vanus Опубліковано 13 Лютого, 2007 в 18:24 #1 Опубліковано 13 Лютого, 2007 в 18:24 СалоУнлімітед від Вануса!!!!!1. Товчем 4 головки часнику2. Добавляєм трошки чорного перцю 5 горошин3. Заливаєм кропом (кипятком)(сіль добавляєм якщо сало не солене і не добавляєм якщо сало посолене було)4. коли охолоне заливаєм "цим" сало в літровій банці (ну або в 3-х літровій з збереженням пропорцій).5. ставим в холодильник і чекаєм з тиждень6. через тиждень повторюєм з новим салом пункти від 1 до 5 і дістаєм першу порцію.Найкраще зберігати сало замотаним в папір що виготовлений без вибілювання, покладене потім в поліетиленовий пакет НЕ СОЛЕНЕ в морозильну камеру. перед вживанням за 2 дні посолити.абож хто має комору зберігати в деревяній діжці з великою кількостю солі.Смачного!!!
Oushen Опубліковано 13 Лютого, 2007 в 19:21 #2 Опубліковано 13 Лютого, 2007 в 19:21 Помню тренер мой часто рассказывал про то как придет домой намажет хлеб перекручным с луком сало, приперченое и присоленное с приправами, и горячий борщик. В 10-30 вечера после изнурительной тренеровки звучало очень аппетитно . Еще один рецепт с салом. Помыть хорошо лук репчатый, очистить от шелухи, и поварить сало с мясом вместе с шелухой мин 15-20 предварительно поперчив и присолив, выходит по вкусу и по цвету какбудто копченое, на ужин с вареной картошечткой то что надо
Facktor Опубліковано 13 Лютого, 2007 в 19:42 #3 Опубліковано 13 Лютого, 2007 в 19:42 Ніколи не пробував сало в шоколаді... Цікаво що це таке. Мож хто знає як робити
Yarchik Опубліковано 14 Лютого, 2007 в 07:25 #4 Опубліковано 14 Лютого, 2007 в 07:25 Колись пробував холодним запечене напередодні сало - пригадую, що там був і червоний, і чорний перець. Воно було м'яке і ніжне. І головне - абсолютно їстівне навіть без хлібу. От би ще спробувати... або рецептик дізнатися...
petrofm Опубліковано 14 Лютого, 2007 в 10:31 #5 Опубліковано 14 Лютого, 2007 в 10:31 колись таку фігню робили студентами : свіже сало , в якому чимпобільше прожилків з мясом, різали на шматочкі, сіль, перець чорний та червоний чимпобільше,цибуля, кілька днів стойть (в нас 3 дні стояло,казали шо треба 24год.,ми просто про нього забули) , потім це все заливається оцетом і ще стоїть кілька днів. ЗАКУСКА ПРОСТО АФІГІТЄЛЬНА ми його здружбаном трилітрову банку наквасили , потім вся група ходила до нас пробувати його (з своює пляшкою канєшно) ше розказували, шо так само квасять мясо телят, ріжуть на довгі шматочкі вздовж прожилок, і в перці солі і цибулі менше лежить.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.