Перейти до змісту

Нововведення у ПДР

mrZED

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Обмеження швидкості - це економія палива, безпека руху.

для мого авто найбільша економія палива досягається на швидкості 90 км/год. ЧЬТО ДЄЛАТЬ?

На сколько я знаю "допустимый зазор" уже сократили до +5 км/ч. Где-то на форуме даже об этом упоминалось. А вообще я "ЗА" ограничение скорости до 50 км/ч.

нєа (абз.1).
  • Відповідей 450
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п'ятдесят кілометрів на годину, ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб...

Ото дали... рукаліцо...

Опубліковано
Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п'ятдесят кілометрів на годину, ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб...

Ото дали... рукаліцо...

тягнуть за собою накладення штрафу від тридцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Опубліковано

Ото дали... рукаліцо...

А що дали?

Штрафи просто різні.

Перевищів на 20 - від п'ятнадцяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів, перевищів на 50 - від тридцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів

Опубліковано

Якщо ти порушив швидкісний режим в місті 60 + 20 =80 км/год от те що буде більше на те і штрафуватимуть.

Але якщо ти не виконав вимог знаків обмеження швидкості то +20 тут не діє і будь добр відповідай за правопорушення.

Опубліковано

то Весь Луцьк точно перейде на велосипеди.

Не все перейдут, я к примеру, езжу на работу, по работе, на обед, и с работы на авто, т.к. по работе вожу разные запчасти, которые на велосипед, ну хоть укакайся не влезут и весом они от 50 кг и до 150 кг. И я не один такой, много кто ездит на машине не ради комфорта и пальцы "веером" делать, а по необходимости. Я бы сам рад на велике, но никак.

Опубліковано

Чё то я не понял, за превышение на 20км/ч (другими словами если ехал по городу 72км/ч) - штраф 15*573,50=8602.50 Трындец........ усираюсь со смеху...... это в стране в которой средняя зарплата 2000гривень :) ....

что такое 573,50? неоподаткованый минимум вроде 17, т.е. 15 * 17 = 255

Опубліковано

Хм! Ну я просто гугланул и увидел эту цифру, вроде как реальная показалась. Ибо 17 - это что уже за цифра, скоро рулона туалетной бумаги за них не купишь. Ну а штраф в 255 :) - так такого нет уже несколько лет, меньше 300 не выписывают (за скорость разумеется).

Хм! И тут вы не правы)) в июне этого года мне выписали штраф 255 грн за превышение скорости на киевской трассе.

Опубліковано

От не можу зрозуміти, хіба так важко поставити датчики часу. Це ж в рази дешевше за радари. Самий надійний метод... проїхав дистанцію за менший час - отримай штраф. Навіщо ту швидкість визначати? Сумніваюсь що хтось буде повзти 60км/год 30 хв наприклад, щоб вирівняти цей зазор на 100км шляху, а потім буде валити 140км/год ще пів години. Всі рано чи пізно зрозуміють, що краще їхати 100км/год весь шлях і не паритися. Економія пального + безпечна швидкіть в разі аварійної ситуації.

Опубліковано

, меньше 300 не выписывают (за скорость разумеется).

Хм! И тут вы не правы)) в июне этого года мне выписали штраф 255 грн за превышение скорости на киевской трассе.

Аналогічно. Відбувся мінімальним штрафом (255 грн) за перевищення швидкості на тій же київській трасі

Опубліковано

м! Ну я просто гугланул и увидел эту цифру, вроде как реальная показалась. Ибо 17 - это что уже за цифра, скоро рулона туалетной бумаги за них не купишь.

Згідно пункта 5 Розділу XX Перехідних полoжeнь Податкового кодексу України:

"Якщо норми іншиx законів містять посилання нa неоподатковуваний мінімум доходів громадян, тo для цілей їх застосування використовуєтьcя сума в розмірі 17 гpивень, крім норм адміністративного тa кримінального законодавства в чaстині кваліфікації злочинів абo правопорушень, для якиx сума неоподатковуваного мінімуму встановлюється нa рівні податкової соціальної пільги, визнaченої підпунктом 169.1.1 пyнкту 169.1 статті 169 рoзділу ІV цьогo Кодексу для відповідного року."

Податкова соціальна пільга в 2013 році дoрівнює 573,5 грн.

такого нет уже несколько лет, меньше 300 не выписывают (за скорость разумеется).

як було сказано вище - Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг, правил перевезення вантажів, буксирування транспортних засобів, зупинки, стоянки, проїзду пішохідних переходів, ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах, а так само порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками, -

тягнуть за собою накладення штрафу від п'ятнадцяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Тобто, від 15х17=255 грн. до 20х17=340 грн.

Грубо кажучи інспектор на місці вирішує який штраф виписати - 255 чи 340 грн. або 300 грн.

Опубліковано

Якщо рух обмежать до 50 км\год, то Весь Луцьк точно перейде на велосипеди.

ААААА Таки точно велосипедістів ідея! Їм завідно що не можуть їхать швидше 50 км і їхній комплекс меншовартості змусив їх підкинути таку ідею в ДДАІ!!! планєта_опасностє!!!!

В ГАИ сообщили, что вопрос о снижении скорости был поднят во время брифинга на Форуме национального партнерства по безопасности дорожного движения киевской ассоциацией велосипедистов.

ГАИ не будет ограничивать скорость до 50 км/ч

Опубліковано

Dream, максимальна транспортна швидкість мого вело 54 км\год (більше без шолома страшно). про спортсменів мовчу ;)

оффтоп. Стаття ніачом. Дивіться, вони написали фіг зна шо

В ГАИ отмечают, что пока никаких законодательных изменений относительно скоростного лимита на дорогах не планируется.

(і потім, трохи нижче)

Ранее сообщалось, что Министерство внутренних дел разрабатывает новые изменения в правила дорожного движения на следующий год, в частности....

Самі не знають чи розроблювалось чи ні.

І цікаво, відколи це "форбс" авторитет в ДАІ, або ДАІ у форбса?

Опубліковано

vetalforever, перефразую сказане тобою.

Дивіться, вони написали то шо тре:

Ранее сообщалось, что Министерство внутренних дел
новые изменения в правила дорожного движения на следующий год, в частности....

(і перед тим, трохи вище)

В ГАИ отмечают, что пока никаких законодательных изменений относительно скоростного лимита на дорогах
не планируется.

І що форбсу не можна про даі писати?

Опубліковано

Dream,

Я не казав, що не можна. Просто це як ковабса з сметаною.... не клеїться..

На рахунок цитати з статті. Саме так як Я написав:

- кажуть, що нічого не планувалось

- кажуть, що планувалось.

Ти придивися :)

Опубліковано

Скоро в ПДР будуть вносити пункт: "Погнати з vetalforever"

Якшо так надалі будуть відноситися...при всій моій повазі до борди, адмінів і деяких учасників - будемо змотувати удочки.

Опубліковано

Якшо так надалі будуть відноситися...при всій моій повазі до борди, адмінів і деяких учасників - будемо змотувати удочки.

ми сумуватимемо за тобою :0032:
Опубліковано

Ти придивися :)

ти вчитайся:

Раніше повідомлялось що будуть вноситись зміни в пдр, але уточнюємо - змін не буде.

Що не так?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...