Перейти до змісту

Продам магазин на Новому ринку

vechnyj

Рекомендовані повідомлення

Продам магазин на Новому ринку(р-н 'Кромберг енд Шуберт'),в перших рядах,готовий під торгівлю(утеплений,обшитий,пластикові вікна,двері).Ціна 15000$(торг).Можливий обмін на авто з доплатою.

0958930260

post-11015-0-75984100-1292254763_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забыл дописать, 17.5кв.м

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Тема ще актуальна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на тому ринку хоч процентів з 10 контейнерів працює?

Почився ринок з таким завзяттям і чому зупинився його розвиток? Народ хоч зараз туди ще за чимось їздить/ходить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на тому ринку хоч процентів з 10 контейнерів працює?

Почився ринок з таким завзяттям і чому зупинився його розвиток? Народ хоч зараз туди ще за чимось їздить/ходить?

Ні і не буде, поки людей примусово туди не заженуть, закривши Старий і Варшавку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні і не буде, поки людей примусово туди не заженуть, закривши Старий і Варшавку.

Старий то точно закриють за рік-два, дуже вже ласий там шматок земельки. І тоді цей контейнер в перших рядах буде коштувати на порядок дорожче. Як на мене, то непогана інвестиція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старий то точно закриють за рік-два, дуже вже ласий там шматок земельки. І тоді цей контейнер в перших рядах буде коштувати на порядок дорожче. Як на мене, то непогана інвестиція.

"за рік-два" могут и базары прикрыть (тогда точно будет "непогана інвестиція" :rolleyes: ), пример - та же Польша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Варшавкою не знаю, але на рахунок Старого то чув, що потроху будуть розганяти и мабуть на Новий(але то поки що чутки).І з квітня вже остаточно хочуть запускати Новий ринок.Продаю один, бо маю два, але другого залишаю собі, потроху буду починати торгувати.

А на рахунок закриття базарів, то не думаю, що за рік чи два їх повністю закриють, ніхто не захоче втрачати гроші, а там крутяться не маленькі фінанси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

В нашій країні сказати на рік наперед про будь-яке інвестування коштів в так звані "основні фонди" дуже тяжко... Не відомо що буде завтра. Можна завтра на цьому наварити, а можна навіть своїх кровних не повернути... Така в нас невідомість в завтрашньому дню...

P.S. Чомусь думаю, якби Токарський став мером - то Центральний ринок вже прикрили б, а на його місці почалося будівництво "чогось" типу "ЮВАНТа"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нашій країні сказати на рік наперед про будь-яке інвестування коштів в так звані "основні фонди" дуже тяжко... Не відомо що буде завтра. Можна завтра на цьому наварити, а можна навіть своїх кровних не повернути... Така в нас невідомість в завтрашньому дню...

P.S. Чомусь думаю, якби Токарський став мером - то Центральний ринок вже прикрили б, а на його місці почалося будівництво "чогось" типу "ЮВАНТа"

Таки правда, хоть і гірка, раніше говорили "не знаю, що завтра буде", а зараз не знаеш, що буде через годину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Новая цена 14500$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А какова там ежемесечная плата? Ведь - это это ВСЁ чьё-то! Земля под контенером кому то принадлежит!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Плата за місяць 380грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Продається...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Продам терміново,торг в межах розумного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старий давно треба закрити, Варшавку оставити, зручне розташування для всіх :) рядом автостанція + ЖД

А на місці старого ринку розбити цікавий якісь парк, щось полїзне зробити для людей, але там скоріш за все построять якусь єрундовіну :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старий давно треба закрити, Варшавку оставити, зручне розташування для всіх :) рядом автостанція + ЖД

А на місці старого ринку розбити цікавий якісь парк, щось полїзне зробити для людей, але там скоріш за все построять якусь єрундовіну :)

Побудують щось на кшталт Юванту і парку не потрібно, буде людям де прогулятись...Ось і користь для людей)

Чув, що Пасаж хочуть перенести на Новий, але це поки на рівні чуток.

Реальному покупцю хороший торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як проїзджаєш повз той ринок (на ГПЗ) - то аж душа болить... Скільки там стоїть пустих рядів із контейнерами... Хтось то вклав туди праці і коштів з перспективою. А в результаті - повний "0"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Терміново 13000$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Тема актуальна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...