Перейти до змісту

Продам магазин на Новому ринку

vechnyj

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам магазин на Новому ринку(р-н 'Кромберг енд Шуберт'),в перших рядах,готовий під торгівлю(утеплений,обшитий,пластикові вікна,двері).Ціна 15000$(торг).Можливий обмін на авто з доплатою.

0958930260

post-11015-0-75984100-1292254763_thumb.j

• 4 тижня потому...
Опубліковано

на тому ринку хоч процентів з 10 контейнерів працює?

Почився ринок з таким завзяттям і чому зупинився його розвиток? Народ хоч зараз туди ще за чимось їздить/ходить?

Опубліковано

на тому ринку хоч процентів з 10 контейнерів працює?

Почився ринок з таким завзяттям і чому зупинився його розвиток? Народ хоч зараз туди ще за чимось їздить/ходить?

Ні і не буде, поки людей примусово туди не заженуть, закривши Старий і Варшавку.

Опубліковано

Ні і не буде, поки людей примусово туди не заженуть, закривши Старий і Варшавку.

Старий то точно закриють за рік-два, дуже вже ласий там шматок земельки. І тоді цей контейнер в перших рядах буде коштувати на порядок дорожче. Як на мене, то непогана інвестиція.

Опубліковано

Старий то точно закриють за рік-два, дуже вже ласий там шматок земельки. І тоді цей контейнер в перших рядах буде коштувати на порядок дорожче. Як на мене, то непогана інвестиція.

"за рік-два" могут и базары прикрыть (тогда точно будет "непогана інвестиція" :rolleyes: ), пример - та же Польша.

Опубліковано

З Варшавкою не знаю, але на рахунок Старого то чув, що потроху будуть розганяти и мабуть на Новий(але то поки що чутки).І з квітня вже остаточно хочуть запускати Новий ринок.Продаю один, бо маю два, але другого залишаю собі, потроху буду починати торгувати.

А на рахунок закриття базарів, то не думаю, що за рік чи два їх повністю закриють, ніхто не захоче втрачати гроші, а там крутяться не маленькі фінанси.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

В нашій країні сказати на рік наперед про будь-яке інвестування коштів в так звані "основні фонди" дуже тяжко... Не відомо що буде завтра. Можна завтра на цьому наварити, а можна навіть своїх кровних не повернути... Така в нас невідомість в завтрашньому дню...

P.S. Чомусь думаю, якби Токарський став мером - то Центральний ринок вже прикрили б, а на його місці почалося будівництво "чогось" типу "ЮВАНТа"

Опубліковано

В нашій країні сказати на рік наперед про будь-яке інвестування коштів в так звані "основні фонди" дуже тяжко... Не відомо що буде завтра. Можна завтра на цьому наварити, а можна навіть своїх кровних не повернути... Така в нас невідомість в завтрашньому дню...

P.S. Чомусь думаю, якби Токарський став мером - то Центральний ринок вже прикрили б, а на його місці почалося будівництво "чогось" типу "ЮВАНТа"

Таки правда, хоть і гірка, раніше говорили "не знаю, що завтра буде", а зараз не знаеш, що буде через годину.

• 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Старий давно треба закрити, Варшавку оставити, зручне розташування для всіх :) рядом автостанція + ЖД

А на місці старого ринку розбити цікавий якісь парк, щось полїзне зробити для людей, але там скоріш за все построять якусь єрундовіну :)

Опубліковано

Старий давно треба закрити, Варшавку оставити, зручне розташування для всіх :) рядом автостанція + ЖД

А на місці старого ринку розбити цікавий якісь парк, щось полїзне зробити для людей, але там скоріш за все построять якусь єрундовіну :)

Побудують щось на кшталт Юванту і парку не потрібно, буде людям де прогулятись...Ось і користь для людей)

Чув, що Пасаж хочуть перенести на Новий, але це поки на рівні чуток.

Реальному покупцю хороший торг.

Опубліковано

Як проїзджаєш повз той ринок (на ГПЗ) - то аж душа болить... Скільки там стоїть пустих рядів із контейнерами... Хтось то вклав туди праці і коштів з перспективою. А в результаті - повний "0"...

• 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...