Перейти до змісту

Продаю саморобний металошукач

strong007

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продаю саморобний металошукач

Розрізняє чорні та кольорові метали (на слух).

5 копійок СССР знаходить на глибині 25-30см.

Максимальна глибина виявлення великих металевих предметів до 1,5м

Ціна 650грн. (з початком сезону буде дорожче)

P.S. можливі святкові знижки:)

Опубліковано

цікавить.покажи фото.

Зараз немає чим сфотографувати, на днях візьму фотоапарат

Добре,я напевне до Нового Року заберу,десь так... :0001:

Покажеш,може,як там ним користуватися. :smoke:

Опубліковано

цікавить.покажи фото.

Його вже замовлено (бронь до неділі, якщо клієнт гроші знайде), а якщо не забере, то я напишу. Хоча зараз я роблю ще один, але цей буде готовий десь після свят. А можливо й раніше, затримка в доставці деталей Укрпоштою, пора перейти на інший вид доставки:)

Опубліковано

цікавить.покажи фото.

Його вже замовлено (бронь до неділі, якщо клієнт гроші знайде), а якщо не забере, то я напишу. Хоча зараз я роблю ще один, але цей буде готовий десь після свят. А можливо й раніше, затримка в доставці деталей Укрпоштою, пора перейти на інший вид доставки:)

ПРОДАНО! Бажаю новому власнику хороших знахідок! Кого також зацікавить - пишіть, скоро буде готовий ще один.

Опубліковано

ПРОДАНО! Бажаю новому власнику хороших знахідок! Кого також зацікавить - пишіть, скоро буде готовий ще один.

Цікавить, яка буде ціна? Коли буде готовий скажеш мені першому в приват!

Опубліковано

Народ, пробачте за офтоп, але що ви з ними (металошукачами) робите? Вже не вперше бачу, як саморобні металошукачі на Борді розходяться як гарячі пиріжки.

Опубліковано

чорна археологія... дехто навіть знаходить щось цікаве і цінне. Але більшість думає, що взявши металошукач і пройшовшись по полю з ним одразу найдуть закопані глечики з золотом :)

Опубліковано

Я в цьому дiлi не новачок тож можу сказати що середнього класу металошукач, гарет 400 наприклад, можна вiдбити за тиждень-пiвтора, ну i при наявностi авто. Звiсно не на монетках чи чорнiй археологii а на збираннi чорного лому.

Опубліковано

Я в цьому дiлi не новачок тож можу сказати що середнього класу металошукач, гарет 400 наприклад, можна вiдбити за тиждень-пiвтора, ну i при наявностi авто. Звiсно не на монетках чи чорнiй археологii а на збираннi чорного лому.

На 100% згідний! Колись це було не вигідно, а зараз доволі не погана ціна на чорний лом. Я сам із села, і у нас тут більша половина сидить на так званому "бізнесі"

Опубліковано

Вибачте, але я тимчасово замовлення не приймаю! Дороблю лише ті замовлення, які вже почав робити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...