NowhereGirl Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 20:15 #1 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 20:15 От цікаво а є хтось... ну в даному випадку на борді, хто не любить Новий Рік? А то мені щось всєобщая радость і приготування до НР кругом щось вже оскомину набили
Liberta Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 20:36 #3 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 20:36 Я. Сплю тому що.
Arden Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 20:47 #5 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 20:47 Я Для студента Новий Рік це кінець семестра і початок сесії...
Alexander47 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 20:50 #6 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 20:50 мама в мене не любить, лягає в 10 вечора і спить як має бути. а в неї ще й 1 січяні ДН, отото гуляла мабуть в молодості
carlzeiss Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 21:01 #7 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 21:01 Я...Мій дядько помер в новорічні свята.Жінка підмовила взяти участь в конкурсі де нам не дали квартиру - на новий рік.
Shkoder Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 21:13 #8 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 21:13 а я вообще ненавижу праздники. рождества и пасхи всякие, первомаи, дни независимостей, конституций, армий, да и вообще всяческий новодел и ортодокс. нахер не нужные паузы в нормальной жизни.но Новый год - это другое. праздник совершенно не относящийся ни к религии, ни к государству, ни к героям или "героям". а то, что он надоел кому-то - скажите спасибо коммерсантам, голубому огоньку, производителям водовки, поздравлению президента и собственному ненасытному животу. отдыхать и расслабляться еще уметь надо, а также найти в себе силы выключить наконец телевизор.
Forever Autumn Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 21:20 #9 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 21:20 А я хз. Я ніби й не вірю Мене страшенно харять зустрічі нового року пад йолкай в састаянії сінєва лотуса с бутилкай чівота горящєго в центрі, оті йолочні гуляння - фуууххх ...харять страшенно. Харить привітання президента. Харять пластмасові маски зайчиків, котиків і т.п. Єдине, в що я вірю, що як стрінеш, так і проведеш. Доведено 2010м) Але от зустрічі нового року з квартирою ФМ я жду більше, ніж самих отих 24.00 31го грудня. Звідси можна зробити висновок, що новий рік це власний настрій і компанія, ніж сама дата (ну в нас він буед пізніще гггг).
kozakd Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 23:59 #10 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 23:59 Приєднуюсь до вашої компанії антиНоворічних свят, тай мабуть всіх загальноукраїнськіх масових гулянь, а від себе додам, що взагалі шумні гулянки, п'янки.... не вписується в моє спокійне і приємне життя . Мабуть, нас таких небагато, але відміняти це все через 1-5% унікалів (людей з особливою позицією на філософію свята))) ніхто не поспішає-це добре)
FunTom Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 01:23 #11 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 01:23 впринципі не люблю всяких свят і тому подібне, хоча іноді буває просто збереться гарна компанія, посидіти, поговорити, гарно і весело провести час, але ні в якому разі не напиватись до ус...ки
solnishko Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 06:42 #12 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 06:42 новий рік це власний настрій і компанія, ніж сама дата 100% я зустрічала Новий рік по-різному, було добре, а було зовсім бед (одного разу занесло в Сокиричі і в 3 години ночі верталися додому по дорозі без ліхтарів, кругом ліс і здавалося, що вили вовки ) все вирішує настрій і внутрішня радість, чи шо...
kudrom Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 06:57 #13 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 06:57 а нікому не здається, що причина ненависті не в Новому році, як явищі, а в вас самих? люблю Новий Рік, Різдво, Великдень, День Незалежності і будь-який день в році, якщо він приносить задоволення від життя
Fantom Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:08 #14 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:08 і я люблю Новий Рік, Великдень, Різдво, і інші свята. Тілька нажаль у наших людей будь яке свято асоціюється з п’янкою. але ж можна і по іншому провести ці свята, нє ? тоді і ненависть до них пропаде
NowhereGirl Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:11 Автор #15 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:11 а нікому не здається, що причина ненависті не в Новому році, як явищі, а в вас самих? люблю Новий Рік, Різдво, Великдень, День Незалежності і будь-який день в році, якщо він приносить задоволення від життя по-перше не ненависті а нелюбові. відчуваєте різницю? просто набридли ці новорічні штампи - воплі, пєтарди, обов"язковий святковий стіл, зустрічаннятого самого НР, новорічний макіяж, корпоративи, всєобща радість і теде. все вирішує настрій і внутрішня радість, чи шо... - угу. саме так. вона або є або її немає. і НР тут ні до чого будь яке свято асоціюється з п’янкою - п'янка також ні до чого. якщо є настрій - то будь-який день можна перетворити на свято. особисто для мене єдиний позитив в НР - це те що йому радіє моя дитина і те, що я можу зробити для неї цей день дійсно казковим, коли збуваються мрії. і все. якби не деякі обставини - то я б в цей день була далеко-далеко в лісі. де немає натовпу і воплей, щоб ішов сніжок і сидіти/ходити в засніженому лісі з келихом глінтвейну в руках і дивитись в зоряне небо.
