nevirko Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:08 #1 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:08 За порадою користувача, VadimM, зайшов у магазин Ентер, у Луцьку виявляється їх два (на Винниченка і по Л. Українки). Вадим порадив перший, правда мушу відмовитись, адже магазин зустрів мене "голими" вітринами і двома приємними дівчатами (навпаки було би цікавіше). Але блукаючи по центру міста я попав у магазин Ентер по Л. Українки. Ціни такі ж приємні, як і у першому, але є принаймні з чого вибирати. Прошу поділитись враженнями щодо останнього магазину, тих хто там купував. Цікавить якість гарантійного та післягарантійного обслуговування, загалом загальна якість пропонованого цим магазином товару.
Ha3aP Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:11 #2 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:11 http://notix.com.ua/ Раджу Купував там останній свої комплектуючі (проц, мамка та відео) цінами і сервісом задоволений.
hyrurg Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:13 #3 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:13 Раджу dozer ака Олег, цінами приємно здивуєшся, гарантія, порядність.
nevirko Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:14 Автор #4 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:14 http://notix.com.ua/ Раджу Купував там останній свої комплектуючі (проц, мамка та відео) цінами і сервісом задоволений. Дякую,дивлюся
nevirko Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:22 Автор #5 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:22 Раджу dozer ака Олег, цінами приємно здивуєшся, гарантія, порядність.Тоді мені адресу контори Dozera. Мене цікавить і гарантія, не хочу потім:а) чекати довго з ремонту;б) бігати постійно в сервіс;в) бігати по різним авторизованим сервісам, куди мене дуже часто посилають з тих магазинів, де доводилось купувати.
nevirko Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:26 Автор #6 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:26 Все-таки повторю своє перше питання, що можете сказати про Ентер на Українки. Notix відпадає - порівняв ціни.
hyrurg Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:29 #7 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:29 аська - 917913. Я з ним давно працюю, гарантія, сервіс - без проблем.
nevirko Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:31 Автор #8 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:31 аська - 917913. Я з ним давно працюю, гарантія, сервіс - без проблем.Дякую. Зв'яжуся. Безпосередньо запитаю адресу.
nevirko Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:42 Автор #9 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 15:42 аська - 917913. Я з ним давно працюю, гарантія, сервіс - без проблем.Дякую. Зв'яжуся. Безпосередньо запитаю адресу.Не можу зв'язатись. Людина, яку Ви радите в мережі?
fgvictor Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 16:35 #10 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 16:35 Олег(Dozer) - раджуя з ним працюю вже десь три рокибрав техніки багатоціна завжди нормальнаремон тоже без проблемтакож він мені товар доставляє куди я скажупрацює він оперативно, довго замовлень чекати не потрібно
nevirko Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 16:55 Автор #11 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 16:55 Олег(Dozer) - раджу я з ним працюю вже десь три роки брав техніки багато ціна завжди нормальна ремон тоже без проблем також він мені товар доставляє куди я скажу працює він оперативно, довго замовлень чекати не потрібно Зацікавили, але на аську Олег не відповідає
fgvictor Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 17:25 #12 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 17:25 В нього завал роботия замовив комп і телефон сьогоднізараз напишу хай тобі напише
bormotuha Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 17:35 #13 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 17:35 Спробуй завітати до магазину що біля Аверсу, ми з товаришем купляли там ноутбук,крім того що ціна була найнижчою в Луцьку ще й торгувалися - скинули 40 грн.( в Ентері було дорожче )
max Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 18:07 #14 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 18:07 Мені подобається Вухо.КомНе скажу чи там абсолютно все дешевше, але коли купляв собі новий ПК, хотілось швидко забрати якісний системник, не рискати і не робити всякі безглуді "замовлення", давно хотів "укр. бренд" типу Квазар-мікро (почивший), Просто хотілось прийти придбати собі гарний системник і не парити мозги всілякими самопальними "зборками".Знайшов Бравіс тільки в магазинах Вухо, відразу взяв, і відносно недорого (рахував виходило так само як з всілякими замовленнями чи навіть дешевше). Заходив також в Ентери і весь цей ряд цих комп. магазинів на Лесі Українки - все одне і те саме, те що на вітріні незбалансоване жуть, і таке враження що зібране з якогось шлаку, тим більше в мене не було часу збирати свою конфігурацію, тим більше я років 5 взагалі не слідкував за комп. ринком і легко могли впарити якусь туфту. Коротше - я за українській бренд! Працює до сих пір, проблем нема. Буває також що якісь дрібнички там можуть бути дешевше ніж в кийовських інет магазинах.
