Перейти до змісту

лікарі Луцька

NSL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

пишимо хто скільки давав лікареві за лікування. також необхідно вказати Прізвище, ім"я та по-батькові лікаря.

Тетяна Станіславівна Стельмащук 250 грн. гінекологія. лікарня № 2.

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

пишЕмо хто скільки давав лікареві за лікування. також необхідно вказати Прізвище, ім"я та по-батькові лікаря.

??????? :blink:

А діагноз також писати?

Опубліковано

Угу, и диагноз, и данные осмотра, и список лекарств, и продолжительность лечения, и сканы чеков с рецептами, и фото до и после... :D

Бред.

Опубліковано

топік-стартер, який сенс існування цієї теми? Дізнатись, шо медицина у нас платна - це і так давно нікому не секрет. А воно вам треба, в кишенях чужих людей ритись?.. :unsure:

Опубліковано

Тетяна Станіславівна 250 грн. гінекологія.

І де тут зернятко здорового глузду?

250грн - це за що?

- венеричне захворювання?

- кіста?

- ерозія?

- ще купа всяких болячок, яких я не знаю (від найпростіших до дуже складних)???

Бред.

+1

Опубліковано

А для чого така тема??? Що топікстартер хоче цим добитися. Приходилося давати лікарям. І не раз. Но я ні одного прізвища не скажу. Ви що,хочете щоб лікар за свою мізерну державну зарплату вас лікував як доктор Хаус??? Та не буде такого. І якщо не дай Бог комусь попасти в лікарню, думаю заради свого здоров'я і здоров'я своїх близьких дасть пару грн лікарю, аби все пройшло добре.

Опубліковано

смисл не у болячках і вартості їхнього лікування, а в тому, що коли не даси взятки то відношення лікаря до пацієнта як до бидла, але, тим не менше, я вважаю, що оприлюднювати тут усі ці подробиці не зовсім коректно

Опубліковано

просто пока не було заплачено в карман 250 грн. лікування не було нормального. два дні лікар взагалі не цікавився станом хворого. і по розмовах в палаті були пацієнти які не дали в карман хабаря. то зразу видно як лікує "платних" хворих і як лікує тих що нічого не заплатили.просто в Україні "безкоштовна медицина". А виходить не маєш грошей, то вмирай, а лікувати без хабаря ніхто не буде.

Треба щоб всі знали які лікарі хабарники. (бо всі платять, але й всі мовчать, не розголошують що дали хабарь) Чогось бояться. Чого тут боятися? Треба відстоювати ставлення до себе лікарів.

Опубліковано

коли не даси взятки то відношення лікаря до пацієнта

адекватне

Значить Вам попадались лише порядні лікарі.

Моя ситуація. Малюк - 1рік 5міс. Вилив на себе щойно заварену каву (кип"яток).

Бігом в машину і в лікарню. Кричить дико - я над ним плачу.

Лікар: МАЄТЕ ГРОШІ??? Бо треба купити одне-друге...

Сказала - маю. Купили. Обробили йому рани. Ми питали, чи шрами залишаться, а нам сказали, що станом на тоді це - не головне. Головне - треба дивитись, щоб малюк не помер від обезводнення. Страшно. Потім ще дали "на карман", бо нас ще й в реанімацію поклали, то ж хочеться, щоб хоч хто-небудь заглянув до малюка (субота, вечір).

Питання: а якби в мене не було грошей?

Опубліковано

схожа ситуація. Попав з виразкою в міську лікарню на четвертому курсі. Поклали в гастроентерологію. Пролежав день, лікуючий лікар навіть не підійшов на обході, запитав в нього за приписки і процедури, каже не спіши ше зробимо і все випишемо, і каже, з батьків хай хтось прийде, а в мене мама до 8 на роботі, і кажу мол ніхто не прийде. Так я один день пролежав дарма, не дочекався. А стан такий був. шо їсти нічого не міг, тікі шось пити і то з натяжкою. На другий день знову обхід, на мої питання про лікування нічого не відповів. Я тоді не витримав, взяв 100 грн і пішов до нього і кажу "це щоб пришвидшити процес моо лікування". Через годину були приписання і направлення на процедури. Отак от

Опубліковано

Більше зтикалася з тим, що коли лікар розуміє що в тебе є гроші - залікує до смерті!

так що я за те, щоб вдяка була пост-фактум. коли вже здоровий. На щастя останні роки я звертаюся лише до "перевірених своїх" лікарів!

Опубліковано

їжте норм., спіть норм., шліть накуй тих хто вас нервує без причини. Не переймайтеся тим, що у вас нема того-то того-то, і не вдалось поки те-то і те-то. "You can not allways get what you want" - мудрі слова Rolling Stones/ І все буде набагато краще, ніж ви вже встигли собі наперед надумати

Опубліковано

топік-стартер, який сенс існування цієї теми?

Год к концу подходит. План выполнять то нада) СБУ там, налоговая :rolleyes:

Опубліковано

Цікава ракція на тему. Лікарі в переважно викликають в більшості тільки негативні спогади, але конкретно сказати ПІБ і суму - то вже "дурниці" і "ні до чого не приведе". Питання наступне. Якщо в цьому сенсу немає, то що тоді треба зробити (при чому реального а не просто "пагаваріть"), аби змінити ситуацію?

Опубліковано

Цікава ракція на тему. Лікарі в переважно викликають в більшості тільки негативні спогади, але конкретно сказати ПІБ і суму - то вже "дурниці" і "ні до чого не приведе". Питання наступне. Якщо в цьому сенсу немає, то що тоді треба зробити (при чому реального а не просто "пагаваріть"), аби змінити ситуацію?

а що зробиш? Якщо люди привчили лікарів брати спочатку подяки, а потім лікарі "розжиріли" і самі стали брати "залог" для виконання своєї безпосередньої роботи? Тут вся справа у менталітеті українця.

Опубліковано

коли не даси взятки то відношення лікаря до пацієнта

адекватне

дивні в тебе поняття адекватності, говориш як ображений лікар

Опубліковано

їжте норм., спіть норм., шліть накуй тих хто вас нервує без причини. Не переймайтеся тим, що у вас нема того-то того-то, і не вдалось поки те-то і те-то.

Відразу видно, що студент і життя не вчило, а поради даєш, як старий :) Все ще в тебе попереду - і недосипання, і перекуси всухом'ятку і неможливість послати тих, хто напрягає, бо вони твоє начальство чи твої клієнти...

Опубліковано

Відразу видно, що студент і життя не вчило, а поради даєш, як старий :) Все ще в тебе попереду - і недосипання, і перекуси всухом'ятку

вже позаду

і неможливість послати тих, хто напрягає, бо вони твоє начальство чи твої клієнти...

шлю в сєрдцах так далеко, шо ні одним транспортним засобом не добратись. ЗЗовні ж при цьому - само очарованіє і вічливасть

Это он явно Хаусом впечатлился :D

так, як і 95%. Тільки тут це ні до чого, ага

Опубліковано

Раніше я доволі часто лікувався в різних лікарів,бо мав проблеми з ногою, і я жодного разу не чув від лікаря щоб той просив гроші "на карман". Ви самі тикаєте їм гроші.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...