Перейти до змісту

Закінчується 2010

Otto Kreer

Яким для вас був рік що добігає, вибачте, кінця ?  

76 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Навіяно постом нашого відомого форумного політика - "Согласно результатам опроса, 45% украинцев считают, что 2010 год был плохим для страны ..."

Опубліковано

Навіяно постом нашого відомого форумного політика - "Согласно результатам опроса, 45% украинцев считают, что 2010 год был плохим для страны ..."

А чого немає пункту - БОМБОВИЙ?! :blink::D :D :D

Опубліковано

для мене було по всякому у цьому році але жити МОЖНА ! і ТРА ! :D

Бачу краще було б проводими опитування в розділі Купи - Продай !

Опубліковано

мало варіантів, тому і не голосують

Які вам особисто потрібні варіанти ? я миттєво доповню

Чи може сніжинок додати ? :D

Опубліковано

рік був качельний)))))

То мегоабалдєть так, що аж криша завертається, то такі неочікувані підлості і гадості, що постріляти декого хотілось.

Я для себе вивела хіт-парад цього року - гуано 2010 ))))))

ХІТ ПАРАД ГУАНО року 2010

Опубліковано

мало варіантів, тому і не голосують

А тільки "сильные мира сего" можуть в різних пунктах голосувати? :blink:

post-8000-0-48725500-1293631669_thumb.jp

О-о. Простіть засранку :blush: . спочатку спитала, а потім подивилась. :D

Опубліковано

чому вяло голосуєм ???

доречі номінацію "Людина Року" на Борді вже прос ... пали :D

А тільки "сильные мира сего" можуть в різних пунктах голосувати? :blink:

"Сильним" - все ! Чужим - правила форуму ! :D

Опубліковано
не дуже вдалий, москалі мішали жити

Але це окремі індивідууми.

А так взагаалі, як хотів так і прожив (це залежить від кожного)

Опубліковано

В мене взагалі, що чим далі, тим більше роки валять по висхідній в емоційному плані.

Емоції все більші і різноманітніші, як позитивні, так і негативні...ууу

Опубліковано

Forever Autumn, это ты взрослеешь просто.. привыкай :smile3: когда заметишь, что наоборот - по нисходящей пошло, значит пи$%ец, пора посматривать в сторону Гаразджи. на котеджик в 2-3 этажа с гаражом и садом.

Опубліковано

Forever Autumn, это ты взрослеешь просто.. привыкай :smile3: когда заметишь, что наоборот - по нисходящей пошло, значит пи$%ец, пора посматривать в сторону Гаразджи. на котеджик в 2-3 этажа с гаражом и садом.

Дорослішають, це коли серйозніші стають і менше на емоції звертають увагу, нє?...

Опубліковано

не-а. почитай на досуге Михаила Веллера "Всеобщая теория всего" - у него там отлично написано про эмоции и возраст

Опубліковано

не-а. почитай на досуге Михаила Веллера "Всеобщая теория всего" - у него там отлично написано про эмоции и возраст

:( немає чааасууу(((. Якби раніше на кілька днів - взла би з собою в дорогу.

Дякую :)

Опубліковано

Проголосувала "нормальний - жити можна", бо то був кращий рік, ніж попередній. Ну...але не такий, щоб аж...Здобудки могли б бути кращими, але... Головне, що втрат ніяких не було :) .

Опубліковано

А у мене був чудовий рік. Народилася друга донечка, вийшла заміж, закінчила університет. Взагалі супер:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...