Перейти до змісту

Поділіться враженнями щодо магазину

nevirko

Рекомендовані повідомлення

За порадою користувача, VadimM, зайшов у магазин Ентер, у Луцьку виявляється їх два (на Винниченка і по Л. Українки). Вадим порадив перший, правда мушу відмовитись, адже магазин зустрів мене "голими" вітринами і двома приємними дівчатами (навпаки було би цікавіше). Але блукаючи по центру міста я попав у магазин Ентер по Л. Українки. Ціни такі ж приємні, як і у першому, але є принаймні з чого вибирати. Прошу поділитись враженнями щодо останнього магазину, тих хто там купував. Цікавить якість гарантійного та післягарантійного обслуговування, загалом загальна якість пропонованого цим магазином товару.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

http://notix.com.ua/

Раджу ;) Купував там останній свої комплектуючі (проц, мамка та відео) цінами і сервісом задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу dozer ака Олег, цінами приємно здивуєшся, гарантія, порядність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://notix.com.ua/

Раджу ;) Купував там останній свої комплектуючі (проц, мамка та відео) цінами і сервісом задоволений.

Дякую,дивлюся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу dozer ака Олег, цінами приємно здивуєшся, гарантія, порядність.

Тоді мені адресу контори Dozera. Мене цікавить і гарантія, не хочу потім:

а) чекати довго з ремонту;

б) бігати постійно в сервіс;

в) бігати по різним авторизованим сервісам, куди мене дуже часто посилають з тих магазинів, де доводилось купувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все-таки повторю своє перше питання, що можете сказати про Ентер на Українки. Notix відпадає - порівняв ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аська - 917913. Я з ним давно працюю, гарантія, сервіс - без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Зв'яжуся. Безпосередньо запитаю адресу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Зв'яжуся. Безпосередньо запитаю адресу.

Не можу зв'язатись. Людина, яку Ви радите в мережі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олег(Dozer) - раджу

я з ним працюю вже десь три роки

брав техніки багато

ціна завжди нормальна

ремон тоже без проблем

також він мені товар доставляє куди я скажу

працює він оперативно, довго замовлень чекати не потрібно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олег(Dozer) - раджу

я з ним працюю вже десь три роки

брав техніки багато

ціна завжди нормальна

ремон тоже без проблем

також він мені товар доставляє куди я скажу

працює він оперативно, довго замовлень чекати не потрібно

Зацікавили, але на аську Олег не відповідає :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нього завал роботи

я замовив комп і телефон сьогодні

зараз напишу хай тобі напише

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй завітати до магазину що біля Аверсу, ми з товаришем купляли там ноутбук,крім того що ціна була найнижчою в Луцьку ще й торгувалися - скинули 40 грн.( в Ентері було дорожче ) :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобається Вухо.Ком

Не скажу чи там абсолютно все дешевше, але коли купляв собі новий ПК, хотілось швидко забрати якісний системник, не рискати і не робити всякі безглуді "замовлення", давно хотів "укр. бренд" типу Квазар-мікро (почивший), Просто хотілось прийти придбати собі гарний системник і не парити мозги всілякими самопальними "зборками".

Знайшов Бравіс тільки в магазинах Вухо, відразу взяв, і відносно недорого (рахував виходило так само як з всілякими замовленнями чи навіть дешевше). Заходив також в Ентери і весь цей ряд цих комп. магазинів на Лесі Українки - все одне і те саме, те що на вітріні незбалансоване жуть, і таке враження що зібране з якогось шлаку, тим більше в мене не було часу збирати свою конфігурацію, тим більше я років 5 взагалі не слідкував за комп. ринком і легко могли впарити якусь туфту.

Коротше - я за українській бренд! Працює до сих пір, проблем нема.

Буває також що якісь дрібнички там можуть бути дешевше ніж в кийовських інет магазинах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобається Вухо.Ком

Не скажу чи там абсолютно все дешевше, але коли купляв собі новий ПК, хотілось швидко забрати якісний системник, не рискати і не робити всякі безглуді "замовлення", давно хотів "укр. бренд" типу Квазар-мікро (почивший), Просто хотілось прийти придбати собі гарний системник і не парити мозги всілякими самопальними "зборками".

Знайшов Бравіс тільки в магазинах Вухо, відразу взяв, і відносно недорого (рахував виходило так само як з всілякими замовленнями чи навіть дешевше). Заходив також в Ентери і весь цей ряд цих комп. магазинів на Лесі Українки - все одне і те саме, те що на вітріні незбалансоване жуть, і таке враження що зібране з якогось шлаку, тим більше в мене не було часу збирати свою конфігурацію, тим більше я років 5 взагалі не слідкував за комп. ринком і легко могли впарити якусь туфту.

