Перейти до змісту

X-фактор

Liberta

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Х-фактор, звичайно, не відкрив виконавця з унікальним голосом , але шоу дивлюсь із задоволенням… По всіх інтернет-голосуваннях пока лідирує Кривошапко, хоча, я так розумію, що він багатьом не подобається через свій характер, але амбіції в хлопчика в його 18 років обґрунтовані,я вважаю: він чудово поєднує в собі прекрасні вокальні дані, приємну зовнішність і артистизм… А за кого ви вболіваєте?

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я - за нажаль вибувшу Борисюк.

Як на мене - це - X-фактор!

Жаль...

Да, дуже шкода Ірину Борисюк, взагалі підопічні Сосєдова показали найбільший ріст, він здорово розкриває здібності і правильно підбирає пісні.

Опубліковано

Я за Д1му Манат1ка!

В1н жив в луцьку!

Був учителем брейк-дансу!

Вчив мого сина!

А зараз живе в Киев1 по контракту з Могилевскою!

1 працюе хореографом!

Опубліковано

Гм.. цікаво, скільки коштує контракт на "пожити з Могилевською" ?

Опубліковано

Я за Д1му Манат1ка!

В1н жив в луцьку!

Був учителем брейк-дансу!

Вчив мого сина!

1 працюе хореографом!

Монатік вибув ще місяця 2 назад :)

Опубліковано

чому не обговорюємо Х фактор?

Тому що він Х.

На колір і смак всі фломастери...А мені подобається :P Розумієш, це як, наприклад, після читання наукової літератури прочитати якийсь глянець: легко, гарно і мізки відпочивають, тому що не сприймаєш серйозно,не стараєшся запам'ятати (я так роблю і ні грама не соромно :) ) В дорозі не будеш читати "Брати Карамазови", а от "Космополітен" в самий раз, так і тут, в суботу ввечері, після закінчення робочого тижня- красочне і легке шоу, приємний відпочинок, я б і вживу сходила подивитись

Опубліковано
Розумієш, це як, наприклад

да, да, сам люблю паслушать Сєдую ночь або Храні йєйо на пісьмєннам сталє, но Хвактор не попер. Тіко в дєвушки Рак сіськи сподобались

Опубліковано

Після цього всього як почалися повернення  Кривошапко а ще перед тим не покинув проект Кривозуб (не памятаю точно прізвища) для мене це просто все спектакль...  Все награно і куплено... аж бридко. Правила одні для всіх, але тільки не на на х-факторі

Опубліковано

Все награно і куплено... аж бридко.

А я спокійно відношусь до голосування по смс - результати все-таки "Ernst&Young" підтверджує, впевнена, що вони не стали б ризикувати репутацією через якесь шоу.

Опубліковано

Манат1к не платив за контракт з Могилевською!

Вона його сама запросила в Киев по контракту шоб в1н був хореографом!

Опубліковано

Всьо ето попса.. я щітаю вся ця музика для тупих блондінок або школьніц .. :bayan: Краще б створили шоу Trance factor :0090: .......... :0016:

Опубліковано

Yurik89 да, ця попса фігня, але не тільки транс зачьотний. Є ще Rob Zombie, Depeche Mode, Prinzhorn Dance School, Sigur Ros, Moby, Staind, Take That і інші :smile-zachot:

Україна має талант ще як не йшло. :smile3:

Опубліковано

Після цього всього як почалися повернення  Кривошапко а ще перед тим не покинув проект Кривозуб (не памятаю точно прізвища) для мене це просто все спектакль...  Все награно і куплено... аж бридко. Правила одні для всіх, але тільки не на на х-факторі

Ти був прав!...

А я - ні.

Опубліковано

Всьо ето попса.. я щітаю вся ця музика для тупих блондінок або школьніц :bayan: Краще б створили шоу Trance factor :0090: .......... :0016:

Ну не подобається тобі попса, не слухай. Навіщо ж відразу ображати. В самий перший вечір нового року.

Не гарно так.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...