Перейти до змісту

Тепер чекати на зупинці транспорт стало небезпечно

V0V

Рекомендовані повідомлення

Ви серйозно вірите що Романюк дурак? Не тупий, а саме дурак. Є безліч потреб за обмежених можливостей, треба чимось жертвувати заради інтересів, своїх чи ще якихось.

Я не думаю хто там дурак, чи не дурак, тимпаче хто тупий. Я бачу результати. А які ще є нагальніші потреби крім елементарних для мешканців нашого міста, я вже не прошу вкрутити лампочки скрізь, і так далі. Хоча тим, хто ломає треба відривати одне місце прямо на місці. Зате він знає куда "повісити" логотип банку, а от як почистити дороги то він не в курсі, чи то не нагальна проблема?

Тільки не треба тут розсусолювати, нема грошей і так далі.

А куди діваються гроші, які платять всі в казну нашого міста????

А на рахунок водіїв скажу так, "машину купіль, а єздіть не купіль"... Далі, вже такі деякі модні, що не стануть не пропустять піщохода, а якщо хтось "мєдлєнно" йде то куча матюків гнуть. Треба бути толерантним, і не забувати що вчора сам був таким самим пішоходом, а то ні, бігом тікай, перебігай дорогу, щоб швидше пропустити авто, можна подумати ті хто без авто нікуди не спішать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє)) з товаріщом на 27а ніхто не зрівняється)) від там - тама до політєха за 12 хв :smile-zachot:

Ну раз почали мірятися піпіськами, то Габєлія з №30 заткне всіх за пояс. Колись на Хмельницького як побачив, що його 25-ка обганяє, з криком на всю маршрутку - "я тобі тих копійок в сраку напхаю", гнав по тій бруківці явно більше 60 км/год. Не знаю чи він зараз ще їздить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оказывается азартные люди те водилы...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба відривати одне місце прямо на місці

щоб думали іншим місцем в інших місцях і на місцях тих, хто був на їх місці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Водій маршрутного автобусам № 17, який став 4 січня винуватцем трагічної ДПТ у Луцьку, стверджує, що не пам’ятає, як саме трапилася пригода.

Про це 6 січня повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області

Нагадаємо, 4 січня 2011 о 17:05 на вулиці Рівненській у Луцьку маршрутка вилетіла на зупинку громадського транспорту, і наїхала на 52-річну жінку, спричинивши її смерть.

По цьому факту порушили кримінальну справу, - повідомили в ДАІ.

Зі слів водія, того дня він виїхав на маршрут близько сьомої ранку. Працював на маршруті № 17 - кільцевий рух. Після кожного відпочивав приблизно по 20 хвилин. З 10:00 до 11:00 робив перерву згідно з графіком.

Як саме трапилась дорожньо-транспортна пригода він не пам’ятає. Водій пам’ятає лише, як його оглядали лікарі, - повідомили в ДАІ.

Також були опитані свідки автопригоди. Зокрема, свідок Олена І., яка у момент аварії стояла на зупинці, бачила як водій автобуса плавно почав повертати вправо на тротуар і зупинку. На думку свідка, швидкість автобуса не змінювалась – він не гальмував.

Після наїзду свідок звернула увагу на те, що водій був за кермом без свідомості, а до свідомості прийшов, коли його забирали лікарі швидкої.

Один з пасажирів маршрутки - Олег Г., - стверджує, що перед зупинкою громадського транспорту, водій автобуса змінив напрямок, виїхав на тротуар, наїхав на пішоходів та торгівельний магазин. При цьому він не гальмував, - стверджує свідок.

Після зіткнення, Олег Г. відразу підійшов до водія, та побачив, що голова його відкинута назад. Водій був без свідомості.

Зі слів свідка, водій автобуса по мобільному телефону не розмовляв та перешкод які могли б створити аварійну ситуацію, свідок не бачив.

Крім цього, перевіркою встановлено, що водій автобуса І-VАN того дня зранку, перед рейсом, о 6:45, пройшов передрейсовий медичний огляд лікаря, про що є відповідна відмітка у шляховому листі транспортного засобу.

