Перейти до змісту

сальмонелла в Луцке....

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

прошел слушок что в ТамТамчиге нашли сальмонеллу.... никто ничено не слышал по этому поводу?

p.s. вопак на ГПЗ вечером оказался закрыт, на дверях бумага - сорри, сегодня работаем до 15.00...

но работники тусуются внутрях.....

Опубліковано

ну типа в каком то ресторенчике травонулся народ, начали раскручивать, дошли до некачественных продуктов... продукты куплены в ....

p.s. зелёнка зелёнкой, а мясо(рыбу) не мешает хорошенько проваривать\прожаривать

Опубліковано

Слышал, что народ травонулся в "Червоне Сонце", причем людишки потравились непростые....

Опубліковано
Слышал, что народ травонулся в "Червоне Сонце", причем людишки потравились непростые....

Вот тока без истерик, все живы-здоровы. Щука-фаршированная, цуко опасная. Кто съел - тот присел :)

Интересно, в асфальт закатают тока поваров или еще и менеджеров? ;)

Опубліковано

Каламбурчик типа ф тему.

Суши.... ели? А у нас его таки преимщественно с лососем делают

А пишется оно(лосось) Salmon :D

Опубліковано

ресторанчик закупает продукты в мат-мате с двухкратной розничной накруткой? это что-то новое

Опубліковано

Тоді думаю цей варіант для святкування ювілею мого батька відпадає. Був один з основних варіантів, поки я це не прочитав

Опубліковано

мені особисто грішили на "золоте яблуко" =)))

але не виключено, що хтось інший повечеряв десь інде =)

Опубліковано

інформацію перепровірив : місце отруєння "Червоне сонце"... прошу вибачення за дезінформацію*

• Адміністратори
Опубліковано

а мы седня идем в КораблеГ и будем пить водку и клали мы на сальмонеллу.... =)))) ну на крайняк подложим комунить....

Опубліковано
а мы седня идем в КораблеГ и будем пить водку и клали мы на сальмонеллу.... =)))) ну на крайняк подложим комунить....

КАРАБЛЬ да БЕСТ !!! :hug:

Опубліковано

КАРАБЛЬ да БЕСТ !!! :hug:

Нєа МАЙДАН РУЗЄЗ !!!!!!!!!!!!

Опубліковано

... поспешу не согласиться с тобой :hug: ... я в Луцке мало знаю класный мест, где можно очнь вкусно, а самое главное и не дорого поесть ... у тебя еще и деньги остануться. ^_^

Опубліковано

... поспешу не согласиться с тобой :hug: ... я в Луцке мало знаю класный мест, где можно очнь вкусно, а самое главное и не дорого поесть ... у тебя еще и деньги остануться. ^_^

а якшо не дорого то "РИГАЛОВКА № ДУБКИ" рулить..........

нє а якшо чесно то в майдані дешевше (і мені більше обсановка подобається), і завжди як зайдеш то всіх знаєш.......

Опубліковано
а якшо не дорого то "РИГАЛОВКА № ДУБКИ" рулить..........

нє а якшо чесно то в майдані дешевше (і мені більше обсановка подобається), і завжди як зайдеш то всіх знаєш.......

В рыгаловку сам ходи ^_^ . Мне пох***, Майдан мне не очень нравиться ... а в "Карабле" мне нравиться ... и я уверен, что не мне одному (п.с. покрайне мере большинство моих знакомых думают как я :hug: )...

Опубліковано
логін "@6PU}{@H" видалений нафіг, не подобається він мені.

:D Жалко чувака всетаки ... хоть он и не любит "Корабль" :hug:

^_^:D

Опубліковано
а нєфіг такий долбанутий логін придумувати

надо было сказать: "меняй ник или смерть" :hug:

Вроде можно менять ... прочитал тут

Опубліковано

2serega: це я @6PU}{@H,

за що ти мій нік забанив?

self написав, що нік можна поміняти, але в мому нікові не було нічого образливого це моє рішення якій в мене нік !

так, що поясни мені чого ти мій нік удалив ....

доречі я вже дописую лист щоб тебе зняли з адмінів чє хто ти там .....і відправлю їм це "логін "@6PU}{@H" видалений нафіг, не подобається він мені"....такщо якщо ти зараз якімось образом не відновиш мій нік лист піде ........

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...