Адміністратори kmd Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:16 Адміністратори #16 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:16 І мене напрягає ця купа "Празднігов"
TrypMS Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:28 #17 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:28 а нікому не здається, що причина ненависті не в Новому році, як явищі, а в вас самих? люблю Новий Рік, Різдво, Великдень, День Незалежності і будь-який день в році, якщо він приносить задоволення від життя я радий за тебе шо ти любиш всі свята!!! в цій темі обговорюється хто не любить!!! "Новий рік" в основному для нашого "народу" є причиною напитись, в інші свята також. ДивитисЬ на пянУ молодЬ яка напилась, сцить і ригає біля центральної ялинкі, "Панно" і в інших місцях не дуже подобається. Деякі люди просто забувають про саму суть свята. Багато людей і всі люди різні !!!, і неможна сказати що цитую kudrom: " причина ненависті не в Новому році, як явищі, а в вас самих?" просто є люди якім подобається а деякім ні!!! Я не люблю "Новий рік"!!!
Songoku Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:43 #18 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:43 Ого як Нас багато.Особисто мені байдуже на соц. елемент.Мені НР не подобається, бо мене так виховали!
Zerotul Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:48 #19 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:48 Да ..НГ в стиле дома под елкой уже надоел...хочется на какие нибудь Мальдивы со снегурочкой свалить....
oldspice Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:57 #20 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 07:57 Да ..НГ в стиле дома под елкой уже надоел...хочется на какие нибудь Мальдивы со снегурочкой свалить.... Ну какбэ это все-таки семейный праздник. Мы тоже встречаем дома, а утром в сауну.
erica Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 08:24 #21 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 08:24 . ДивитисЬ на пянУ молодЬ яка напилась, сцить і ригає біля центральної ялинкі, "Панно" і в інших місцях не дуже подобається. Ну раз не подобається, то можна і не дивитись. Ніхто ж нікого не заставляє іти в центр Є безліч способів приємніше провести час в новорічну ніч і наступні дні.
MOTOROLLLA Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 08:51 #22 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 08:51 Люблю Свято "Великого Бодуна" з маскарадом, що в Кораблику 1 січня... мммм.... Найвеселіший двіж у році, ІМХОЦього року знову буду змагатись за приз на кращий костюм)))
Гетто Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 09:04 #23 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 09:04 Уже можно подвести некоторые итоги данного опроса:1.Праздник делаем мы сами, и не важно, Новый год ли это или Пасха, или же обычный рабочий день.2.Штампы празднования уже всем приелись. На ТВ или же у центральной ёлки. Но альтернатива существует ( см.пункт 1)
Oksana04 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 09:45 #24 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 09:45 Ну какбэ это все-таки семейный праздник. Десь з класу 9го НР перестав бути сімейним святом. Це ж не Різдво, чи Паска... Мій дядько помер в новорічні свята. В мене - дід (всі ж рано чи пізно помирають). АЛЕ в ті ж самі новорічні свята народились мої дітки . в цій темі обговорюється хто не любить!!! Ключове слово ОБГОВОРЮЄТЬСЯ! ДивитисЬ на пянУ молодЬ яка напилась, сцить і ригає Таку радість (може просто в меншій кількості) можна бачити цілий рік. новий рік це власний настрій і компанія, ніж сама дата +100 Святкувала по різному і сама перед телевізором, і з друзями вдома і в Карпатах... "Как вы яхту назовете - так она и поплывет!" Як постелиш - так поспиш. і т.д. Як собі зробите свято - таке і відношення буде.
Гетто Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 10:00 #25 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 10:00 Эх, когда мы были ещё молодыми и неразумными студентами, у нас новый год начинался 31 декабря утром, и заканчивался где в двадцатых числах января, пол месяца вырванных из трезвой жизни страниц календаря! а вы говорите что Для студента Новий Рік це кінець семестра і початок сесії. студенты, такие современные студенты
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.