Перейти до змісту

стосовно продажі на Борді

Master88898

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

стосовно продажі на Борді пропоную внески для топікстартерів визначити для тих хто продає на рівні 1$ за кожен відкритий топік у внесок розвитку Board.lutsk.ua і тоді швидше виплатимо новий сервер у ORV :smile-zachot:

Не мало!

Хоча б 10-15% від кожної успішної продажі!!!

І вообще зробити платні оголошення щоб ці баригі невийожувались, 10грн/одне оголошення!!!

Опубліковано

смішно про бариг написано - звісно хватало і тих хто там стабільно купляв-продавав і на великі суми, але мені наприклад треба карточку MicroSD - її ціна за 512 Мб якраз 15-20 грн+ твої за оголошення - брєд,

це складна темо розподілення на бариг і не бариг, чи то книги продавали по 5 грн - це що барига??

Опубліковано

смішно про бариг написано - звісно хватало і тих хто там стабільно купляв-продавав і на великі суми, але мені наприклад треба карточку MicroSD - її ціна за 512 Мб якраз 15-20 грн+ твої за оголошення - брєд,

це складна темо розподілення на бариг і не бариг, чи то книги продавали по 5 грн - це що барига??

Ага зажав карточку? зато сервер бистріше викупили!!!

Опубліковано

ТС, ти не в Азарова і Тігіпка реформам вчився?

Так це не я спочатку придумав це jeck почав!!!

А я підтримав!

Гроші на новий рік потрібно, а ще й за сервер не заплачено!!!

Опубліковано

Master88898 - ти сам то на серве р здав гроші? до чого тут зажав не зажав, викупили не викупили - я навіть не знаю що там за сервер, його конфігурація і ціна - треба буде окрема допомога від населення борди - хлопці скажуть.

питання у тому як дійсно відрізнити тих хто постіійно торгує від разових - напевно все ж таки по кількості оголошень за певний час

Опубліковано

стосовно продажі на Борді пропоную внески для топікстартерів визначити для тих хто продає на рівні 1$ за кожен відкритий топік у внесок розвитку Board.lutsk.ua і тоді швидше виплатимо новий сервер у ORV :smile-zachot:

Не мало!

І вообще зробити платні оголошення щоб ці баригі невийожувались, 10грн/одне оголошення!!!

При царі вже було , десятину на церкву.

РS. любий ресурс в тирнеті ,як тільки починає просити гроші за інформацію , то може шукати біле простирадло і помаленьку клигати на цвинтар.любтелів надкушений яблук це не стосується , вони на любе надкушене яблуко фапають.

є ще один варіант ,разводити народ на SMS-кі. :rolleyes:

Опубліковано

Кількість оголощень дуже мало зв,язана з кількістю продаж.

Реально купуються речі, що пропонують за пів ціни.

Тому так багато оголошень ,,все ще жду,,

Опубліковано

Master88898 - ти сам то на серве р здав гроші? до чого тут зажав не зажав, викупили не викупили - я навіть не знаю що там за сервер, його конфігурація і ціна - треба буде окрема допомога від населення борди - хлопці скажуть.

питання у тому як дійсно відрізнити тих хто постіійно торгує від разових - напевно все ж таки по кількості оголошень за певний час

Ні я ще не здав, просто організовую організовану здачу коштів!

Новий рік скоро, гроші не виплачені за сервер, а перед новим роком тре з боргами розрахуватись!!!

Опубліковано

тоді організовуй здачу - кажу куди, скільки, як і т.д.

і не пиши незрозумілі по суті теми.

P.S. краще один раз скромно зрообити ніж сотню обговорити на загал - бери приклад з дівчат, ніхто ж не просить дати тисячу - скільки маєш і можеш - стільки і дай, ніхто не розкритикує за 10, 20, 50 грн, а просто оцінить внесок

це не боляче, але дуже приємно

Опубліковано

З повідомлення jeck а японяв що тре здавати ORV

Опубліковано

оооо, прокинувся сонний лицар - почитай уважно тему про здачу грошей і відкриєш ще для себе багто цікавих методів передачі грошей

Я організатор і не буду здавати!!!!На правах організатора!!!

організатор балагану , а не здачі грошей - ні тобі пропозицій ні знання суті питання та форматів передачі грошей і т.д. - що ти конкретно організовуєш(організував) не зрозуміло

P.S. настрій зато піднявся дуже, дякую

Опубліковано

оооо, прокинувся сонний лицар - почитай уважно тему про здачу грошей і відкриєш ще для себе багто цікавих методів передачі грошей

Я організатор і не буду здавати!!!!На правах організатора!!!

організатор балагану , а не здачі грошей - ні тобі пропозицій ні знання суті питання та форматів передачі грошей і т.д. - що ти конкретно організовуєш(організував) не зрозуміло

P.S. настрій зато піднявся дуже, дякую

Тобі теж дякую :friday: , в самого настрій теж піднявся!

Опубліковано

вот с тебя и начнем. за эти объявления :

не забудь перевести админам по десяточке, а как продашь, то 10% (это ~390 гривен) тоже с тебя. договорились?

Опубліковано

не забудь перевести админам по десяточке, а как продашь, то 10% (это ~390 гривен) тоже с тебя. договорились?

Неа, я ж писав на правах організатора з плати звільняюсь.

Опубліковано

Неа, я ж писав на правах організатора з плати звільняюсь.

і Плата начисляється після опоблікування цього оголошення на сайті!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...