nevirko Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 12:11 Автор #15 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 12:11 Мені подобається Вухо.КомНе скажу чи там абсолютно все дешевше, але коли купляв собі новий ПК, хотілось швидко забрати якісний системник, не рискати і не робити всякі безглуді "замовлення", давно хотів "укр. бренд" типу Квазар-мікро (почивший), Просто хотілось прийти придбати собі гарний системник і не парити мозги всілякими самопальними "зборками".Знайшов Бравіс тільки в магазинах Вухо, відразу взяв, і відносно недорого (рахував виходило так само як з всілякими замовленнями чи навіть дешевше). Заходив також в Ентери і весь цей ряд цих комп. магазинів на Лесі Українки - все одне і те саме, те що на вітріні незбалансоване жуть, і таке враження що зібране з якогось шлаку, тим більше в мене не було часу збирати свою конфігурацію, тим більше я років 5 взагалі не слідкував за комп. ринком і легко могли впарити якусь туфту. Коротше - я за українській бренд! Працює до сих пір, проблем нема. Буває також що якісь дрібнички там можуть бути дешевше ніж в кийовських інет магазинах.Про Вухо не знаю, зайду, дякую за пораду. Щодо Ентерів, не знаю, але мені принаймні, той що на Лесі сподобався. Принаймні менеджери не такі "олені" як у сусідів, не стануть визначати кількість роз'ємів DDR через вентиляцыйний отвір корпусу.Квазар не почив. Тепер - це KM-Сore. (Правда кажу про Київ, а не про регіонального ПП).Готові збірки не влаштовують в абсолюті, адже вони зібрані під продаж, а не під кінцевого користувача. У свій час теж брав у Квазарі системник, це тоді коли HT і P4 - були гранями досконалості, але материнська плата накрилась через 2 місяці і місяць я чекав у ремонті, монітор з тієї комплектації теж накрився, відправили в авторизований сервіс Samsung відразу. Проблема тут в тому, що ремонт займав неймовірно багато часу. Цей комп у період мого студентства і безлічі рефератів - був бідою, хоча і досі він в робочому стані.
nevirko Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 12:17 Автор #16 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 12:17 Спробуй завітати до магазину що біля Аверсу, ми з товаришем купляли там ноутбук,крім того що ціна була найнижчою в Луцьку ще й торгувалися - скинули 40 грн.( в Ентері було дорожче ) Це там де телекомпанія чи в центрі? А назва магазину яка?
V0V Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 14:29 #17 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 14:29 Спробуй завітати до магазину що біля Аверсу, ми з товаришем купляли там ноутбук,крім того що ціна була найнижчою в Луцьку ще й торгувалися - скинули 40 грн.( в Ентері було дорожче ) Це там де телекомпанія чи в центрі? А назва магазину яка? Думаю, що мова йде про магазин на пр-т. Соборності біля бувшого офісу Аверса. Магазин називається Медіамаркет. Якщо вчитатись в назву - то не важко здогадатись що цей магазин належить ПП Медіа.
vadimaca Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 07:47 #18 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 07:47 Давно купую у Системз, http://systems.com.ua , вони не так давно переїхали на місце Ентера, що на Лесі Українки, навпроти комп"ютерного всесвіту.Раджу - ціни приємні, доставка замолення завжди вчасна, проблем з ремонтом/гарантією ніколи не було. Хтось там ще закупляється?
max Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 07:57 #19 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 07:57 Давно купую у Системз, http://systems.com.ua , вони не так давно переїхали на місце ЕнтераЦе ті що були у будинку побуту? Імхо, зря переїхали.Я брав там моніки б/у, а зараз на новому місці якось все зкомкано, заходиш і не зрозуміло з представником якого магазину розмовляєш (там був і Ентер одночасно)Чи зараз вже тільки Сістемз повністтю на всій площі?
Yuraul Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 08:03 #20 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 08:03 Повністю Системз. Той Ентер переїхав назад на Винниченка.
Соромітник Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 08:08 #21 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 08:08 ніколи не були разом з Ентером. то просто 2 менеджера, які колись там працювали, тепер на Системзі. а б/в техніка і надалі продається, просто у підвальчику на сервісі. P.S.: кльова контора, рекомендую
Yuraul Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 08:23 #22 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 08:23 А якщо по темі, то принципової різниці немає: вскрізь гемор з гарантією один і той самий, комплектуючі одні й ті ж самі. Більше того, більшість із них купуються у одних і тих же поставщиків. Головне не знайти на свою голову якусь зовсім мутну конторку. Тому краще скористатись порадами тих, хто уже тут відписався і вибрати собі контору, яка подобається/влаштовує.
Ukrainec Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 07:10 #23 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 07:10 http://xpert.in.ua/ - останні 1,5 купую тільки тут, за виключеням відсутніх позицій. Один раз мав справу з їхньою гарантією, так нічого, заніс річ через два дні забрав. І ніяких проблем!
gosha1978 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 09:07 #24 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 09:07 http://www.enter.rv.ua/contacts.php - сайт Ентера. Нажаль нічого у них ще не купував вражень немає.http://mediamarket.lutsk.ua/ - cайт Медіамаркета, що біля Аверса, купую постійно, ціни як для Луцька не погані. Можна розрахуватись кредитною карткою.
nevirko Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 09:13 Автор #25 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 09:13 А якщо по темі, то принципової різниці немає: вскрізь гемор з гарантією один і той самий, комплектуючі одні й ті ж самі. Більше того, більшість із них купуються у одних і тих же поставщиків. Головне не знайти на свою голову якусь зовсім мутну конторку. Тому краще скористатись порадами тих, хто уже тут відписався і вибрати собі контору, яка подобається/влаштовує.З постачальнаками більшості я розібрався. Порада менеджерам до яких я уже заходив - принаймні не показуйте монітори. Гарна ціна, і я уже був би готовий купити, якби не специфічні комплектуючі, які мені насправді потрібні. Коли менеджер при мені відкриває сайт постачальника, тим більше львівського - це повний не професіоналізм, і моя відмова у придбанні. Зі СТЕКа я брати не збираюсь.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.