Harddriver Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 11:57 #1 Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 11:57 «Ми п'ята країна з експорту комп'ютерного програмного забезпечення у світі. На сьогодні експорт програмного продукту становить $1 млрд. В Україні працює 200 тисяч програмістів, із них тільки чверть офіційно. Середня заробітна плата — $1300. Це небачені резерви для наповнення бюджету України. Ми тільки повинні дати можливість їм працювати офіційно», — зауважив Тігіпко. Джерело. Оутсорсники, як вам перспектива від нової влади попрацювати офіційно?
msv Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 12:20 #2 Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 12:20 Просто супер. Як на мене - далі потрібно просто міняти... країну проживання
Snig Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 12:49 #3 Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 12:49 *пішов в нелегальні програмісти заробляти свої 1300 енотів*
madkot Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 12:59 #4 Опубліковано 23 Грудня, 2010 в 12:59 наскільки розумію мені треба з легальних у нелегальні йти за своїми 1300 середніми
Fantom Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:04 #6 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:04 багато таких програмістів працюють на "за бугор", там їм і виплачують ЗП, то хулі платити податки країні, яка мені нічьо не платить ? за спасіба?
vampirich Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:06 #7 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:06 багато таких програмістів працюють на "за бугор", там їм і виплачують ЗП, то хулі платити податки країні, яка мені нічьо не платить ? за спасіба? за то шо наша міліція тебе береже, лікарі лікують, вчителі вчать твоїх дітей і депутати дбають про твоє світле майбутнє
legolas_soi Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:12 #8 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:12 безплатно катає... безплатно стриже... А де дають 1300 зелених програмістам? Покажіть — я несу резюме...
Fantom Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:41 #9 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:41 ага ,і вчать і лікують))) особливо лікують, страшно в лікарню ходити, щоб бува не "залікували"
L0RG Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:06 #10 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:06 А зато прийде до тебе в палату, очі вилупить на тебе мовляв давай гроші, дасиш гроші і ставлення змінюється і лікувати починають...нема грошей - нікому ти не треба...
nickel Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:10 #11 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:10 багато таких програмістів працюють на "за бугор", там їм і виплачують ЗП, то хулі платити податки країні, яка мені нічьо не платить ? за спасіба? Одне питання: чи платите ви податки країні, яка вам платить?
Fantom Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:28 #12 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:28 ще й страховку медичну оплачую коли туди їду
diezel Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:28 #13 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:28 багато таких програмістів працюють на "за бугор", там їм і виплачують ЗП, то хулі платити податки країні, яка мені нічьо не платить ? за спасіба? Даже люди, которые думают, что они ничего не платят, платят очень много налогов. Как-минимум 20% НДС, который суть непрямой налог. Так что не переживай, если ты покупаешь в супермаркете хотя-бы на 200 баксов в месяц - свою долю налогов ты государству отдал. А пенсионеры обойдутся без 32% от твоей зарплаты. Пусть с Нерушимого Союза свою пенсию требуют.
nickel Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:37 #14 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:37 ще й страховку медичну оплачую коли туди їду Тоді чого переживаєш? Маєш підтверджуючі папери про сплату податку - спиш спокійно. Україна вже майже між всіма країнами підписала Конвенціїї та Угоди про уникнення подвійного оподаткування. Чо ниєте, в поліклініки/лікарні наші не ходите, садки/школи/інститути не тут закінчували, діти ваші в Англіїї будуть вчитися, пенсію будете де отримувати?
Fantom Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:40 #15 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:40 та я не переживаю, посто абідно, що програмістів розцінюютьяк: "Це небачені резерви для наповнення бюджету України" Нікель, я не нию а на рахунок пенсії: є різні пенсійні програми від банків, так що всьо гуд
nickel Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:59 #16 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:59 та я не переживаю, посто абідно, що програмістів розцінюютьяк: "Це небачені резерви для наповнення бюджету України" Нікель, я не нию а на рахунок пенсії: є різні пенсійні програми від банків, так що всьо гуд справа не тільки в пенсії, на наших податках тримаються всі бюджетні організації, і я не вірю, що ти ні разу з ними не перетинався.