Автобус був оглянутий відповідальною особою за технічний стан (механіком), що зафіксовано в маршрутних документах.

На теперішній час, автобус знаходиться на огляді в експертній службі, проводиться автотехнічне дослідження з метою встановлення технічного стану транспортного засобу на момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці повідомили, що на ділянці дороги, де трапилась автопригода дорожнє покриття асфальтобетонне без пошкоджень та оброблене протипожеледними матеріалами.

джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дурак, не дурак - просто всім наплювати. був якось в одного кандидата в мери, так у нього навіть в під'їзді світла нема. живе на останньому поверсі і ходить по темному . а ви кажете....дороги і благоустрій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один із варіантів: хтось із пасажирів запізно почак кричати до водія про зупинку. Водій різко дав по тормозах і взяв руль вправо. В результіті маршрутку розвернуло (дорога була слизька)і направило на зупинку ... от і все...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Як саме трапилась дорожньо-транспортна пригода він не пам’ятає. Водій пам’ятає лише, як його оглядали лікарі, - повідомили в ДАІ.

...

Епілепсія :unsure: ?

Був на тій зупинці — лежать рози, на погнуту стіну хтось положив кусок костомахи, середину магазину, схоже, обжили бомжі :unsure:

На тому місці часто трапляються аварії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеться щоб не відбувалося таких пригод. Комунальникі проспали, люди постраждали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя думка: винні комунальні служби.

Колись працювала на Зв"язківців. Вранці, перед роботою, років 7-8 назад.

З Відродження повертала фура з причепом.

Я чекала світла, щоб перейти дорогу (зі сторони Колібріса).

Гололід. Причеп фури занесло і він летів прямо на мене (я була на тротуарі).

Мене тоді чогось від того всього так заштопорило, що я навіть з місця не могла зрушити.

Благо, якийсь дядько мене тоді за руку відтягнув (це навіть м"яко сказано, бо він мене так шарпнув, що я аж на сніг впала).

Потім допоміг піднятись, спитав чи все добре і пішов.

Якщо, можливо, він це прочитає: ДЯКУЮ ВЕЛИЧЕЗНЕ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На тому місці часто трапляються аварії?

частіше аварії трапляються на перехресті Писаревського-Відродження-Ветеранів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Про женщину: родственница моей жены, 6 лет, как от рака вылечилась.....

2. Про водителя: есть две версии: 1. эпилепсия / 2. наперегонки ехали с водителем 16-ки до старого базара.....

3. Про комунальные службы и мэра (ни в коем разе не защищаю их, но..) магазин принадлежит всем известному Д.Москвичу, который в свою очередь, согласно договора на размещение МАФ, должен был заключить договор с комунальщиками на уборку территории перед магазином или обеспечивать её своими силами, такого договора нет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя думка: винні комунальні служби.

Колись працювала на Зв"язківців. Вранці, перед роботою, років 7-8 назад.

З Відродження повертала фура з причепом.

Я чекала світла, щоб перейти дорогу (зі сторони Колібріса).

Гололід. Причеп фури занесло і він летів прямо на мене (я була на тротуарі).

Мене тоді чогось від того всього так заштопорило, що я навіть з місця не могла зрушити.

Благо, якийсь дядько мене тоді за руку відтягнув (це навіть м"яко сказано, бо він мене так шарпнув, що я аж на сніг впала).

Потім допоміг піднятись, спитав чи все добре і пішов.

Якщо, можливо, він це прочитає: ДЯКУЮ ВЕЛИЧЕЗНЕ!!!

Я вже думав, що такі "дядькі" вимерли, але радує те, що такі люди все таки є і в Луцьку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

магазин принадлежит всем известному Д.Москвичу, который в свою очередь, согласно договора на размещение МАФ, должен был заключить договор с комунальщиками на уборку территории перед магазином или обеспечивать её своими силами, такого договора нет...

І Ні хто не докаже :mdr: хто винний .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я особисто не бачив в жодних із новин хто перевізник і вік водія, що зробив ДТП...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маршрутки Витинского Вадима Юлиановича

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаменитый человек

я у в детстве у него дзюдо занимался

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...