Перейти до змісту

Поділіться враженнями щодо магазину

nevirko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

За порадою користувача, VadimM, зайшов у магазин Ентер, у Луцьку виявляється їх два (на Винниченка і по Л. Українки). Вадим порадив перший, правда мушу відмовитись, адже магазин зустрів мене "голими" вітринами і двома приємними дівчатами (навпаки було би цікавіше). Але блукаючи по центру міста я попав у магазин Ентер по Л. Українки. Ціни такі ж приємні, як і у першому, але є принаймні з чого вибирати. Прошу поділитись враженнями щодо останнього магазину, тих хто там купував. Цікавить якість гарантійного та післягарантійного обслуговування, загалом загальна якість пропонованого цим магазином товару.

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Раджу dozer ака Олег, цінами приємно здивуєшся, гарантія, порядність.

Тоді мені адресу контори Dozera. Мене цікавить і гарантія, не хочу потім:

а) чекати довго з ремонту;

б) бігати постійно в сервіс;

в) бігати по різним авторизованим сервісам, куди мене дуже часто посилають з тих магазинів, де доводилось купувати.

Опубліковано

Все-таки повторю своє перше питання, що можете сказати про Ентер на Українки. Notix відпадає - порівняв ціни.

Опубліковано

аська - 917913. Я з ним давно працюю, гарантія, сервіс - без проблем.

Дякую. Зв'яжуся. Безпосередньо запитаю адресу.

Опубліковано

аська - 917913. Я з ним давно працюю, гарантія, сервіс - без проблем.

Дякую. Зв'яжуся. Безпосередньо запитаю адресу.

Не можу зв'язатись. Людина, яку Ви радите в мережі?

Опубліковано

Олег(Dozer) - раджу

я з ним працюю вже десь три роки

брав техніки багато

ціна завжди нормальна

ремон тоже без проблем

також він мені товар доставляє куди я скажу

працює він оперативно, довго замовлень чекати не потрібно

Опубліковано

Олег(Dozer) - раджу

я з ним працюю вже десь три роки

брав техніки багато

ціна завжди нормальна

ремон тоже без проблем

також він мені товар доставляє куди я скажу

працює він оперативно, довго замовлень чекати не потрібно

Зацікавили, але на аську Олег не відповідає :(

Опубліковано

Спробуй завітати до магазину що біля Аверсу, ми з товаришем купляли там ноутбук,крім того що ціна була найнижчою в Луцьку ще й торгувалися - скинули 40 грн.( в Ентері було дорожче ) :0011:

Опубліковано

Мені подобається Вухо.Ком

Не скажу чи там абсолютно все дешевше, але коли купляв собі новий ПК, хотілось швидко забрати якісний системник, не рискати і не робити всякі безглуді "замовлення", давно хотів "укр. бренд" типу Квазар-мікро (почивший), Просто хотілось прийти придбати собі гарний системник і не парити мозги всілякими самопальними "зборками".

Знайшов Бравіс тільки в магазинах Вухо, відразу взяв, і відносно недорого (рахував виходило так само як з всілякими замовленнями чи навіть дешевше). Заходив також в Ентери і весь цей ряд цих комп. магазинів на Лесі Українки - все одне і те саме, те що на вітріні незбалансоване жуть, і таке враження що зібране з якогось шлаку, тим більше в мене не було часу збирати свою конфігурацію, тим більше я років 5 взагалі не слідкував за комп. ринком і легко могли впарити якусь туфту.

Коротше - я за українській бренд! Працює до сих пір, проблем нема.

Буває також що якісь дрібнички там можуть бути дешевше ніж в кийовських інет магазинах.

Опубліковано

Мені подобається Вухо.Ком

Не скажу чи там абсолютно все дешевше, але коли купляв собі новий ПК, хотілось швидко забрати якісний системник, не рискати і не робити всякі безглуді "замовлення", давно хотів "укр. бренд" типу Квазар-мікро (почивший), Просто хотілось прийти придбати собі гарний системник і не парити мозги всілякими самопальними "зборками".

Знайшов Бравіс тільки в магазинах Вухо, відразу взяв, і відносно недорого (рахував виходило так само як з всілякими замовленнями чи навіть дешевше). Заходив також в Ентери і весь цей ряд цих комп. магазинів на Лесі Українки - все одне і те саме, те що на вітріні незбалансоване жуть, і таке враження що зібране з якогось шлаку, тим більше в мене не було часу збирати свою конфігурацію, тим більше я років 5 взагалі не слідкував за комп. ринком і легко могли впарити якусь туфту.

