той був спортсмен , і списували на це.Хоча в  лікарні один терапевт сказав робити ще  аналізи  ревмопроби, і коли ті виявилися негативними, сказав що це м язи та сухожилля не поспівають з стрімким зростом скелету.Мабуть так і було тому, що не знайшли ми нічого, а до років 14ти в малого кінцівки поболювали.А тут переживаємо....

Племіниці теж 10 років і теж ріст високий, можливо в неї така ж ситуація.

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...