Перейти до змісту

бібікання на переході

Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 511
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

розкажу я свою історію,завдяки темі то й висловлю обурення.

сам же буваю як пішоходом так і водієм,так ось на конякіна навпроти автостанціїї пішохідний перехід на зупинку,я обернувшись в обидві сторони,оцінив ситуацію й просто став й зупинився відразу на перехожі пропускаючи зліва пікапчіка сітроена здається,не створивши ані на секунду аварійної ситуації,так як він навіть не пригальмовува а я пропускав його-точніше їх по,не сигналили хоч,але забачив що в мою сторону лунали репліка з уст обох молодків нервових,це щодо водіїв які є унікуми,а взагалі я ніколи не соромлюся подякувати жестом водію який пропускає коли здавалось би й я можу почекати й водій встигає,але водій перший зупиняється проводжуючи рукою в сторону переходу респект таким водіям!!!я їм теж завжди вклоняюсь))або рукою дякую)))

Опубліковано

Бібікання на пішоходному переході неприпустиме. Як би пішохід не йшов, чи говорить по телефону, чи слухає музику в навушниках, чи доперебігає на мигаючий - це його зона проходу, їх в порівнянні з усією площею дороги, мізер, можна й потерпіти. Я сам водій і собі такого не позволяю - це дуже сильно принижує людину на зебрі.

Опубліковано

розкажу я свою історію,завдяки темі то й висловлю обурення.

сам же буваю як пішоходом так і водієм,так ось на конякіна навпроти автостанціїї пішохідний перехід на зупинку,я обернувшись в обидві сторони,оцінив ситуацію й просто став й зупинився відразу на перехожі пропускаючи зліва пікапчіка сітроена здається,не створивши ані на секунду аварійної ситуації,так як він навіть не пригальмовува а я пропускав його-точніше їх по,не сигналили хоч,але забачив що в мою сторону лунали репліка з уст обох молодків нервових,це щодо водіїв які є унікуми,а взагалі я ніколи не соромлюся подякувати жестом водію який пропускає коли здавалось би й я можу почекати й водій встигає,але водій перший зупиняється проводжуючи рукою в сторону переходу респект таким водіям!!!я їм теж завжди вклоняюсь))або рукою дякую)))

фігасє речення!

моск сламал, но нєпонял ;)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні близько 22:10 на переході (поворот з вул.Рівненська на вул.Дубнівська, в напрямку автозаводу) молодий мудило на Мітсубісі Паджеро (можливо помиляюсь з маркою) АС 7757 .. їхав та нагло сигналив до пішохода, який перед ним переходив дорогу по зебрі. Зупинився посеред переходу в 1 ряду перешкоджаючи руху, відкрив вікно та почав активно пояснювати пішоходу мабуть що він "козел...і т.п."

Луцьк стає Москвою? :0156::0161::mdr:

Опубліковано

Ха, недавно моя дружина повертала з Відродження перед ВОГом направо, а з зустрічної їй сигналило якесь мудило на джипі, шо вона його не пропустила.

• 2 року потому...
Опубліковано

Як кажуть*вік живи-вік учись.*Все дивувався які чемні пішоходи в Польші,не ступить на зебру,поки авто не зупиниться.А тут виявляється,ось в чому справа...

КАК ПОЛЬСКИХ ПЕШЕХОДОВ ШТРАФУЮТ ЗА НАРУШЕНИЯ ПДД

Украинские пешеходы, по большому счету, - неприкосновенные участники дорожного движения. Они могут быть неадекватными, бросаться прямо под колеса автомобиля, но наказать их, на деле, не представляется возможным, ведь пешеходы редко носят с собой документы, а устраивать тягомотину из-за 51 гривны — абсурд. Но в Польше дела обстоят иначе.

http://avtoblog.org.ua/news/kak-polskih-peshehodov-shtrafujut-za-narushenija-pdd

• 4 місяця потому...
Опубліковано

ну от і до цієї теми прийшла черга "підйому" її поліцейськими :)

Цитувати

ЗА ДВІ ГОДИНИ ПАТРУЛЬНІ ОШТРАФУВАЛИ ДЕВ’ЯТЬ ПІШОХОДІВ

Протягом двох годин поліцейські винесли на лучан дев’ять постанов за ч.1 ст. 127 КУпАП - непокора пішоходів сигналам регулювання дорожнього руху, перехід ними проїзної частини у невстановлених місцях або безпосередньо перед транспортними засобами, що наближаються.
Працювали по цих постановах патрульні в районі Північного ринку і ТЦ «Глобус», де є достатня кількість пішохідних переходів.
Також патруль провів кілька десятків профілактичних бесід з пішоходами, які перебігали дорогу у невстановлених місцях. 
Водії, побачивши, що штрафують пішоходів, зупинялись і дякували поліцейським за роботу.
Патрульна поліція Луцька закликає громадян бути обачними, переходити дорогу лише у визначених місцях, адже невиконання цих вимог може коштувати життя

Опубліковано
В 16.06.2013 at 00:15, bublik007 сказал:

Цим с...м по іншому не доходить....Самого чуть не збили на Карлусі під час зливи :_28::_28::_28:

ти вибачай друже, я не в курсі, але ти керував авто під час зливи ? а під час зливи у вечірній час, коли ввімкнене світло фар ? Коли при таких умовах їдеш, то думаєш лише про одне, щоб якийсь олень несподівано на дорогу не вискочив, бо видимість знижуєтся до критичної відмітки й реально посивіти можна в місті

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...