Коротше - я за українській бренд! Працює до сих пір, проблем нема.

Буває також що якісь дрібнички там можуть бути дешевше ніж в кийовських інет магазинах.

Про Вухо не знаю, зайду, дякую за пораду. Щодо Ентерів, не знаю, але мені принаймні, той що на Лесі сподобався. Принаймні менеджери не такі "олені" як у сусідів, не стануть визначати кількість роз'ємів DDR через вентиляцыйний отвір корпусу.

Квазар не почив. Тепер - це KM-Сore. (Правда кажу про Київ, а не про регіонального ПП).

Готові збірки не влаштовують в абсолюті, адже вони зібрані під продаж, а не під кінцевого користувача. У свій час теж брав у Квазарі системник, це тоді коли HT і P4 - були гранями досконалості, але материнська плата накрилась через 2 місяці і місяць я чекав у ремонті, монітор з тієї комплектації теж накрився, відправили в авторизований сервіс Samsung відразу. Проблема тут в тому, що ремонт займав неймовірно багато часу. Цей комп у період мого студентства і безлічі рефератів - був бідою, хоча і досі він в робочому стані.

Опубліковано

Спробуй завітати до магазину що біля Аверсу, ми з товаришем купляли там ноутбук,крім того що ціна була найнижчою в Луцьку ще й торгувалися - скинули 40 грн.( в Ентері було дорожче ) :0011:

Це там де телекомпанія чи в центрі? А назва магазину яка?

Опубліковано

Це там де телекомпанія чи в центрі? А назва магазину яка?

Думаю, що мова йде про магазин на пр-т. Соборності біля бувшого офісу Аверса. Магазин називається Медіамаркет. Якщо вчитатись в назву - то не важко здогадатись що цей магазин належить ПП Медіа.

Опубліковано

Давно купую у Системз, http://systems.com.ua , вони не так давно переїхали на місце Ентера, що на Лесі Українки, навпроти комп"ютерного всесвіту.Раджу - ціни приємні, доставка замолення завжди вчасна, проблем з ремонтом/гарантією ніколи не було. Хтось там ще закупляється?

Опубліковано
Давно купую у Системз, http://systems.com.ua , вони не так давно переїхали на місце Ентера

Це ті що були у будинку побуту? Імхо, зря переїхали.

Я брав там моніки б/у, а зараз на новому місці якось все зкомкано, заходиш і не зрозуміло з представником якого магазину розмовляєш (там був і Ентер одночасно)

Чи зараз вже тільки Сістемз повністтю на всій площі?

Опубліковано

ніколи не були разом з Ентером.

то просто 2 менеджера, які колись там працювали, тепер на Системзі.

а б/в техніка і надалі продається, просто у підвальчику на сервісі.

P.S.: кльова контора, рекомендую :)

Опубліковано

А якщо по темі, то принципової різниці немає: вскрізь гемор з гарантією один і той самий, комплектуючі одні й ті ж самі. Більше того, більшість із них купуються у одних і тих же поставщиків. Головне не знайти на свою голову якусь зовсім мутну конторку. Тому краще скористатись порадами тих, хто уже тут відписався і вибрати собі контору, яка подобається/влаштовує.

Опубліковано
http://xpert.in.ua/ - останні 1,5 купую тільки тут, за виключеням відсутніх позицій. Один раз мав справу з їхньою гарантією, так нічого, заніс річ через два дні забрав. І ніяких проблем!
Опубліковано

http://www.enter.rv.ua/contacts.php - сайт Ентера. Нажаль нічого у них ще не купував вражень немає.

http://mediamarket.lutsk.ua/ - cайт Медіамаркета, що біля Аверса, купую постійно, ціни як для Луцька не погані. Можна розрахуватись кредитною карткою.

Опубліковано

А якщо по темі, то принципової різниці немає: вскрізь гемор з гарантією один і той самий, комплектуючі одні й ті ж самі. Більше того, більшість із них купуються у одних і тих же поставщиків. Головне не знайти на свою голову якусь зовсім мутну конторку. Тому краще скористатись порадами тих, хто уже тут відписався і вибрати собі контору, яка подобається/влаштовує.

З постачальнаками більшості я розібрався. Порада менеджерам до яких я уже заходив - принаймні не показуйте монітори. Гарна ціна, і я уже був би готовий купити, якби не специфічні комплектуючі, які мені насправді потрібні. Коли менеджер при мені відкриває сайт постачальника, тим більше львівського - це повний не професіоналізм, і моя відмова у придбанні. Зі СТЕКа я брати не збираюсь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...