Перейти до змісту

На Аукро класна акція!

edel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тільки що зайшов на Аукро а там акція....інфа тут ..була там зранку інша загадка,я вже найшов в неті на неї відповідь і забув зайти.......так обідно :( чуваку повизло зайшов і виграв за 1 гривню нетбук асус.....зараз нова загадка....Розвязуєм!!!

Опубліковано

Подсказка:

Когда прекратится продажа билетов в первый музей России, учреждённый императором Петром I, я принесу свой третий товар.

Опубліковано

а куди відповідь писати?

відповідь - це час, в цей час треба зайти на ту сторінку і там можна буде зробити ставку, а весь інший час там немає виставлених товарів. кажись так.

Опубліковано

Ото було запитання по шарив по неті найшов таку інфу.http://www.kunstkamera.ru/info/visitors_info/.

там вказано в музеї сьодні вихідний...припустим адміни аукро говорили про (не понеділок)...тоді каса закривається в 17:00...лота в цей період виставлено не було!!!!Даж не маю інших варіантів

Опубліковано

Часы работы:

с 10 до 18 часов

В понедельник

с 10 до 17 часов

Кассы закрываются на час раньше

Выходной день - вторник

Опубліковано

Я заходив і в 16:00 лота не було...припускав таке

Время выставления анонсируется в виде загадок, обновляемых на данной странице, спотлайтах, шоукейсах и баннерах внутри Aukro

мабуть для того, щоб юзери і далі лазили по аукро, шукаючи підказки. треба після 24,00 подивитись, що буде показувати.

Опубліковано

Так блін акціє діє тільки сьогодні

Период проведения акции: с 20 декабря 2010 г. по 20 января 2010 г. включительно.
Опубліковано

Так блін акціє діє тільки сьогодні

Период проведения акции: с 20 декабря 2010 г. по 20 января 2010 г. включительно.

цей пост незрозумілий. це до мене?

звідки інфа про 17,10?

Инфракрасный обогреватель Saturn ST-HT8642

завершен (Пнд 20 Дек 2010 17:10:26)

Опубліковано

ні пост не до тебе....

зайти на лот який останній виграно

там є час закінчення аукціону

Опубліковано

Я нажав найперший купить сейчас і мені видало страница недоступна а поки обновило то вже хтось зробив ставку.

Опубліковано

Тоже разобралса з заданием тока не успел что куда нажимать но рад что вииграл человек из нашего города!

Поздровляю GrosheyNet

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...