Перейти до змісту

Програмісти - небачений резерв для наповнення бюджету України

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

«Ми п'ята країна з експорту комп'ютерного програмного забезпечення у світі. На сьогодні експорт програмного продукту становить $1 млрд. В Україні працює 200 тисяч програмістів, із них тільки чверть офіційно. Середня заробітна плата — $1300. Це небачені резерви для наповнення бюджету України. Ми тільки повинні дати можливість їм працювати офіційно», — зауважив Тігіпко.

Джерело.

Оутсорсники, як вам перспектива від нової влади попрацювати офіційно? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь

Просто супер. Як на мене - далі потрібно просто міняти... країну проживання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

*пішов в нелегальні програмісти заробляти свої 1300 енотів*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки розумію мені треба з легальних у нелегальні йти за своїми 1300 середніми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куда заяву нести? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато таких програмістів працюють на "за бугор", там їм і виплачують ЗП, то хулі платити податки країні, яка мені нічьо не платить ? :smile3: за спасіба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато таких програмістів працюють на "за бугор", там їм і виплачують ЗП, то хулі платити податки країні, яка мені нічьо не платить ? :smile3: за спасіба?

за то шо наша міліція тебе береже, лікарі лікують, вчителі вчать твоїх дітей і депутати дбають про твоє світле майбутнє ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

безплатно катає... безплатно стриже...

А де дають 1300 зелених програмістам? Покажіть — я несу резюме... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага ,і вчать і лікують))) особливо лікують, страшно в лікарню ходити, щоб бува не "залікували" :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зато прийде до тебе в палату, очі вилупить на тебе мовляв давай гроші, дасиш гроші і ставлення змінюється і лікувати починають...нема грошей - нікому ти не треба...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одне питання: чи платите ви податки країні, яка вам платить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще й страховку медичну оплачую коли туди їду :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даже люди, которые думают, что они ничего не платят, платят очень много налогов. Как-минимум 20% НДС, который суть непрямой налог.

Так что не переживай, если ты покупаешь в супермаркете хотя-бы на 200 баксов в месяц - свою долю налогов ты государству отдал.

А пенсионеры обойдутся без 32% от твоей зарплаты. Пусть с Нерушимого Союза свою пенсию требуют.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще й страховку медичну оплачую коли туди їду :)

Тоді чого переживаєш? Маєш підтверджуючі папери про сплату податку - спиш спокійно. Україна вже майже між всіма країнами підписала Конвенціїї та Угоди про уникнення подвійного оподаткування. Чо ниєте, в поліклініки/лікарні наші не ходите, садки/школи/інститути не тут закінчували, діти ваші в Англіїї будуть вчитися, пенсію будете де отримувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я не переживаю, посто абідно, що програмістів розцінюютьяк: "Це небачені резерви для наповнення бюджету України"

Нікель, я не нию :)

а на рахунок пенсії: є різні пенсійні програми від банків, так що всьо гуд :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я не переживаю, посто абідно, що програмістів розцінюютьяк: "Це небачені резерви для наповнення бюджету України"

Нікель, я не нию :)

а на рахунок пенсії: є різні пенсійні програми від банків, так що всьо гуд :)

справа не тільки в пенсії, на наших податках тримаються всі бюджетні організації, і я не вірю, що ти ні разу з ними не перетинався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

безплатно катає... безплатно стриже...

А де дають 1300 зелених програмістам? Покажіть — я несу резюме... :)

думаю саме у пана Тігіпка, хоча у банку своєму він не дуже радував народ великими зарплатами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі про податки - наша вельми шановна служба зайнятості, принаймі обласне управління гуляє корпоративний Новий Рік у "Зеленому Гаю" - повністю все оплачено профспілками - і ви хочете що б ми оплачували на ось таке податки? я вже не кажу про тисячні з/п депутатів, та виплат на оздоровлення від дебілізму у різного типу санаторіях де купують газонокосарки за сотні тисяч гривень наших же знову грошей. а бідні фахівці ІТ технологій крутяться як можуть, вилазять мізками з голови щоб щось заробити у нас, бо як відомо не дуже то раді оплачувати достойно роботу у нас і за це ми ще й нечуваний резерв для бюджету.

бачу награємось ми ще у бюджети на податки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі про податки - наша вельми шановна служба зайнятості, принаймі обласне управління гуляє корпоративний Новий Рік у "Зеленому Гаю" - повністю все оплачено профспілками - і ви хочете що б ми оплачували на ось таке податки? я вже не кажу про тисячні з/п депутатів, та виплат на оздоровлення від дебілізму у різного типу санаторіях де купують газонокосарки за сотні тисяч гривень наших же знову грошей. а бідні фахівці ІТ технологій крутяться як можуть, вилазять мізками з голови щоб щось заробити у нас, бо як відомо не дуже то раді оплачувати достойно роботу у нас і за це ми ще й нечуваний резерв для бюджету.

бачу награємось ми ще у бюджети на податки

Я хочу, щоб податки платили всі, але не на "таке". За таке я сам готовий "піднімати на вила".

І да, я не багатший за "бідних програмістів".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во -во, як буде прозоро все ,куди ідуть наші податки, і на що, тоді і платити буду :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во -во, як буде прозоро все ,куди ідуть наші податки, і на що, тоді і платити буду :P

значить правильно Тігіпко каже: доїти вас треба, причом насильно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Злий ти Нікель :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я готовий щоб мене адекватно доїли, при умові стабільного відкриття кримінальних справ по факту розбазарювання бюджетних грошей із подальшим покаранням винних. бо цей випадок вже реальний прецентдент розкрадання коштів. і їх постійно. хто працює в ІТ сфері знають як у грудні бюджетні організації скуповлюють мох і болото за будь які гроші бо їх треба потратити, інакше не дадуть на наступний рік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

значить правильно Тігіпко каже: доїти вас треба, причом насильно.

О! Мля! не тіко програмьорам горе!!!!!!

http://www.volynnews.com/news/ukraine/v_ukrayini_skorotyat_5_tysyach_mytnykiv/

Теперь ты можешь впадать в отчаяние.

Работать пойдешь. Умеешь что-нибудь делать-то?

Да, есть из чего впасть в отчаяние. ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рєбята, держава величезний механізм і ми в ньому, якщо не шестерні, то хоча б гвинтики. І щоб цей механізм працював, треба щоб кожна деталь працювала, а не ставила ультиматуми. Спочатку зробіть свою роботу (сплатіть податки), а тоді вимагайте виконання роботи іншими учасниками процесу (відкриття кримінальних справ за розбазарювання держ. коштів). А то самі порушуєте закони, а хочете щоб інші цього не робили.

я готовий щоб мене адекватно доїли, при умові стабільного відкриття кримінальних справ по факту розбазарювання бюджетних грошей із подальшим покаранням винних. бо цей випадок вже реальний прецентдент розкрадання коштів. і їх постійно. хто працює в ІТ сфері знають як у грудні бюджетні організації скуповлюють мох і болото за будь які гроші бо їх треба потратити, інакше не дадуть на наступний рік.

Ніби всі ІТ-шники знають, а де хоч одна скарга в прокуратуру від знаючих? Немає жодної, бо якщо і знаємо то самі на цьому і заробляємо. А якщо не заробляємо, то сцимо, це тільки за компом всі сміливі.

Я вперше радий, що голосував (в першому турі) за Тигипка.

п.с. платять всі: сапожніки, кравці, стоматологи, юристи, перукарі і т.д. Вони що не в таких умовах як іт-шники? Чи ви "ізбранниє"? Ким і для чого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...