Перейти до змісту

Абалдєнне сало


vanus

Рекомендовані повідомлення

СалоУнлімітед від Вануса!!!!!

1. Товчем 4 головки часнику

2. Добавляєм трошки чорного перцю 5 горошин

3. Заливаєм кропом (кипятком)

(сіль добавляєм якщо сало не солене і не добавляєм якщо сало посолене було)

4. коли охолоне заливаєм "цим" сало в літровій банці (ну або в 3-х літровій з збереженням пропорцій).

5. ставим в холодильник і чекаєм з тиждень

6. через тиждень повторюєм з новим салом пункти від 1 до 5 і дістаєм першу порцію.

Найкраще зберігати сало замотаним в папір що виготовлений без вибілювання, покладене потім в поліетиленовий пакет НЕ СОЛЕНЕ в морозильну камеру. перед вживанням за 2 дні посолити.

абож хто має комору зберігати в деревяній діжці з великою кількостю солі.

Смачного!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Помню тренер мой часто рассказывал про то как придет домой намажет хлеб перекручным с луком сало, приперченое и присоленное с приправами, и горячий борщик. В 10-30 вечера после изнурительной тренеровки звучало очень аппетитно :D.

Еще один рецепт с салом. Помыть хорошо лук репчатый, очистить от шелухи, и поварить сало с мясом вместе с шелухой мин 15-20 предварительно поперчив и присолив, выходит по вкусу и по цвету какбудто копченое, на ужин с вареной картошечткой то что надо :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи не пробував сало в шоколаді... Цікаво що це таке. Мож хто знає як робити <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись пробував холодним запечене напередодні сало - пригадую, що там був і червоний, і чорний перець. Воно було м'яке і ніжне. І головне - абсолютно їстівне навіть без хлібу. От би ще спробувати... або рецептик дізнатися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись таку фігню робили студентами :

свіже сало , в якому чимпобільше прожилків з мясом, різали на шматочкі, сіль, перець чорний та червоний чимпобільше,цибуля, кілька днів стойть (в нас 3 дні стояло,казали шо треба 24год.,ми просто про нього забули) , потім це все заливається оцетом і ще стоїть кілька днів.

ЗАКУСКА ПРОСТО АФІГІТЄЛЬНА :D:P:D

ми його здружбаном трилітрову банку наквасили , потім вся група ходила до нас пробувати його (з своює пляшкою канєшно)

ше розказували, шо так само квасять мясо телят, ріжуть на довгі шматочкі вздовж прожилок, і в перці солі і цибулі менше лежить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...