Перейти до змісту

Хто не любить Новий Рік?

NowhereGirl

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От цікаво а є хтось... ну в даному випадку на борді, хто не любить Новий Рік?

А то мені щось всєобщая радость і приготування до НР кругом щось вже оскомину набили :dont:

Опубліковано

Я...

Мій дядько помер в новорічні свята.

Жінка підмовила взяти участь в конкурсі де нам не дали квартиру - на новий рік.

Опубліковано

а я вообще ненавижу праздники. рождества и пасхи всякие, первомаи, дни независимостей, конституций, армий, да и вообще всяческий новодел и ортодокс. нахер не нужные паузы в нормальной жизни.

но Новый год - это другое. праздник совершенно не относящийся ни к религии, ни к государству, ни к героям или "героям". а то, что он надоел кому-то - скажите спасибо коммерсантам, голубому огоньку, производителям водовки, поздравлению президента и собственному ненасытному животу. отдыхать и расслабляться еще уметь надо, а также найти в себе силы выключить наконец телевизор.

Опубліковано

А я хз. Я ніби й не вірю

Мене страшенно харять зустрічі нового року пад йолкай в састаянії сінєва лотуса с бутилкай чівота горящєго в центрі, оті йолочні гуляння - фуууххх ...харять страшенно.

Харить привітання президента.

Харять пластмасові маски зайчиків, котиків і т.п.

Єдине, в що я вірю, що як стрінеш, так і проведеш. Доведено 2010м:))

Але от зустрічі нового року з квартирою ФМ я жду більше, ніж самих отих 24.00 31го грудня.

Звідси можна зробити висновок, що новий рік це власний настрій і компанія, ніж сама дата (ну в нас він буед пізніще гггг).

Опубліковано

Приєднуюсь до вашої компанії антиНоворічних свят, тай мабуть всіх загальноукраїнськіх масових гулянь, а від себе додам, що взагалі шумні гулянки, п'янки.... не вписується в моє спокійне і приємне життя :). Мабуть, нас таких небагато, але відміняти це все через 1-5% унікалів (людей з особливою позицією на філософію свята))) ніхто не поспішає-це добре)

Опубліковано

впринципі не люблю всяких свят і тому подібне, хоча іноді буває просто збереться гарна компанія, посидіти, поговорити, гарно і весело провести час, але ні в якому разі не напиватись до ус...ки

Опубліковано
новий рік це власний настрій і компанія, ніж сама дата

100%

я зустрічала Новий рік по-різному, було добре, а було зовсім бед (одного разу занесло в Сокиричі і в 3 години ночі верталися додому по дорозі без ліхтарів, кругом ліс і здавалося, що вили вовки :D ) все вирішує настрій і внутрішня радість, чи шо...

Опубліковано

а нікому не здається, що причина ненависті не в Новому році, як явищі, а в вас самих? ;)

люблю Новий Рік, Різдво, Великдень, День Незалежності і будь-який день в році, якщо він приносить задоволення від життя :)

Опубліковано

і я люблю Новий Рік, Великдень, Різдво, і інші свята. Тілька нажаль у наших людей будь яке свято асоціюється з п’янкою. :) але ж можна і по іншому провести ці свята, нє ? тоді і ненависть до них пропаде :hug:

Опубліковано

а нікому не здається, що причина ненависті не в Новому році, як явищі, а в вас самих? ;)

люблю Новий Рік, Різдво, Великдень, День Незалежності і будь-який день в році, якщо він приносить задоволення від життя :)

по-перше не ненависті а нелюбові. відчуваєте різницю? просто набридли ці новорічні штампи - воплі, пєтарди, обов"язковий святковий стіл, зустрічаннятого самого НР, новорічний макіяж, корпоративи, всєобща радість і теде.

все вирішує настрій і внутрішня радість, чи шо...
- угу. саме так. вона або є або її немає. і НР тут ні до чого
будь яке свято асоціюється з п’янкою
- п'янка також ні до чого. якщо є настрій - то будь-який день можна перетворити на свято.

особисто для мене єдиний позитив в НР - це те що йому радіє моя дитина і те, що я можу зробити для неї цей день дійсно казковим, коли збуваються мрії. і все.

якби не деякі обставини - то я б в цей день була далеко-далеко в лісі. де немає натовпу і воплей, щоб ішов сніжок і сидіти/ходити в засніженому лісі з келихом глінтвейну в руках і дивитись в зоряне небо.

Опубліковано

я радий за тебе шо ти любиш всі свята!!! в цій темі обговорюється хто не любить!!!

"Новий рік" в основному для нашого "народу" є причиною напитись, в інші свята також. ДивитисЬ на пянУ молодЬ яка напилась, сцить і ригає біля центральної ялинкі, "Панно" і в інших місцях не дуже подобається. Деякі люди просто забувають про саму суть свята.

Багато людей і всі люди різні !!!, і неможна сказати що цитую kudrom: " причина ненависті не в Новому році, як явищі, а в вас самих?" просто є люди якім подобається а деякім ні!!!

Я не люблю "Новий рік"!!!

Опубліковано

Да ..НГ в стиле дома под елкой уже надоел...хочется на какие нибудь Мальдивы со снегурочкой свалить....

Ну какбэ это все-таки семейный праздник. Мы тоже встречаем дома, а утром в сауну. :)

Опубліковано

. ДивитисЬ на пянУ молодЬ яка напилась, сцить і ригає біля центральної ялинкі, "Панно" і в інших місцях не дуже подобається.

Ну раз не подобається, то можна і не дивитись. Ніхто ж нікого не заставляє іти в центр :lol: Є безліч способів приємніше провести час в новорічну ніч і наступні дні.

Опубліковано

Люблю Свято "Великого Бодуна" з маскарадом, що в Кораблику 1 січня... мммм....

Найвеселіший двіж у році, ІМХО

Цього року знову буду змагатись за приз на кращий костюм)))

Опубліковано

Уже можно подвести некоторые итоги данного опроса:

1.Праздник делаем мы сами, и не важно, Новый год ли это или Пасха, или же обычный рабочий день.

2.Штампы празднования уже всем приелись. На ТВ или же у центральной ёлки.

Но альтернатива существует ( см.пункт 1)

Опубліковано

Ну какбэ это все-таки семейный праздник.

Десь з класу 9го НР перестав бути сімейним святом. Це ж не Різдво, чи Паска...

Мій дядько помер в новорічні свята.

В мене - дід (всі ж рано чи пізно помирають).

АЛЕ в ті ж самі новорічні свята народились мої дітки :g15: .

в цій темі обговорюється хто не любить!!!

:naezd:

Ключове слово ОБГОВОРЮЄТЬСЯ!

ДивитисЬ на пянУ молодЬ яка напилась, сцить і ригає

Таку радість :((може просто в меншій кількості) можна бачити цілий рік.

новий рік це власний настрій і компанія, ніж сама дата

+100

Святкувала по різному і сама перед телевізором, і з друзями вдома і в Карпатах...

"Как вы яхту назовете - так она и поплывет!"

Як постелиш - так поспиш. і т.д. :D

Як собі зробите свято - таке і відношення буде.

Опубліковано

Эх, когда мы были ещё молодыми и неразумными студентами, у нас новый год начинался 31 декабря утром, и заканчивался где в двадцатых числах января, пол месяца вырванных из трезвой жизни страниц календаря!

а вы говорите что

Для студента Новий Рік це кінець семестра і початок сесії.

студенты, такие современные студенты :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...