Коротше - я за українській бренд! Працює до сих пір, проблем нема.

Буває також що якісь дрібнички там можуть бути дешевше ніж в кийовських інет магазинах.

Про Вухо не знаю, зайду, дякую за пораду. Щодо Ентерів, не знаю, але мені принаймні, той що на Лесі сподобався. Принаймні менеджери не такі "олені" як у сусідів, не стануть визначати кількість роз'ємів DDR через вентиляцыйний отвір корпусу.

Квазар не почив. Тепер - це KM-Сore. (Правда кажу про Київ, а не про регіонального ПП).

Готові збірки не влаштовують в абсолюті, адже вони зібрані під продаж, а не під кінцевого користувача. У свій час теж брав у Квазарі системник, це тоді коли HT і P4 - були гранями досконалості, але материнська плата накрилась через 2 місяці і місяць я чекав у ремонті, монітор з тієї комплектації теж накрився, відправили в авторизований сервіс Samsung відразу. Проблема тут в тому, що ремонт займав неймовірно багато часу. Цей комп у період мого студентства і безлічі рефератів - був бідою, хоча і досі він в робочому стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй завітати до магазину що біля Аверсу, ми з товаришем купляли там ноутбук,крім того що ціна була найнижчою в Луцьку ще й торгувалися - скинули 40 грн.( в Ентері було дорожче ) :0011:

Це там де телекомпанія чи в центрі? А назва магазину яка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це там де телекомпанія чи в центрі? А назва магазину яка?

Думаю, що мова йде про магазин на пр-т. Соборності біля бувшого офісу Аверса. Магазин називається Медіамаркет. Якщо вчитатись в назву - то не важко здогадатись що цей магазин належить ПП Медіа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно купую у Системз, http://systems.com.ua , вони не так давно переїхали на місце Ентера, що на Лесі Українки, навпроти комп"ютерного всесвіту.Раджу - ціни приємні, доставка замолення завжди вчасна, проблем з ремонтом/гарантією ніколи не було. Хтось там ще закупляється?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно купую у Системз, http://systems.com.ua , вони не так давно переїхали на місце Ентера

Це ті що були у будинку побуту? Імхо, зря переїхали.

Я брав там моніки б/у, а зараз на новому місці якось все зкомкано, заходиш і не зрозуміло з представником якого магазину розмовляєш (там був і Ентер одночасно)

Чи зараз вже тільки Сістемз повністтю на всій площі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повністю Системз. Той Ентер переїхав назад на Винниченка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніколи не були разом з Ентером.

то просто 2 менеджера, які колись там працювали, тепер на Системзі.

а б/в техніка і надалі продається, просто у підвальчику на сервісі.

P.S.: кльова контора, рекомендую :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо по темі, то принципової різниці немає: вскрізь гемор з гарантією один і той самий, комплектуючі одні й ті ж самі. Більше того, більшість із них купуються у одних і тих же поставщиків. Головне не знайти на свою голову якусь зовсім мутну конторку. Тому краще скористатись порадами тих, хто уже тут відписався і вибрати собі контору, яка подобається/влаштовує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://xpert.in.ua/ - останні 1,5 купую тільки тут, за виключеням відсутніх позицій. Один раз мав справу з їхньою гарантією, так нічого, заніс річ через два дні забрав. І ніяких проблем!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.enter.rv.ua/contacts.php - сайт Ентера. Нажаль нічого у них ще не купував вражень немає.

http://mediamarket.lutsk.ua/ - cайт Медіамаркета, що біля Аверса, купую постійно, ціни як для Луцька не погані. Можна розрахуватись кредитною карткою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо по темі, то принципової різниці немає: вскрізь гемор з гарантією один і той самий, комплектуючі одні й ті ж самі. Більше того, більшість із них купуються у одних і тих же поставщиків. Головне не знайти на свою голову якусь зовсім мутну конторку. Тому краще скористатись порадами тих, хто уже тут відписався і вибрати собі контору, яка подобається/влаштовує.

З постачальнаками більшості я розібрався. Порада менеджерам до яких я уже заходив - принаймні не показуйте монітори. Гарна ціна, і я уже був би готовий купити, якби не специфічні комплектуючі, які мені насправді потрібні. Коли менеджер при мені відкриває сайт постачальника, тим більше львівського - це повний не професіоналізм, і моя відмова у придбанні. Зі СТЕКа я брати не збираюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...