madkot Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 10:04 #17 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 10:04 безплатно катає... безплатно стриже... А де дають 1300 зелених програмістам? Покажіть — я несу резюме... думаю саме у пана Тігіпка, хоча у банку своєму він не дуже радував народ великими зарплатами
madkot Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 10:11 #18 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 10:11 доречі про податки - наша вельми шановна служба зайнятості, принаймі обласне управління гуляє корпоративний Новий Рік у "Зеленому Гаю" - повністю все оплачено профспілками - і ви хочете що б ми оплачували на ось таке податки? я вже не кажу про тисячні з/п депутатів, та виплат на оздоровлення від дебілізму у різного типу санаторіях де купують газонокосарки за сотні тисяч гривень наших же знову грошей. а бідні фахівці ІТ технологій крутяться як можуть, вилазять мізками з голови щоб щось заробити у нас, бо як відомо не дуже то раді оплачувати достойно роботу у нас і за це ми ще й нечуваний резерв для бюджету. бачу награємось ми ще у бюджети на податки
nickel Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 10:22 #19 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 10:22 доречі про податки - наша вельми шановна служба зайнятості, принаймі обласне управління гуляє корпоративний Новий Рік у "Зеленому Гаю" - повністю все оплачено профспілками - і ви хочете що б ми оплачували на ось таке податки? я вже не кажу про тисячні з/п депутатів, та виплат на оздоровлення від дебілізму у різного типу санаторіях де купують газонокосарки за сотні тисяч гривень наших же знову грошей. а бідні фахівці ІТ технологій крутяться як можуть, вилазять мізками з голови щоб щось заробити у нас, бо як відомо не дуже то раді оплачувати достойно роботу у нас і за це ми ще й нечуваний резерв для бюджету. бачу награємось ми ще у бюджети на податкиЯ хочу, щоб податки платили всі, але не на "таке". За таке я сам готовий "піднімати на вила".І да, я не багатший за "бідних програмістів".
Fantom Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 10:38 #20 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 10:38 Во -во, як буде прозоро все ,куди ідуть наші податки, і на що, тоді і платити буду
nickel Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 10:46 #21 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 10:46 Во -во, як буде прозоро все ,куди ідуть наші податки, і на що, тоді і платити буду значить правильно Тігіпко каже: доїти вас треба, причом насильно.
madkot Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 12:54 #23 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 12:54 я готовий щоб мене адекватно доїли, при умові стабільного відкриття кримінальних справ по факту розбазарювання бюджетних грошей із подальшим покаранням винних. бо цей випадок вже реальний прецентдент розкрадання коштів. і їх постійно. хто працює в ІТ сфері знають як у грудні бюджетні організації скуповлюють мох і болото за будь які гроші бо їх треба потратити, інакше не дадуть на наступний рік.
Volyniaka Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 13:18 #24 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 13:18 Во -во, як буде прозоро все ,куди ідуть наші податки, і на що, тоді і платити буду значить правильно Тігіпко каже: доїти вас треба, причом насильно. О! Мля! не тіко програмьорам горе!!!!!! http://www.volynnews.com/news/ukraine/v_ukrayini_skorotyat_5_tysyach_mytnykiv/ Теперь ты можешь впадать в отчаяние. Работать пойдешь. Умеешь что-нибудь делать-то? Да, есть из чего впасть в отчаяние. ©
nickel Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 13:40 #25 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 13:40 Рєбята, держава величезний механізм і ми в ньому, якщо не шестерні, то хоча б гвинтики. І щоб цей механізм працював, треба щоб кожна деталь працювала, а не ставила ультиматуми. Спочатку зробіть свою роботу (сплатіть податки), а тоді вимагайте виконання роботи іншими учасниками процесу (відкриття кримінальних справ за розбазарювання держ. коштів). А то самі порушуєте закони, а хочете щоб інші цього не робили.я готовий щоб мене адекватно доїли, при умові стабільного відкриття кримінальних справ по факту розбазарювання бюджетних грошей із подальшим покаранням винних. бо цей випадок вже реальний прецентдент розкрадання коштів. і їх постійно. хто працює в ІТ сфері знають як у грудні бюджетні організації скуповлюють мох і болото за будь які гроші бо їх треба потратити, інакше не дадуть на наступний рік.Ніби всі ІТ-шники знають, а де хоч одна скарга в прокуратуру від знаючих? Немає жодної, бо якщо і знаємо то самі на цьому і заробляємо. А якщо не заробляємо, то сцимо, це тільки за компом всі сміливі.Я вперше радий, що голосував (в першому турі) за Тигипка.п.с. платять всі: сапожніки, кравці, стоматологи, юристи, перукарі і т.д. Вони що не в таких умовах як іт-шники? Чи ви "ізбранниє"? Ким і для чого?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.